- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
- 103
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Valla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMCenabet olmam dimiValla üşüyorum banyoya giremem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMCenabet olmam dimiValla üşüyorum banyoya giremem
![]()
Sağlık bilimlerinden mezun olan kocam ben değilplasenta mı demek istedin sen
Bence bu konularda konuşmayı kocana bırakman lazım o plasenta değil kızzz bebeği besleyen doğumda çıkan eş o![]()
neyse ki bende anatomi gördüm burdan herkesi aydınlatıyorum
![]()
Valla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMistediğin kadar bakabilirsin dermişim
![]()
Baktım ya şu 18 filmlerde oyanyan adam :) bakma aman kelden de ne buluyorsalarBaktinmi bende merak ettim ama bakmaya korkuyorum.![]()
Oha kız o ne öyleValla bir şey izlemeyip ve bir şey yapmadığın sürece NO PROBLEMistediğin kadar bakabilirsin dermişim
![]()
Ne bekliyordunEe baktım kel kafalı bı adam çıktı![]()
Hee bende baktım geri kapadım napim ben bu kel adamıBaktım ya şu 18 filmlerde oyanyan adam :) bakma aman kelden de ne buluyorsalar![]()
Sayemde her gün yeni bir bilgi +1’leyin hanımlarBen de bakım kimmis bu
Ne bekliyordunbeklentini karşılamadıysa videolarına da göz atabilirsin :S
beni şaşırtıyorsun .s.s.s
Biz elimizdeyikle zor bas ediyoruz kızValla burdan çok değişik şeyler öğreniyorum. Canım kk kadınları . Geçenlerde vibratoru öğrendim ama bakmaya cesaret edemedim
![]()
Bu baya bı büyük bilgi amaaaaSayemde her gün yeni bir bilgi +1’leyin hanımlar![]()
Biz elimizdeyikle zor bas ediyoruz kız![]()
Bizimki hergun hediye veriyorMilletin kocası böyle hediyelerle geliyormuş benimkide akşamları ekmek getiriyor
![]()
Acaba bizim mi ima etmemiz gerekiyorMilletin kocası böyle hediyelerle geliyormuş benimkide akşamları ekmek getiriyor
![]()
Bizimki hergun hediye veriyorkendisini anlatmayı bıraktım nazar var aman
hediyeyi boşver anladın
o hediye benden uzak kalsın amann
![]()
Başına bela alırsın kız ben yetmiyormuyum der amanınAcaba bizim mi ima etmemiz gerekiyor![]()