Duygusal Açlıgı Yenebilen Oldu mu?

ben de 98 kg iken aşırı derecede insülin direncim vardı.haftada 4 gün evde spor yaptım ve diyet haftaiçi..haftasonları arada kaçamak yaptım.haftaiçi karbonhidrat neredeyse yok..27 kg verdim ve şu an insülin direncim 0,47 ..eskiden 8 üstüydü doktor glifor vermişti zayıflayamazsın demişlerdi.ilaçları attım spor yaptım ve geçti..

7 kg geri almış olmama rağmen hatta 8 kg insülin direncim yok.çünkü az da olsa sporu hiç bırakmadm.
Bir ara matofin kullandım. Siz de bilirsiniz. Şeker ilacıdır. Faydasını gördüm. Ama iş en nihayetinde benim irademe kalıyor. Yine Kilo aldım.

İşte şu duygusal açlık olayı beni başa döndürüyor malesef
Sürekli yemeğe abanarak geliştirdiğimiz baş etme yöntemini değiştirebiliriz. Bu çok sıkıntılı çünkü genç olmama rağmen tüm vücudum alarm verdi. Bize yüklediğini kaldıramıyoruz... Bu kadar sağlık problemi de üstüne kdv oldu.

Kontrollü kaçamak Canım benimkisi ekmek ve türevleri diğer fast food ,çikolata ,şeker asitli içecekler ,meyve suyu hatta sakız Bile çiğnemem ben ,pasta kurabiye bile yemem ,pirinç pilavıda öyle

O zaman senin daha kolay, yani battı balık yan gider diye önüne gelen her şeyi yemiyorsun :nazar:. Ben atak geldiğinde, buzdolabını bile yiyeceğim neredeyse, nasılsa diyeti bozdum diyerek karnım şişene kadar yiyorum. En sonunda karnımın acısından duruyorum zaten :KK43:.

O zaman senin daha kolay, yani battı balık yan gider diye önüne gelen her şeyi yemiyorsun :nazar:. Ben atak geldiğinde, buzdolabını bile yiyeceğim neredeyse, nasılsa diyeti bozdum diyerek karnım şişene kadar yiyorum. En sonunda karnımın acısından duruyorum zaten :KK43:.
Biri bize büyü yapmış olmasın. Ben mutfağın önünden geçince Kilo alıyorum. :)))

Kolay ama işte aşamıyorum işte :KK42:seninki benimkinden zormuş Canım :KK43:of ne olucak böyle :KK12:

Mike Dow'un kitabından kendim için aldığım notlar var, paylaşayım sizlerle.

BEYİN KİMYASINI YÜKSELTMEK İÇİN;

1- SAĞLIKLI VE İYİ HİSSETTİREN YİYECEKLER YEMELİ
2-TATMİN EDİCİ AKTİVİTELERDE BULUNMALI
3- OLUMLU MANTRALAR

Darısı benim başıma inşallah beni bırakma Canım gerçekten seni bana Allah gönderdi

benim durum kötü canım.bana bakarsanız kilo alırsınız :KK70: :KK70: bu grubu hep birlikte bırakmayalım ve karatayı canım.ben terapide konuştuklarımı paylaşırım sen karatay menülerini destek oluruz birbirimize.resimlerine baktım süper kilo vermişsin.
sanırım biz kilo verdikçe daha çok gaza geleceğimize kötü oluyoruz şımarıyoruz.ben tartılıp eksi gördüm dimi akşama kadar neler yiyorum.baskası olsa gaza gelir..komple değiştirmemiz gerek mantığı.
mesela şimdi yarın cuma diyete başlanır mı diyorum.haftasonu alkol alırım belki diyorum.halbuki düşük kalorili iki kadeh alkol yanına da güzel protein öğünü alabilirim biliyorum..ya da haftaya nasılsa tatile gidicem o zamana kadar ye diyo şeytan..ama bu demek ki + 2 kg.. neyse sapıtmak yok yarın başlıyorum inşallah.en azından tatilde yediklerimle dengelemiş olurum.

Ahahaha, kem gözlere geldik değil mi? Biz diyet yapa yapa beyin kimyamızı bozmuşuz canım. Şimdi hep beraber onu yükseltmeliyiz.
Tabi canım çekemiyorlar bizi kıskaniyorlar hepsine ağzına acı biber... Bi kere biz yemeği seviyoruz. Tadını çıkarmayı biliyoruz.

Mike Dow'un kitabından kendim için aldığım notlar var, paylaşayım sizlerle.

BEYİN KİMYASINI YÜKSELTMEK İÇİN;

1- SAĞLIKLI VE İYİ HİSSETTİREN YİYECEKLER YEMELİ
2-TATMİN EDİCİ AKTİVİTELERDE BULUNMALI
3- OLUMLU MANTRALAR

bu kitabı hala alamadım.gizemin ofisinde görmüştüm şu instagramda ünlü olan diyetisyen varya.biraz karıştırmıştım ama alamadım.kesinlikle yeme bağımlısıyım.

miyav_su, bunlar yardımcı olabilir, bunlardan her gün en az 4 tane yapmalıymışız.

SEROTONİN YÜKSELTİCİ AKTİVİTELER

KREDİ KARTI EKSTRESİ KONTROL ETME
EGZERSİZ
YEMEK YAPMAK
BULAŞIK YIKAMAK
PAZARA GİTME
KİTAP OKUMAK
BANYO YAPMAK
SEKS YAPMAK
YÜRÜYÜŞ YAPMAK
YÜZMEK
ÖRGÜ ÖRÜN