Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne kadar cok yengec burcu varmıs yahu. En yakın arkadaşımda yengec cok iyi anlaşırım😍
Bide oglak burcu biricigim var çok zıtız ama en en sevdigim ♥️ HeySero HeySero
Kız dur gerçek hayatta yakın olsak temmuz başı haziran sonu batmıştık vallahi hediye seçmede cabası :D :D :D

Ayy maşallah bizim 3 yaş bir erkek bebe var sevmelere doyamıyoruz 2 yaş sendromunu atlatınca bir tatlandı. Öncesinde çok kafam götürmedi, uzaktan seviyordum :D
Of buradaki bebişlerin de yaşı hep küçükmüş. Candym öp benim için şimdi tam mıncıklanmalık :KK200:
Genç ve anaç bir yengeç hanımı :anne:
Şöyle ki 2 yaş sendromu çok yaşamadık şu an diplerdeyiz öyle deyim 😂😂😂

Ortalığı topladım, kahvaltı hazırladım.
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim.
2 makine çamaşır yıkadım, serdim.
Bulaşıkları elde yıkadım, makine olsa fulll dolardı sanırım 😂 okadar ki birikmiş.
Akşam yemeği yaptım.
Sebze falan almıştım, onları yerleştirdim.

Mutfak temiz 🌿

Kızlar ben salataya marul koyduğum zaman sanki böyle pörsüyor, değişik bir hal alıyor. Oyüzden koymuyorum çoban salata yapıyorum genellikle. Acaba hemen yıkayıp kullandığım için mi böyle oluyor?
Beklediği zaman öyle oluyor bizde. Hemen pörsümesi çok ilginçmiş

Ayy lohusa sayılırsın sen daha dolunaycım 🧐🧐 amannn lidle yaşıtmış kızçeler sağıma soluma alıp bir onu bir bunu öpmelik tam :anne: Burnuma mis gibi bebek kokusu geldi mesajları okurken.

Önceden şimdiden tanıştığım herkesle memnun oldum hanımlar valla topic çok sıcak gelmişti geldiği kadar varmış 😍🥰
Öhöm öhöm benimki oğlancık 🤣
Hayırlısı olsun inşallah her şeyin vakti zamanı var nasip bu işler 🫶

Kızlar ben salataya marul koyduğum zaman sanki böyle pörsüyor, değişik bir hal alıyor. Oyüzden koymuyorum çoban salata yapıyorum genellikle. Acaba hemen yıkayıp kullandığım için mi böyle oluyor?
Kıvırcık pörsük olunca ben soğuk suda bekletiyorum hemen dirileşiyorlar. Vaktin varsa buzlu suda yoksa soğuk suda beklet. Aman ona mı uğraşayım şimdi dersen soğuk suda bile yıkasan topluyorlar 🤣

Günaydın ❤️
Mutlu pazarlar 🌸☕

1000067145.webp

Ayy yaşıt olup bekar olunca bir tuhaf hissettim yaaaa :D Prensesle beraber sağlıklı uzun bir ömrün olsun Serocum. Cennetin en güzel köşesinde tüm sevdikleriyle kavuştursun rabbim Meteyi :KK200: Sen güçlü bir kadınsın canım eminim seni görüyorsa annesiyle gurur duyuyordur. :KK60:
Boşver kız evlenip napcennn 😁😁
Sağol canım benim amin inşallah teşekkür ederim🙏💕

Back
X