Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook ama çok beğendim o kadar sıcak o kadar huzur dolu görünüyor ki buradan bakınca dilerim gerçekten ağız tadıyla mutlulukla sağlıkla huzurla oturursunuz yuvanızda canımmmmopuyorumnanaktan
Canım benim çok güzel evin
Ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin Allah![]()
Duygu bayıldım evine maşallah diyeyim
çok sıcak bi görüntüsü var
Allah mutluluk,huzur versin
mutluluklar diliyorum
Mutlulukla oturun inşaallah.
Mutfak kırmızı kırmızı çok şeker :lepi:
eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun canım.özellikle kahve tonları takımın çok hoş beğendim![]()
evin süpermiş cnm yaa bayıldm gerçekten köşe koltuğun bizimki gibi çok rahat memnun kalacaksndr
Duygucum evini görmeyi bekliyordum ben de kaydirigubbakcemile3
tahmin ettiğiş gibi çok zevkli döşemişsin Şeniz
salondaki yemek odası takımın çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile2
oturma odandaki renk uyumu şahane bayanssulusmile bekar odanı özletmeyecek anlaşılan kaydirigubbakcemile3 hele o ponponlu dekoratif çiçeğe bayıldım ne şirinler öyle opuyorumnanaktan
songül başkanımın gönderdiği hangi vazo bi tahmin yapamadım kaydirigubbakcemile3
eğer evine o güzel pastanla kekini yemeye gelseydim oğullarım arabalarını görünce sevinçten çok uslu durur evini dağıtmazlardı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 ben de ortasındaki papatya dekorunu yemeye talip olurdum cokacimcoook
sözün kısası ağız tadıyla güle güle otur, bir ömür boyu mutlu ol inşaallah Şeniz
Canım güle güle oturun Duygucum. opuyorumnanaktan
Mutfağı çok beğendim kırmızı kırmızı :asigim:
evinizi çok güzel döşemişsiniz güle güle oturun
SAĞLIKLA HUZURLA VE HEP MUTLULUKLA YAŞAMANIZI DİLERİM...
bol bol çek içine mis gibi kokusunu evinin..zaman çabuk geçiyor malesef..
cnm salonunu çok beğendim mutfağın halıları öyle
huzurla otur inş. mutluluklar
çok zevkli döşemissiniz.özellikle salon koltuklarınızı çok beğendim.güle güle oturun mutluluklar.
çok güzel güle güle oturun sağlıkla huzurla inşallah
canım gule gule oturun harıka evın
mutluluklar dılıorum
Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah..
Mutluluklar..![]()
Herşey çok güzel.. Allah nazarlardan korusun, mutluluklar dilerim.