Yok canım yozgatGazete baklava ve Madımak Sivaslı mı kv den
Sen nerelisin hayalÇok soğukta olmayacak sıcakta ılık olunca hoşuma gidiyor benimdeafiyet olsun
Canım ne oldu tam olarak iyi misin? Allahım ya çok üzüldüm.Kızlar ya kalp atışı durmuş
Evet tüm yemekleriniz aynı tahmin etmeliydimYok canım yozgat
Sen nerelisin hayal
Canım çok üzüldüm söyleyecek söz bulamıyorumKızlar ya kalp atışı durmuş
Dün kendimi kastım agladım felan demisti karnımda agrıyo demisti. Bugunde kontrole gitti içi rahat etsin diye bebeğin kalp atışı durmuş malesefSero bir şey yazmışta ben mi kaçırdım kızlar ya?
Ah canım ya ne zor bir imtihan yarabbim mübarek bu cuma gününde kalp sızısını azaltsın inşallah. Çok üzüldüm. Hissetmiş demek ki. Ah sero kalbine huzur ve sabır versin AllahımDün kendimi kastım agladım felan demisti karnımda agrıyo demisti. Bugunde kontrole gitti içi rahat etsin diye bebeğin kalp atışı durmuş malesef
Yaa canım benim hastanede misin şuanKızlar ya kalp atışı durmuş
Daha yeni gördüm bende mesajınıDün kendimi kastım agladım felan demisti karnımda agrıyo demisti. Bugunde kontrole gitti içi rahat etsin diye bebeğin kalp atışı durmuş malesef
Kızlar ya kalp atışı durmuş
Serommm yazıp yazıp sildimDün kendimi kastım agladım felan demisti karnımda agrıyo demisti. Bugunde kontrole gitti içi rahat etsin diye bebeğin kalp atışı durmuş malesef
Pazartesi olcakmıs canım simdi evdeYaa canım benim hastanede misin şuan
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm herşey Allah'tan
Canım ne oldu tam olarak iyi misin? Allahım ya çok üzüldüm.
Canım çok üzüldüm söyleyecek söz bulamıyorum
Yaa canım benim hastanede misin şuan
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm herşey Allah'tan
Serommm yazıp yazıp sildim
Rabbim imtihanını kolay eylesin, kalbine ruhuna ferahlık versin
Vardır bir hayr biz bilemeyiz Allah bilir
Amin canım. Hakkında en hayırlısı olsun. Sabır versin rabbimSağolun kızlar. Evdeyim. Pazartesi kürtaj olcam.
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, metoşumdan sonra herşey biraz daha kolay geliyor bana. Allahım onu unutturacak acılar vermesin.
Hayırlısını istedim, demekki buymuş hayırlı olan..
Çok üzgünüm, aynı şeyi 2 defa yaşamış biri olarak ne denilir hiç bilmiyorumKızlar ya kalp atışı durmuş
Yaaa seroomKızlar ya kalp atışı durmuş
Çok üzüldüm Rabbim sabırlar versinSağolun kızlar. Evdeyim. Pazartesi kürtaj olcam.
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, metoşumdan sonra herşey biraz daha kolay geliyor bana. Allahım onu unutturacak acılar vermesin.
Hayırlısını istedim, demekki buymuş hayırlı olan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?