- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ya hoşuma gitmiyor değil ama işte haftafa cumartesi günü hariç hemen hemen hergun brikte oluyoruz hal böyle olunca sinir edersem o hafta full oluyor sert :_)Sende sinir edince bileceksin ki adam sert takilacakKendini hazırla ne diyim sende sert davran falan
Bizim de o sıklıkta olsaydı sert olması sorun değildi hatta iyi de olurdu cumrt günleri çalışıyor daimi o hariç ful hemen heme hergun çok çok vahim bı durum yoksa hergun , işte hergub olunca ve sinir etmissem vay halimeSinir olunca dövmez ama o şekil de olmaz. Zaten haftada bir zor oluyo.
Vah vahhhYa hoşuma gitmiyor değil ama işte haftafa cumartesi günü hariç hemen hemen hergun brikte oluyoruz hal böyle olunca sinir edersem o hafta full oluyor sert :_)
Bence de öte türlü sidetlerini göstermiyorlar bu yola başvuruyorlar amannAynen daha hırpalıyor mesela düşünüyorum acaba hırsını mi alıyor diye
Kocana ne yediriyon bana yazsana bi?Bizim de o sıklıkta olsaydı sert olması sorun değildi hatta iyi de olurdu cumrt günleri çalışıyor daimi o hariç ful hemen heme hergun çok çok vahim bı durum yoksa hergun , işte hergub olunca ve sinir etmissem vay halime
Ayda bir bulamayanlar var deme öyle bacımBizim de o sıklıkta olsaydı sert olması sorun değildi hatta iyi de olurdu cumrt günleri çalışıyor daimi o hariç ful hemen heme hergun çok çok vahim bı durum yoksa hergun , işte hergub olunca ve sinir etmissem vay halime
Kocanizla açık açık konuşun öyleyse veya sınır et ama alıştırma bak diimYazsam taşlanırım diye yazamadım ama hislerime tercüman oldunuz. Bizim fantezilerimiz farklı.Şey dermişim kavga esnasında veya hemen ardından bir duvara yapıştırma... Neyse susuyorum...
Bende istiyorum bendeKocana ne yediriyon bana yazsana bi?
Aman sen gebesin dikat et düşük falan mazallah sorumlu olmayalım aaaNeyse doğumdan sonra iyice sinir ediyim ben adamı
Öyle olsun bir sürü kişinin pek hoşuna gidiomusBence de öte türlü sidetlerini göstermiyorlar bu yola başvuruyorlar amann
Biz o düşmanın gibi.... kısmında kalıyoz işte.Karini dostun gibi sevip, dusmanin gibi ... diye bi laf duymustumo geldi aklima. Normal bence
NormalBiz o düşmanın gibi.... kısmında kalıyoz işte.
Kiz yeme içmeyle mi oluo kulağına fidilsa bak adam nasıl gaza geliyor.Konusturma beni hamile hasretlik çeken varmışKocana ne yediriyon bana yazsana bi?
Valla bacım özel bişi yaptığım yok adamın libidosu yüksek ne yapimKocana ne yediriyon bana yazsana bi?
Bizim ufkumuz çok açık... Çok eğlenerek ve severek yapıyoruz bu işi.Kocanizla açık açık konuşun öyleyse veya sınır et ama alıştırma bak diim
Nasıl fısıldıcam? Bak testosteron fazla olması lazımmış, hah bunu nasıl arttırcaz, fısıldamakla olacağını pek zannetmiyorum.Kiz yeme içmeyle mi oluo kulağına fidilsa bak adam nasıl gaza geliyor.Konusturma beni hamile hasretlik çeken varmış
Öte türlu şiddet olsa tabiki olmazNormalsadece sexteyse sorun degil bence. Herkesin fantazi dunyasi ayri
Kiz yeme içmeyle mi oluo kulağına fidilsa bak adam nasıl gaza geliyor.Konusturma beni hamile hasretlik çeken varmış
Heee onu bilmiomNasıl fısıldıcam? Bak testosteron fazla olması lazımmış, hah bunu nasıl arttırcaz, fısıldamakla olacağını pek zannetmiyorum.
Sana yazarsa bana da söyle.Kocana ne yediriyon bana yazsana bi?