- 13 Mart 2019
- 15.316
- 57.894
- 598
Evet canım haklısın bizde şuan ohal lik bi durum var yoksa yapacağım iş değildiBizimde 10 senelikti bonus bilemedimvalla dayak yemiş gibi kalkıyodum yataktan. Belim bi tutuluyodu yere dogru kayarak iniyodum yataktan
Gönül biraz canının değerini bil ya Allah askına yazık günah. Sen kendi yapman gereken seyleri yap silikon cekmek niye yapsın eşin bi zahmet mecbur yapacak simdi sen her seyi yaparsan yaptıgını görürse niye kendini yorsun ki
Yapabilirim diye düşündüm aslında yaptım da ama biraz yordu bu seferlik böyle oldu diyeyimNiye yapmadı ki işi mi vardı eşinin acabaGonulmeyvesi sakın çok zorlama gönül ben sadece bel diye biliyordum ama mide göbek bir sürü fıtık varmış. Allah korusun eşin hiç olmazsa yardım etsin. Ben çok korkuyorum son dönemde bu fıtık işinden mesela, eğilirken bile belime ağırlık vermiyorum. Lütfen kendini zorlama. Bir kere ters bir şey yapıyorsun sonra ömürlük bir sıkıntı geliyo yerleşiyo bir organına sınırlarını zorlamaya değmez canım vallahi
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinAmcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.
Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bugün de o son gece de onu koynuma alıp ta uyumadığıma ağladım.
Çok derin kanadı bugün yaram ya
dikkat et kendine canım benim , stresten üzüntüden etkilenir oda Allah ın izniyle bişeycik olmaz senin gibi güçlü bi annesi varAslında çok dışımda yaşayan bir insan değilim ne acımı, ne sevincimi. Ama bugün tutamadım kendimi..
Ağlamak iyi geliyor evet ama bu seferde kendimi çok kastığım için karnımdakinaie haksızlık yapıyorum gibi geliyor.
Karnım ağrıyor bayağı hayırlara çıksın.
benim torunumda 2 yaşını 2 ay geçti bi yere gidince ağlamıyo ama çocuklara oyuncakları atıyo , vuruyo o yüzden yalnız bırakmıyoruz annesine çok düşkün oldu bu aralar babasıyla bile durmak istemiyo , hala emiyo nasıl bırakıcak bakalımBu aralar pek uğrayamıyorum, kızım 2 yaş sendromuna girdiçok zorlanıyoruz.
Bu süreçleri geçirenlerin önerilerine açığım.
Özellikle yabancı evlere girmek istemeyip çok ağlaması, yabancılarla iletişime girmekten kaçınması bizi yoruyor.
Dün akşam 2 tane 25-26 yaşlarında misafirimiz geldi, onların yanlarına asla gelmedi. Ağladı ve odasında vakit geçirdi.
Bayram gezmelerine gidemedik, ilk gittiğimiz yerde çok ağladı, zorla soktuk çok ağladı taa ki çıkana kadar.
İkinci yerde çok ağladı, asla girmedi ve vazgeçtik gezmekten.
İlk defa başıma böyle birşey geliyor, çok üzülüyorum
Bugün AVM'de oyun alanına girmek istedi, tamam dedik ismini yazdırdık. Çok hevesliydi, kapıyı çaldı tam girecekken oyun alanının sorumlusu içeri almak için geldi ve kızım ağlayıp vazgeçti girmedi. İptal ettik.
maşallah sardunyaların ne güzel açmışlarErkenciyim ben de biraz tesbih çektim
Çiçeklerimi suladım
Rafları sildim kuru yaprak temizledim
Şimdi balkonu silicem her yeri yaprak ettim
maşallah sardunyaların ne güzel açmışlar
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunAmcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.
Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bugün de o son gece de onu koynuma alıp ta uyumadığıma ağladım.
Çok derin kanadı bugün yaram ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?