- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ne gördün amaneyy
Acaba bizim mi ima etmemiz gerekiyor
Valla şaşırmamak elde değilCevap yok acaba bakarken oraya mı dalıp kaldı
Geldim geldimAaa gelmişşş
Bacım seninde önünde uzun zamanlar var üzüldüm sanaDenemek lazım. Doğumdan sonra bakacağım
Cevap yok acaba bakarken oraya mı dalıp kaldı
Bizim ki de çok farksiz değil dermişimAnlatamam.gormen lazım
Birazcıkta başım ağrıyor de o zamanBizim ki de çok farksiz değil dermişimben açıp hemen kapattım çokta etkellemez bı eldekinin hakini verelim haftanın 6 günü çok mühim bişi yoksa hep böyle valla bıktım artık
Detayına bakmadım Allah sizi ne yapsın merak ettim bakValla şaşırmamak elde değil
Hem böyle hem.de haftanın 6 günuBizim ki de çok farksiz değil dermişimben açıp hemen kapattım çokta etkellemez bı eldekinin hakini verelim haftanın 6 günü çok mühim bişi yoksa hep böyle valla bıktım artık
Aylık bı hafta izin var işteBirazcıkta başım ağrıyor de o zaman
Bak bak detaylı bakDetayına bakmadım Allah sizi ne yapsın merak ettim bak
Ya böyle biliyormusum gibi dedim de ben de az değilim haniHem böyle hem.de haftanın 6 günu
Sorması ayıp nasıl dayaniyosun
Sende ona dersin ki her zaman kullandığım iğne de olsa evde iğne yapman yasal değil anaflaktik şok olabilir. He ama tabi eşinin bahsettiği iğne başkaysa onu bilemem shsjsjjaAylık bı hafta izin var işteder sağlıkçı olduğunu söyledim ya iğne yapayım der
Çok hoşuna gitmiş anlaşılanBak bak detaylı bak
Önce 7 CC iğne dikloron sonra 17 c orjinal iğneSende ona dersin ki her zaman kullandığım iğne de olsa evde iğne yapman yasal değil anaflaktik şok olabilir. He ama tabi eşinin bahsettiği iğne başkaysa onu bilemem shsjsjja
Coni sins benden çıktıÖnce 7 CC iğne dikloron sonra 17 c orjinal iğneiyice sapıttık yahu kim bu coni Sina attı ortaya konu neydi topik ne oldu
Kız bugün gece yarısı gelecek şimdi bakıp duvarami durmanakBak bak detaylı bak