Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizimde 10 senelikti bonus bilemedim 😂 valla dayak yemiş gibi kalkıyodum yataktan. Belim bi tutuluyodu yere dogru kayarak iniyodum yataktan

Gönül biraz canının değerini bil ya Allah askına yazık günah. Sen kendi yapman gereken seyleri yap silikon cekmek niye yapsın eşin bi zahmet mecbur yapacak simdi sen her seyi yaparsan yaptıgını görürse niye kendini yorsun ki
Evet canım haklısın bizde şuan ohal lik bi durum var yoksa yapacağım iş değildi🫢🫠🤭

Niye yapmadı ki işi mi vardı eşinin acaba :( Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi sakın çok zorlama gönül ben sadece bel diye biliyordum ama mide göbek bir sürü fıtık varmış. Allah korusun eşin hiç olmazsa yardım etsin. Ben çok korkuyorum son dönemde bu fıtık işinden mesela, eğilirken bile belime ağırlık vermiyorum. Lütfen kendini zorlama. Bir kere ters bir şey yapıyorsun sonra ömürlük bir sıkıntı geliyo yerleşiyo bir organına :( sınırlarını zorlamaya değmez canım vallahi
Yapabilirim diye düşündüm aslında yaptım da ama biraz yordu bu seferlik böyle oldu diyeyim
Ama Evet insanın canının kıymetini bilmesi lazım 🫠

Amcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.

Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bugün de o son gece de onu koynuma alıp ta uyumadığıma ağladım.
Çok derin kanadı bugün yaram ya :(
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah dayanma gücü versin canım benim evlat acısı hiç bi acıya benzemezmiş , ben okurken ağladım yanında olup sarılmak istedim sana :KK43:

Elhamdülillah dün çok güzeldi 🌸
Gelenler kardeşim gibi olmuş artık 🥲
Çok yardımcı oldular 🥹
Son misafirlerim 11 e doğru gitti
Evi bugün güzel bi temizlemem lazım
Şuan erken olmasa süpürge açasım var
Aslında 2 kere süpürüldü dün ara ara açıldı süpürge ama tabi gene açmak lazım 🫡

Galiba ben kendim yapmayınca o şeyi yapılmış gibi hissetmiyorum temizlik konusunda 😶‍🌫️

Aslında çok dışımda yaşayan bir insan değilim ne acımı, ne sevincimi. Ama bugün tutamadım kendimi..
Ağlamak iyi geliyor evet ama bu seferde kendimi çok kastığım için karnımdakinaie haksızlık yapıyorum gibi geliyor.
Karnım ağrıyor bayağı hayırlara çıksın.
dikkat et kendine canım benim , stresten üzüntüden etkilenir oda Allah ın izniyle bişeycik olmaz senin gibi güçlü bi annesi var :KK200: :KK200:

Günaydın ❤️
Hayırlı cumalar 🌸

1000066993.webp

Bu aralar pek uğrayamıyorum, kızım 2 yaş sendromuna girdi 🥹 çok zorlanıyoruz.
Bu süreçleri geçirenlerin önerilerine açığım.
Özellikle yabancı evlere girmek istemeyip çok ağlaması, yabancılarla iletişime girmekten kaçınması bizi yoruyor.
Dün akşam 2 tane 25-26 yaşlarında misafirimiz geldi, onların yanlarına asla gelmedi. Ağladı ve odasında vakit geçirdi.
Bayram gezmelerine gidemedik, ilk gittiğimiz yerde çok ağladı, zorla soktuk çok ağladı taa ki çıkana kadar.
İkinci yerde çok ağladı, asla girmedi ve vazgeçtik gezmekten.
İlk defa başıma böyle birşey geliyor, çok üzülüyorum 😌
Bugün AVM'de oyun alanına girmek istedi, tamam dedik ismini yazdırdık. Çok hevesliydi, kapıyı çaldı tam girecekken oyun alanının sorumlusu içeri almak için geldi ve kızım ağlayıp vazgeçti girmedi. İptal ettik.
benim torunumda 2 yaşını 2 ay geçti bi yere gidince ağlamıyo ama çocuklara oyuncakları atıyo , vuruyo o yüzden yalnız bırakmıyoruz annesine çok düşkün oldu bu aralar babasıyla bile durmak istemiyo , hala emiyo nasıl bırakıcak bakalım :KK45:

Amcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.

Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bugün de o son gece de onu koynuma alıp ta uyumadığıma ağladım.
Çok derin kanadı bugün yaram ya :(
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

:anne:Seromm kanayan yarana Rabbim ferahlık, sabırlar versin 🤲🏻 🤍

Back
X