Siz spor yapıyorsunuz zaten telafi ediyorsunuzdur.Öylede ben mecburum eve geç gidiyorum yemek zorunda kalıyorum o yüzden kahvaltım saat 10.00-11.00 arası yapıyorum
Evet canım günde 3bin adım yAda 4 bin adım salonda 1 saat kardiyo ve 1 saat ağırlık yapıyorumSiz spor yapıyorsunuz zaten telafi ediyorsunuzdur.
Bir ara matofin kullandım. Siz de bilirsiniz. Şeker ilacıdır. Faydasını gördüm. Ama iş en nihayetinde benim irademe kalıyor. Yine Kilo aldım.ben de 98 kg iken aşırı derecede insülin direncim vardı.haftada 4 gün evde spor yaptım ve diyet haftaiçi..haftasonları arada kaçamak yaptım.haftaiçi karbonhidrat neredeyse yok..27 kg verdim ve şu an insülin direncim 0,47 ..eskiden 8 üstüydü doktor glifor vermişti zayıflayamazsın demişlerdi.ilaçları attım spor yaptım ve geçti..
7 kg geri almış olmama rağmen hatta 8 kg insülin direncim yok.çünkü az da olsa sporu hiç bırakmadm.
Ohooo daha Allahtan ne istiyorsunuz.Evet canım günde 3bin adım yAda 4 bin adım salonda 1 saat kardiyo ve 1 saat ağırlık yapıyorum
İşte şu duygusal açlık olayı beni başa döndürüyor malesefOhooo daha Allahtan ne istiyorsunuz.)) İnşallah isteğiniz vücut ölçülerine kavuşursunuz...
Sürekli yemeğe abanarak geliştirdiğimiz baş etme yöntemini değiştirebiliriz. Bu çok sıkıntılı çünkü genç olmama rağmen tüm vücudum alarm verdi. Bize yüklediğini kaldıramıyoruz... Bu kadar sağlık problemi de üstüne kdv oldu.İşte şu duygusal açlık olayı beni başa döndürüyor malesef
İşte şu duygusal açlık olayı beni başa döndürüyor malesef
Kontrollü kaçamak Canım benimkisi ekmek ve türevleri diğer fast food ,çikolata ,şeker asitli içecekler ,meyve suyu hatta sakız Bile çiğnemem ben ,pasta kurabiye bile yemem ,pirinç pilavıda öyleSen de yerken kontrolünü kaybediyor musun? Yoksa kontrollü kaçamakların mı var?
Kontrollü kaçamak Canım benimkisi ekmek ve türevleri diğer fast food ,çikolata ,şeker asitli içecekler ,meyve suyu hatta sakız Bile çiğnemem ben ,pasta kurabiye bile yemem ,pirinç pilavıda öyle
Biri bize büyü yapmış olmasın. Ben mutfağın önünden geçince Kilo alıyorum. :)))O zaman senin daha kolay, yani battı balık yan gider diye önüne gelen her şeyi yemiyorsun. Ben atak geldiğinde, buzdolabını bile yiyeceğim neredeyse, nasılsa diyeti bozdum diyerek karnım şişene kadar yiyorum. En sonunda karnımın acısından duruyorum zaten .
Kolay ama işte aşamıyorum işteO zaman senin daha kolay, yani battı balık yan gider diye önüne gelen her şeyi yemiyorsun. Ben atak geldiğinde, buzdolabını bile yiyeceğim neredeyse, nasılsa diyeti bozdum diyerek karnım şişene kadar yiyorum. En sonunda karnımın acısından duruyorum zaten .
Biri bize büyü yapmış olmasın. Ben mutfağın önünden geçince Kilo alıyorum. :)))
Çözümü ne Canım birde patates kızartması onu söylemeyi unutmuşum yesem dursam özellikle regli zamanında ya ofmiyav_su, senin ekmek ve türevlerini canın istiyormuş ya, serotoninin düşüyor demek ki, sende dopamin eksikliği pek olmuyor herhalde.
Aynen canım kafayı yedikAhahaha, kem gözlere geldik değil mi? Biz diyet yapa yapa beyin kimyamızı bozmuşuz canım. Şimdi hep beraber onu yükseltmeliyiz.
Darısı benim başıma inşallah beni bırakma Canım gerçekten seni bana Allah gönderdi
Tabi canım çekemiyorlar bizi kıskaniyorlar hepsine ağzına acı biber... Bi kere biz yemeği seviyoruz. Tadını çıkarmayı biliyoruz.Ahahaha, kem gözlere geldik değil mi? Biz diyet yapa yapa beyin kimyamızı bozmuşuz canım. Şimdi hep beraber onu yükseltmeliyiz.
Mike Dow'un kitabından kendim için aldığım notlar var, paylaşayım sizlerle.
BEYİN KİMYASINI YÜKSELTMEK İÇİN;
1- SAĞLIKLI VE İYİ HİSSETTİREN YİYECEKLER YEMELİ
2-TATMİN EDİCİ AKTİVİTELERDE BULUNMALI
3- OLUMLU MANTRALAR