- 27 Ağustos 2023
- 1.754
- 7.232
- 78
- 29

Bunlar dün yaptıklarım yazamamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi mi geldi miii@Efser bebeyim![]()
Bir iki beğeni yapmış ama yazamamışGeldi mi geldi miii
Yok kuzu, ailelerimiz ile aynı şehirdeyiz. Onlarla hiç bir problemi yok. Ananesi var, 2 teyzesi ve 3 kuzeni var. Babannesi ve bekâr 2 halası var. Hepsine çok sevgi dolu, koşuyor sarılıyor öpüyor. Sık sık görüşüyoruz da...Siz ailelerden uzakta mı oturuyorsunuz arya benim kuzenimin oğlu öyleydi. Şehir dışında yaşıyor ailelerden kimse yoktu yanlarında, bi ortama girince inanılmaz ağlar annesine yapışırdı, çok şaşırırdım.
Ama şimdi telefonda görüntülü bile konuşuyor yani zamanla geçiyor merak etme.
Haziranda 2 yaşına girecek :)
Anladım gönülcümEvet canım haklısın bizde şuan ohal lik bi durum var yoksa yapacağım iş değildi![]()
Bazı cocukların karakteri böyle ama yaşıda daha kücük Arya bence yaşının verdigi bişey ve korunmaya muhtaç hiç tanımadıgı biri gelip bi anda aşırı tepkilerle yaklaşıyo düsünsene tabi korkabilir aglayabilir bence cok normal ve geçici bi durumYok kuzu, ailelerimiz ile aynı şehirdeyiz. Onlarla hiç bir problemi yok. Ananesi var, 2 teyzesi ve 3 kuzeni var. Babannesi ve bekâr 2 halası var. Hepsine çok sevgi dolu, koşuyor sarılıyor öpüyor. Sık sık görüşüyoruz da...
Bu saydığım kişiler ve biz ( anne - babası) dışındaki insanlara karşı çok çekingen, ağlıyor, kaçıyor. Avmye, markete, dış ortamlara gittiğimizde insanlar onunla ilgilenmezse problem yok koşar, oynar, eğlenir. Ama biri yaklaşıp konuşunca hemen kaçıyor.
Yabancı ev ortamlarına ise hiç girmiyor, direk ağlıyor. .. Zorla sokarsam, çıkana kadar ağlıyor.
Avmlerde ücretli oyun alanları var ya, çocuğunu bırakıp sen işlerini halledebiliyorsun. Dün çok heveslendi, görevli içeri almak için geldiğinde ağladı, gitmedi![]()
Yaaa bayılırım yufka ekmekleKvdemde sürekli madımak pişiriyobittikçe yenisi pişiyo evde.
Heee gelir gelir akşamaBir iki beğeni yapmış ama yazamamış
Ben hic bilmezdim ama bende seviyorum dediğin gibi yufka ekmekle bide sogukken yemeyi seviyorum sıcakken tadını alamıyorumYaaa bayılırım yufka ekmekle![]()
Çok severim havuçlu tarçınlı kek
- İnce perdeleri ve güneşlikleri yıkadım
- Birazdan kalkıp havuçlu tarçınlı kek yapıcam nasipse üşenmemek için buraya yazıyorum
Gazete baklava ve Madımak Sivaslı mı kv denKvdemde sürekli madımak pişiriyobittikçe yenisi pişiyo evde.
Teşekkür ederim limoncumÇok severim havuçlu tarçınlı kek
Eline sağlık![]()
Çok soğukta olmayacak sıcakta ılık olunca hoşuma gidiyor benimdeBen hic bilmezdim ama bende seviyorum dediğin gibi yufka ekmekle bide sogukken yemeyi seviyorum sıcakken tadını alamıyorum![]()