Kız dur gerçek hayatta yakın olsak temmuz başı haziran sonu batmıştık vallahi hediye seçmede cabasıNe kadar cok yengec burcu varmıs yahu. En yakın arkadaşımda yengec cok iyi anlaşırım
Bide oglak burcu biricigim var çok zıtız ama en en sevdigimHeySero
Aha bir yengeç dahaKocaeli'nde yaşıyorum
çalışıyorum, özel sektör muhasebe
Evliyim 21.yıl bitecek çocuk yok
Yengeç burcuyum 42 yaşındayım
Şöyle ki 2 yaş sendromu çok yaşamadık şu an diplerdeyiz öyle deyimAyy maşallah bizim 3 yaş bir erkek bebe var sevmelere doyamıyoruz 2 yaş sendromunu atlatınca bir tatlandı. Öncesinde çok kafam götürmedi, uzaktan seviyordum
Of buradaki bebişlerin de yaşı hep küçükmüş. Candym öp benim için şimdi tam mıncıklanmalık
Genç ve anaç bir yengeç hanımı
Ne kadar şanslısın bir bilsen….Şöyle ki 2 yaş sendromu çok yaşamadık şu an diplerdeyiz öyle deyim
2 yaşını sakin geçiren bebelerin annelerine korku salma şimdi2 de vurmadı 3 de çarptı işte
Bende memnun oldum.Memnun oldummm seninle ilk kez konuşuyoruzAllah bağışlasın oyy tam kaçmalık zaman bir sene sonra mıncırmak isterimmmm
Beklediği zaman öyle oluyor bizde. Hemen pörsümesi çok ilginçmişKızlar ben salataya marul koyduğum zaman sanki böyle pörsüyor, değişik bir hal alıyor. Oyüzden koymuyorum çoban salata yapıyorum genellikle. Acaba hemen yıkayıp kullandığım için mi böyle oluyor?
He palaz mış
Öhöm öhöm benimki oğlancıkAyy lohusa sayılırsın sen daha dolunaycımamannn lidle yaşıtmış kızçeler sağıma soluma alıp bir onu bir bunu öpmelik tam Burnuma mis gibi bebek kokusu geldi mesajları okurken.
Önceden şimdiden tanıştığım herkesle memnun oldum hanımlar valla topic çok sıcak gelmişti geldiği kadar varmış
Kıvırcık pörsük olunca ben soğuk suda bekletiyorum hemen dirileşiyorlar. Vaktin varsa buzlu suda yoksa soğuk suda beklet. Aman ona mı uğraşayım şimdi dersen soğuk suda bile yıkasan topluyorlarKızlar ben salataya marul koyduğum zaman sanki böyle pörsüyor, değişik bir hal alıyor. Oyüzden koymuyorum çoban salata yapıyorum genellikle. Acaba hemen yıkayıp kullandığım için mi böyle oluyor?
Boşver kız evlenip napcennnAyy yaşıt olup bekar olunca bir tuhaf hissettim yaaaaPrensesle beraber sağlıklı uzun bir ömrün olsun Serocum. Cennetin en güzel köşesinde tüm sevdikleriyle kavuştursun rabbim Meteyi Sen güçlü bir kadınsın canım eminim seni görüyorsa annesiyle gurur duyuyordur.
Burç niye yazıyon32 yaşındayım evliyim Kırıkkale de yaşıyorum yengeç burcuyum. 1 kızım var 3 yaşında
Bak burç yazmakta moda olmuş sjskskKocaeli'nde yaşıyorum
çalışıyorum, özel sektör muhasebe
Evliyim 21.yıl bitecek çocuk yok
Yengeç burcuyum 42 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?