Duygusal Açlıgı Yenebilen Oldu mu?

Bende yeni başladım o kitaba inşallah yarın dükkana gidince devam edeceğim

Sağol Canım evet verdim ama işte eksiği görünce şımarıyoruz malesef

Bu okuduğun kitapda mı yazılı Canım o kitabı bende okuyorum henüz o sayfaya gelemedim sanırım

Fıstıklar motive olmak için ne yaptım biliyor musunuz? Kendi bedenimden düşük bir beden kıyafeti bayramda giymek için aldım. Dolaba koydum. Üzerime oluyor. Ama istediğim gibi durmuyor. Olurda beş altı Kilo verirsem çok daha iyi duracak inşallah...

Ben de aynı senin gibiyim işte, şimdi reglyim. Pazar gününden beri berbat besleniyorum, sanki hiç kilo almayacakmışım gibi. Halbuki hemen göbeğim çıktı ve yüzüm şişti. Ondan önceki 20 gün tamamen karatay'a uygun beslenmiştim. Aslında bana Karatay yaramıyor sanırım. Onda ekmeği, şekeri, alkolü filan hayatımdan çıkarıyorum. Sonra bir kriz geliyor, önce bunlara saldırıyorum.

Bize hiçbir şey yasak olmamalı aslında. Mike Dow korumada bile, her gün, 2 porsiyon kaçamak hakkı veriyor. Her bir porsiyon en fazla 300 kalori olmalı, yani toplamda 600 kalorilik kaçamak hakkı veriyor.

Çok ama çok teşekkür ederim canım

Kilo verdikten sonra Canım Karatay'da bazı gıdaları tüketebiliyoruz

Bu okuduğun kitapda mı yazılı Canım o kitabı bende okuyorum henüz o sayfaya gelemedim sanırım

Evet canım, ilerideki sayfalarda tablolar var. Serotonin ve dopamin yükselten gıdaları ve aktiviteleri veriyor.

Kilo verdikten sonra Canım Karatay'da bazı gıdaları tüketebiliyoruz

O aşamaya gelemiyorum ki bir türlü. Üst üste saçmasapan beslenince 2-3 kilo alıyorum, bunu vermek için Karatay yapıyorum, ekimden beri ancak böyle kilomu koruyabiliyorum, insan gibi yemeyi bir türlü öğrenemedim.

Aslında iyi fikir Canım bende yapayım olmazsa kaç kiloydun csnım ve ne kadar verdin

Bende öyle gecen seneden beri işlerden dolayı böyleyim artık bunları neden yapmak istemiyorum

Aslında iyi fikir Canım bende yapayım olmazsa kaç kiloydun csnım ve ne kadar verdin
Evimizde tartı yok ne yazık ki. Ben bu beslenme şekline başlayalı cok az bir süre oldu zaten bir ay tamamlansın öyle tartılıcam. Ama muhtemelen seksen varımdır. Boyumda 1.74

Evimizde tartı yok ne yazık ki. Ben bu beslenme şekline başlayalı cok az bir süre oldu zaten bir ay tamamlansın öyle tartılıcam. Ama muhtemelen seksen varımdır. Boyumda 1.74
Sende yine boy varmış bizde boyda Yok 1.62 benim boyum

bence şunu yapmalıyız..haftaiçi hergün karatay a uymalıyız.ya da düşük karbonhidratlı beslenmeliyiz.sadece meyve ve sebzeden alalım karbonhidratı..haftada tek öğün kaçamak hakkımız olsun ne istersek yiyelim ve en az 4 gün spor yapalım haftada..daha öncede bunu yapmıştım.düşük karbonhidratlı beslenince cidden güzel kg veriyor insan.

kızlar şekeri tamamen hayatımdan çıkarmalıyım.yarından itibaren 0 şeker kullanıcam inşallah..karatayda şeker hiç yok zaten..bir de that sugar diye bir film varmış onu izlicem..sadece alkol almayı seviyorum haftada bir nadiren 2.onu da sporla telafi edicem..inş başarırız yaz geldi ya hala 78 kg yum şaka gib.

Ben aldım şuan okuyorum onu Canım güzel bir kitap tavsiye ederim hangi diyetisyen bu kitap paylaşıyorsa bende takip ederim

diyetisyeni tavsiye edemicem canım maalesef.masada kitap vardı dikkatimi çekti karıştırdım.şu instagramda meşhur olan 40 kg nasıl giderin diyetisyenine gittim..ama çok para verdim ve uyamadım.ayrıca aşırı yoğun beni kesinlikle tatmin etmedi.terapiye gittiğimi ve yeme bozukluğu yaşadığımı söylemiştim oysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…