-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Bacım seninde önünde uzun zamanlar var üzüldüm sanaunutmazsan o zamana kadar denersin inş.
Coni ye detaylı bakacam ama çok lafi oldu günahı boynunaConi sins benden çıktıay valla hanımlar sağolun sayenizde iyi güldüm.
Benim mi boynumaConi ye detaylı bakacam ama çok lafi oldu günahı boynuna
Yok ya senin değilBenim mi boynumabi sn. anlamadım
Hani düz duvaramı tırmanacaktın? Hani gece olacaktı birazdan? Hani haniiiYok ya senin değilconi'nin dddim haki geçmesin bakacam sonra
Biz küsmuyoruz zaten sinir olunca diyoruzBarışma sekslerinde bizim öyle olur genelde.
Bir şeyi ispat etmeye çalışır gibi sert yapar.
Kavga da pek etmez olduk anam nasıl bariscaz?
Demekki geneli aynıBarışma sekslerinde bizim öyle olur genelde.
Bir şeyi ispat etmeye çalışır gibi sert yapar.
Kavga da pek etmez olduk anam nasıl bariscaz?
Baksana zaten herkes daldı topik sesiz kaldı bende bulaşıkları yikiyayim bariHani düz duvaramı tırmanacaktın? Hani gece olacaktı birazdan? Hani haniiimerak ettin değil miiiii istemem yan cebime koy
Kız sen varyaHani düz duvaramı tırmanacaktın? Hani gece olacaktı birazdan? Hani haniiimerak ettin değil miiiii istemem yan cebime koy
Biz küsmuyoruz zaten sinir olunca diyoruzkavga çıkarın siz de
Beben olsun düz sevistigine sevinirsin.
Azıcık halimiz varsa sevişmeye bakıyoruz.
Kavgaya bilmem neye hal mi var? :/
Tek merak eden ben değilmişim sanırım herkes gittiHani düz duvaramı tırmanacaktın? Hani gece olacaktı birazdan? Hani haniiimerak ettin değil miiiii istemem yan cebime koy
1 yıllık evli normalKocana ne yediriyon bana yazsana bi?
Bir yilik evliyim, iki yıldan fazla biikteligmiz var sanmam değişse valla1 yıllık evli normal
Allah degistirmesin iyidir böyle olması diyer türlü çok şikayetçi olan varBir yilik evliyim, iki yıldan fazla biikteligmiz var sanmam değişse valla
Öyle evetAllah degistirmesin iyidir böyle olması diyer türlü çok şikayetçi olan var
Değişmiyor merak etme, ama çocuktan sonra sen değişirsen kötü oluyor, emziği alınmış çocuk gibi kriz geçiriyorlar.Bir yilik evliyim, iki yıldan fazla biikteligmiz var sanmam değişse valla