Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Sinir olunca dövmez ama o şekil de olmaz. Zaten haftada bir zor oluyo.
Bizim de o sıklıkta olsaydı sert olması sorun değildi hatta iyi de olurdu cumrt günleri çalışıyor daimi o hariç ful hemen heme hergun çok çok vahim bı durum yoksa hergun , işte hergub olunca ve sinir etmissem vay halime

Kocana ne yediriyon bana yazsana bi?

Ayda bir bulamayanlar var deme öyle bacım

Yazsam taşlanırım diye yazamadım ama hislerime tercüman oldunuz. Bizim fantezilerimiz farklı. Şey dermişim kavga esnasında veya hemen ardından bir duvara yapıştırma... Neyse susuyorum...
Kocanizla açık açık konuşun öyleyse veya sınır et ama alıştırma bak diim

Kocana ne yediriyon bana yazsana bi?
Valla bacım özel bişi yaptığım yok adamın libidosu yüksek ne yapim evlendiğimizden beri hep yüksek testeron düzeyi yüksek eşim sağlıkçı buarada test yaptırdı saçlara epey seyrek birakc yıldır otuzuna gelmden saçlar iyice seyreldi doktor testerona bağladıyani sen düşün bacım Allah vergisi Allah bı yerden veriyor saç seyrek sakal çok gur vücut kıllı ve libido yüksek işte kısmet

Kocanizla açık açık konuşun öyleyse veya sınır et ama alıştırma bak diim
Bizim ufkumuz çok açık... Çok eğlenerek ve severek yapıyoruz bu işi. Ama 5-10 dakika sonra sinir kalmıyor aksi olsa alev alırım anlayacağın kavga etmesekte böyle Şampiyon coni sins gibi mübarek

Kiz yeme içmeyle mi oluo kulağına fidilsa bak adam nasıl gaza geliyor.Konusturma beni hamile hasretlik çeken varmış
Nasıl fısıldıcam? Bak testosteron fazla olması lazımmış, hah bunu nasıl arttırcaz, fısıldamakla olacağını pek zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…