- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Katip sen hayırdır nedenkisi haftada bir zor oluyor bebeden dolayımı? Tüm özelini aç bağaSinir olunca dövmez ama o şekil de olmaz. Zaten haftada bir zor oluyo.
AgdamiDeğişmiyor merak etme, ama çocuktan sonra sen değişirsen kötü oluyor, emziği alınmış çocuk gibi kriz geçiriyorlar.
Hepsinde var sanırım kavga sonrası daha sert seks, ben de kavga sonrası çok güzel ağda yaparım kocamın sırtınaintikam çok güzel bir duygu
Öyledir memnun değilim değil bı tek bende mi var gözlem dedimSekste hersey mubahtır. Ama ben mıyıl mıyıl seks yapmaktan daha cok zevk alırım. Cok fazla hard olayı benım dıkkatımı dagıtıyor
Sende sevisecek yer arıyorsun benceO değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?
Sen misin beni sinir eden haAcaba adam kafasinda tartismayi canlandırıp sen miydin bana onu diyen yapıştır, ben mi sucluyum yapıştır
Your mom pat pat ?
Beben olsun düz sevistigine sevinirsin.
Azıcık halimiz varsa sevişmeye bakıyoruz.
Kavgaya bilmem neye hal mi var? :/
Wat dedin gulüm ınan yazdıgından anlamadım bıseyÖyledir memnun değilim değil bı tek bende mi var gözlem dedim
Memnunum durumdan dedimWat dedin gulüm ınan yazdıgından anlamadım bısey
Sadece sırta değil koltuk altına daAgdamisırtta oioowww
Valla bende o da yok söylemesi ayıp bugün boşandım daMemnunum durumdan dedimbaşka öyle varmiymis dedim
Abbow bacım sen yakında adamın derisini yüzer tlc ye konu olursun demedi demeSadece sırta değil koltuk altına dayavaş yavaş kasıklara da ikna eder miyim acaba yolunda ilerliyorum 12 yıldır evliyiz biz hiç gocunmam öyle şeylerden, barıştıktan sonra kendime bir ağda fırsatı yaratıp gel seni de çıkarayım aradan diyorum hırsımı şahane alıyorum
Normal agdami yoksa erkekler özel bişi mi var ilk dega duydum bzikmki testesteron tavan kıl hep ama makinayla alıyor hem agda da nasıl olur kiSadece sırta değil koltuk altına dayavaş yavaş kasıklara da ikna eder miyim acaba yolunda ilerliyorum 12 yıldır evliyiz biz hiç gocunmam öyle şeylerden, barıştıktan sonra kendime bir ağda fırsatı yaratıp gel seni de çıkarayım aradan diyorum hırsımı şahane alıyorum
Valla bende o da yok söylemesi ayıp bugün boşandım dhak
Hakında hayırlısı amanValla bende o da yok söylemesi ayıp bugün boşandım da
Algıda seçicilik mi oldu nedir arkadaş sürekli karşıma çıkıyorAhaa bugun merak ettıgın sorunun cevabını aldın mı bacım
Aradıgım cevap tabisi bebeli kadından geldiBeben olsun düz sevistigine sevinirsin.
Beben olsun düz sevistigine sevinirsin.
Ya sert oluyor hızlı oluyor atık oluyor çarpmali vs ohiiYa tartıştıktan sonra barişma şeysi gibi biraz daha heyecanlı olur daha güzel oluyor bence ama Hard derken vurmalı çarpmalıysa bilemedim tabi