Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Kedigilerden33

Hayat sevince güzel ...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
802
828
Kızlar eşiniz veya sevgilinizin sex yaparken sergilediği hareketler gerçek karakterini gösteriyor mu ?
Ben eşimle çok sert olunca hoşuma da gidiyor ama sanki tartisinca da aynı şekil bana kötü davranır gibime geliyor.
1 yildır evliyim birkaç defa dışında rartlamadim bana ters sert cikistigini ama sanki bu aralar sinir ettiğim günler daha sert oluyor !

Kendisi sidete yönelimi olmadığını söylüyor ve bende öyle düşünüyorum ama sinir ettiğim günler daha sert yapıyor sanki hıncını alıyor gibi hissettim..
Işte onunla o ani sen yaşıyorsun ondan adam bunu zevk için mi yapıyor yoksa manyak şiddet amacli mi onu kocanla sen bilirsin.Ne bilelim adamin fantezilerini nee

Işte onunla o ani sen yaşıyorsun ondan adam bunu zevk için mi yapıyor yoksa manyak şiddet amacli mi onu kocanla sen bilirsin.Ne bilelim adamin fantezilerini ne
Ne alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyor

Işte onunla o ani sen yaşıyorsun ondan adam bunu zevk için mi yapıyor yoksa manyak şiddet amacli mi onu kocanla sen bilirsin.Ne bilelim adamin fantezilerini nee
O değil de bu şekilde hınç alma olayı benim neden hoşuma gitti?

Ne alakası var normalde de böyle yapıyorum diyor ama ben bı hafata hiç sinir etmezsem normal işliyor ama sinir ettimi haftada beş defa olmussak üçü sert oluyor
Sende sinir edince bileceksin ki adam sert takilacakKendini hazırla ne diyim sende sert davran falan

Size katılıyorum bizde de şiddet yok ama mesela gündüz tartışmışsak daha sert oluyor ilişkide alakası var mi bilmiyorum ama bu durum benimde dikkatimi çekti yani
İşte onu demek istiyorum, bence bizi çok sevdiklerinden siddet göstermeyip orda içlerinden geleni dışa yansıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…