Duygusal Açlıgı Yenebilen Oldu mu?

Şu terapiste bir git birde kitapları oku Canım senden haber bekliyorum

Bizimlede paylaş Canım bende senin gibiyim malesef burada öyle uzman Yok

kendimi yalnız hissediyordum taa ki buraya gelene kadar..tabi ki paylaşırım.bu konudan o kadar dertliyim ki neler yaşadığımı allah bilir..paylaşabileceğim kimse de yok.terapiste gittim o yüzden.birlikte aşarız inşallah.ben her gittiğimde verilen ödevi sizinle paylaşırım seve seve.

Yanlız değilsin bende kaç gündür araştırma yapıyordum seni bana Allah gönderdi iyide oldu yazdığın bugün o kadar mutlu oldum ki anlatamam Canım bunu seninle başaracağıma inanıyorum

kitap önerin var mı canım.iyi bir okuyucusun anladığım kadarıyla.
PAULO COELHO KİTAPLARI OLABİLİR SİMYACI BAYAĞI SES GETİRMİŞTİ DÖNEMİNDE YAZARIN FAVORİ KİTABI VERONİKA ÖLMEK İSTİYOR ... KALIN GELEBİLİR AMA Fİ Çİ Pİ SERİSİNİ OKUYABİLİRSİN 3NÜ 2 3 HAFTADA BİTİRMİŞTİM KARGO BEKLEME SÜRESİ DA VARDI İÇİNDE TÜRK İSİMLER OLDUIĞU İÇİN BELKİ DAHA ÇOK SARAR SENİ ZÜLFİ LİVANELİ MUTLULUK VE SERENAD I DA ÇOK GÜZEL SON OLARA UÇURTMA AVCISI DİYORUM BUNLARIN İÇİNDEN MUTLAKA KENDİNE BİR KİTAP BULABİLİRSİN

Yanlız değilsin bende kaç gündür araştırma yapıyordum seni bana Allah gönderdi iyide oldu yazdığın bugün o kadar mutlu oldum ki anlatamam Canım bunu seninle başaracağıma inanıyorum

ben de inan ki çok mutlu oldum canım..içimden yazmak geldi paylaşımlarını görünce..bu şekilde takıntısı ve problemi olan insanlar olarak hep birlikte başarabiliz umarım.birbirimize destek olalım..karatay çok akla yatkın geldi ayrıca günde 2 öğün olarak ilerlemeyi düşünüyorum yarından itibaren.anlamaya çalışıyorum diyeti..kafama sorular takıldıkça rahatsız edicem seni :)

fi üçlemesi dışındakileri okudum.çok güzel seçimler.çok teşekkür ederim canım.

Ne rahatsızlığı Canım seve seve seninle aynı kiloda başlamışız ve son 1 senedir bununla mücadele ediyoruz birbirimizden habersiz

Aslında durumun farkında olmanız yani duygusal açlıktan dolayı yediğinizi bilmeniz bile bu durumdan kurtulmak için basamaktır. Bende aynı dertten muzdariptim. Son zamanlarda artık işi hepten azıtıp gece yemelerine başlamıştım. İnanın kıyafet kabinlerinde ağladığımı biliyorum. Kıyafetler olmuyor, olanlar da biçimsiz duruyordu. Sonra karatay beslenmesini araştırdım. Bazı uygulayanlar depresyona dahi iyi geldiğini söylemişler. Yediğimiz içtiğimiz şeyler özellikle şeker ağırlıklı ise depresyona kesinlikle sebep oluyor. Nerdeyse bir haftaya yakındır bu beslenme şeklini uyguluyorum. Protein ağırlıklı ve doymadan masadan kalkmak yasak. Önce vücudumdaki ödem inmeye başladı. Bu değişimler insanı mutlu ediyor. Kendimizi bu duruma mahkum eden biziz. Bu sekilde bir baş etme yöntemi geliştirdik. Ve bu degişebilir.

Miyav_su Çoooookkkkk teşekkür ederim canım. Şeytan ye diyoru uzun zamandır alayım diyordum. Kalıp gitmişti. İlk olarak hangisini alsam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…