Duygusal Açlıgı Yenebilen Oldu mu?

SENDE İYİ BİR OKUYUCUYMUŞSUN O ZAMAN ... YÜZYILLIK YANLIZLIĞI DA YAZAYIM O ZAMAN AĞIR GELEBİLİR DİYE YAZMAMIŞTIM

evet onu da okudum :) şu sıralar yeni kitaplar alayım dedim ama ne okusam bilemedim..daha çok psikolojik kitaplar arıyorum son zamanlarda iyi gelir diye.sağolsun @miyav_su önerdi bir kaç tane.onlara da bakacağım.çok sağol canım

terapistim de aynısını söylemişti.farkındasın sevinmelisin demişti..yalnız değilmişim..ben de son zamanlarda alışveriş falan yapmak istemiyorum bir de yaz geliyor iyice stres oldum..depresyon geçirmiştim geçen kış şimdi bu çıktı..yeme bozukluğundan dolayı depresyona gireceğim bu gidişle.karatayda doymadan kalkmak yasak mı?örnek bir gün yediklerini paylaşabilir misin rica etsem canım?2 öğün şeklinde mi oluyor karatay?

Canım ben sana kahvaltımı söyleyim haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin ,yeşillik ,çiğ fındık fıstık ceviz akşam ise zeytinyağlı taze bakla yemeği ,yoğurt ve dünden kalma ıspanak kavurması

1 yumurta mı canım?yemek saatlerin nasıl oluyor senin de 2 öğün o halde değil mi?birde kahvaltıda fındık fıstık mecburi mi gerçi ben de severim yerim de..
sebzelerde doyana kadar yiyoruz ve salatalarda değil mi?

Evet canım karatay beslenmesinde masadan doymadan kalkmak kesinlikle yasaktır. Ben Size ana hatları ile anlatayım. Başlangıç için günde 3 öğün yemek önermiştir. Tercihe bağlı olarak da iki ara öğün önermiştır. Karatay beslenme şeklinde verilen kilolar kalıcı oluyor. Nedenine gelince karatay yağı yasaklamıyor. Karatay karbonhidratı yani herhangi bir besin değeri bulunmayan şekerı yasaklıyor. Doymadan masadan doymadan kalkılmayacak, öğünler arası 4.5 5 saat olucak. Bu zamanı verme nedeni de leptin hormonu devreye girsin ve vücut depo ettiği yağı yaksın diyedir.
Yasaklarda şunlardır;
Ekmek, unlu mamüller, fast Food, işlenmiş herşey, glisemik indeksi yüksek gıdalar hepsi yasaktır. Detaylı bilgi için kitaplarını alıp okumanızı öneririm. yada karatay diyeti grubunu takip edebilirsiniz.

çok teşekkür ederim canım karatay grubuna katıldım ben de..bu sefer bunu deneyeceğim.ketojenik diyete çok benzettim.sadece bunda doyarak kalkıyorsun.yapılabilir kesinlikle.

Kahvaltımı saat 10.00 da yapıyorum saat 15.00 sade Türk kahvesi yanında fındık fıstık akşamda genelde 20.00 yAda 21.00 oluyor spora gidiyorum çünkü

çok teşekkür ederim canım karatay grubuna katıldım ben de..bu sefer bunu deneyeceğim.ketojenik diyete çok benzettim.sadece bunda doyarak kalkıyorsun.yapılabilir kesinlikle.
Farklı sağlık problemleriniz varsa iyi gelir. Ben polikistik over hastayım. Ve aynı zamanda insülin direncim var. Bu yüzden Protein ağırlıklı beslenmek daha faydalı oluyor.

Farklı sağlık problemleriniz varsa iyi gelir. Ben polikistik over hastayım. Ve aynı zamanda insülin direncim var. Bu yüzden Protein ağırlıklı beslenmek daha faydalı oluyor.
Bende tip 2 diyabet ve insülin direncin var birde tiroid az çalışıyor

Bende tip 2 diyabet ve insülin direncin var birde tiroid az çalışıyor
İnşallah Size de iyi gelir. Lazere gidecektim. Onu bile ertelemek zorunda kaldım. Şekeri hayatımdan çıkarmam isteniyor. Yoksa sonuçsuz olacakmış.

ben de 98 kg iken aşırı derecede insülin direncim vardı.haftada 4 gün evde spor yaptım ve diyet haftaiçi..haftasonları arada kaçamak yaptım.haftaiçi karbonhidrat neredeyse yok..27 kg verdim ve şu an insülin direncim 0,47 ..eskiden 8 üstüydü doktor glifor vermişti zayıflayamazsın demişlerdi.ilaçları attım spor yaptım ve geçti..

7 kg geri almış olmama rağmen hatta 8 kg insülin direncim yok.çünkü az da olsa sporu hiç bırakmadm.

İnşallah Size de iyi gelir. Lazere gidecektim. Onu bile ertelemek zorunda kaldım. Şekeri hayatımdan çıkarmam isteniyor. Yoksa sonuçsuz olacakmış.
Evet gerçekten etkiliyor şükür ben çıkardım işte ekmek ve türevleri beni zora sokuyor yoksa şeker asitli içecekler fast food tarzı beslenmiyorum

Kahvaltımı saat 10.00 da yapıyorum saat 15.00 sade Türk kahvesi yanında fındık fıstık akşamda genelde 20.00 yAda 21.00 oluyor spora gidiyorum çünkü

ara öğün var mı ki karatayda canım sanki ara öğün yapmayın demiyor muydu?ben de diyorum ki akşam 18 den sonra birşey yemeyeyim.çok acıkırsam spor sonrası kefir fındık fln belki..bir karar versek sonu gelecekte..

Ara öğün Yok canım bazen kahve ile yiyorum kuruyemişi sabah canım istemezse birde glisemik indeks önemli Karatay'da besinlerin onlarıda dikkat et

Darısı benim başıma inşallah beni bırakma Canım gerçekten seni bana Allah gönderdi

Karatay ara öğünü tercihe bırakmıştır. Ama aslında önermez. Birde saat 8 den sonra yemek yemeyi yasaklamıştır. Son öğün 6 ve 7 arasında olmalıdır.

Karatay ara öğünü tercihe bırakmıştır. Ama aslında önermez. Birde saat 8 den sonra yemek yemeyi yasaklamıştır. Son öğün 6 ve 7 arasında olmalıdır.
Öylede ben mecburum eve geç gidiyorum yemek zorunda kalıyorum o yüzden kahvaltım saat 10.00-11.00 arası yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…