- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Valla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMCenabet olmam dimiValla üşüyorum banyoya giremem
Sağlık bilimlerinden mezun olan kocam ben değilplasenta mı demek istedin sen
Bence bu konularda konuşmayı kocana bırakman lazım o plasenta değil kızzz bebeği besleyen doğumda çıkan eş oneyse ki bende anatomi gördüm burdan herkesi aydınlatıyorum
Valla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMistediğin kadar bakabilirsin dermişim
Baktım ya şu 18 filmlerde oyanyan adam :) bakma aman kelden de ne buluyorsalarBaktinmi bende merak ettim ama bakmaya korkuyorum.
Oha kız o ne öyleValla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMistediğin kadar bakabilirsin dermişim
Ne bekliyordunEe baktım kel kafalı bı adam çıktı
Hee bende baktım geri kapadım napim ben bu kel adamıBaktım ya şu 18 filmlerde oyanyan adam :) bakma aman kelden de ne buluyorsalar
Sayemde her gün yeni bir bilgi +1’leyin hanımlarBen de bakım kimmis bu
Ne bekliyordunbeklentini karşılamadıysa videolarına da göz atabilirsin :S beni şaşırtıyorsun .s.s.s
Biz elimizdeyikle zor bas ediyoruz kızValla burdan çok değişik şeyler öğreniyorum. Canım kk kadınları . Geçenlerde vibratoru öğrendim ama bakmaya cesaret edemedim
Bu baya bı büyük bilgi amaaaaSayemde her gün yeni bir bilgi +1’leyin hanımlar
Biz elimizdeyikle zor bas ediyoruz kız
Bizimki hergun hediye veriyorMilletin kocası böyle hediyelerle geliyormuş benimkide akşamları ekmek getiriyor
Acaba bizim mi ima etmemiz gerekiyorMilletin kocası böyle hediyelerle geliyormuş benimkide akşamları ekmek getiriyor
Bizimki hergun hediye veriyorkendisini anlatmayı bıraktım nazar var aman hediyeyi boşver anladın o hediye benden uzak kalsın amann
Başına bela alırsın kız ben yetmiyormuyum der amanınAcaba bizim mi ima etmemiz gerekiyor