- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Kendisi sidete yönelimi olmadığını söylüyor ve bende öyle düşünüyorum ama sinir ettiğim günler daha sert yapıyor sanki hıncını alıyor gibi hissettim..Ben bilmem kocan bilir
Aman aman, hıncını öyle alıyorsa iyi yine.Kendisi sidete yönelimi olmadığını söylüyor ve bende öyle düşünüyorum ama sinir ettiğim günler daha sert yapıyor sanki hıncını alıyor gibi hissettim..
Kesinlikle dayak falan yok ya yanlış anlasilmiyayim ama her sinir ettiğim zaman da bunu farketmem hoşuma gitsede yinede düşündürttüAman aman, hıncını öyle alıyorsa iyi yine.
Işte onunla o ani sen yaşıyorsun ondan adam bunu zevk için mi yapıyor yoksa manyak şiddet amacli mi onu kocanla sen bilirsin.Ne bilelim adamin fantezilerini neeKendisi sidete yönelimi olmadığını söylüyor ve bende öyle düşünüyorum ama sinir ettiğim günler daha sert yapıyor sanki hıncını alıyor gibi hissettim..
Ne alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyorIşte onunla o ani sen yaşıyorsun ondan adam bunu zevk için mi yapıyor yoksa manyak şiddet amacli mi onu kocanla sen bilirsin.Ne bilelim adamin fantezilerini ne
O değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?Işte onunla o ani sen yaşıyorsun ondan adam bunu zevk için mi yapıyor yoksa manyak şiddet amacli mi onu kocanla sen bilirsin.Ne bilelim adamin fantezilerini nee
Senin de kesfedilmeye muhtaç fantezilerin var demekO değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?
Sende sinir edince bileceksin ki adam sert takilacakNe alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyor
Sende sınır et bakalim kocani ama amann dayak yemiyesinO değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?
Uyuyanlar uyanıyorSert nasıl yapılıyor ya hamile kalali herşeyi unutmuşum
Sert işte ya ne diimSert nasıl yapılıyor ya hamile kalali herşeyi unutmuşum
Yazsam taşlanırım diye yazamadım ama hislerime tercüman oldunuz. Bizim fantezilerimiz farklı.O değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?
İşte onu demek istiyorum, bence bizi çok sevdiklerinden siddet göstermeyip orda içlerinden geleni dışa yansıtıyorSize katılıyorum bizde de şiddet yok ama mesela gündüz tartışmışsak daha sert oluyor ilişkide alakası var mi bilmiyorum ama bu durum benimde dikkatimi çekti yani
Sinir olunca dövmez ama o şekil de olmaz. Zaten haftada bir zor oluyo.Sende sınır et bakalim kocani ama amann dayak yemiyesin
Neyse doğumdan sonra iyice sinir ediyim ben adamıSert işte ya ne diimdüşün işte sert nasıl olur
Aynen daha hırpalıyor mesela düşünüyorum acaba hırsını mi alıyor diyeİşte onu demek istiyorum, bence bizi çok sevdiklerinden siddet göstermeyip orda içlerinden geleni dışa yansıtıyor