• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Aylık Yeni Gelinin Evi

her sey yepyeni güle güle kullan ..yalnız salonuna renk katman lazım aksesuarlarla belki siyah beyaz resmi bir salon olmuş..
parkelerin zaten koyu ya keşke mutfak halın kırmızı olmasaymış mutfagın ferah olamamış malesef bi kadının en cok vakit geçirdigi yer..yatak odan cok güzel sözüm yok..
bi de çamaşır makinene bir örtü sersen güzel olur canım..

Eviniz çok güzel güle güle oturun.Özellikle mutfak masasının üstündeki örtüye bayıldım.:nazar:

her sey yepyeni güle güle kullan ..yalnız salonuna renk katman lazım aksesuarlarla belki siyah beyaz resmi bir salon olmuş..
parkelerin zaten koyu ya keşke mutfak halın kırmızı olmasaymış mutfagın ferah olamamış malesef bi kadının en cok vakit geçirdigi yer..yatak odan cok güzel sözüm yok..
bi de çamaşır makinene bir örtü sersen güzel olur canım..

Oda içerisinde fazla rengi sevmem, hele ki aksesuar hiç sevmem. Zıt iki renkle kombinlemek daha gözüme hoş geliyor.Aksi olursa göz yoruyor bence.Mutfağıma bayılıyorum , çokça da vakit geçiyorum. Özellikle dolaplarımı kırmızı istedim.Çamaşır makinesine örtü mü? Pek tarzım değil. Yine de yorumun için teşekkürler.

Eviniz çok güzel güle güle oturun.Özellikle mutfak masasının üstündeki örtüye bayıldım.:nazar:

Teşekkür ederim çok sağolun. Örtü teyzemin el emeği, sağ olsun. Bende çok severek kullanıyorum.

Güle güle oturun Nil
Herşey çk güzel cnm.
Gerçekten insanın yapısı evine yansıyor.Sende tarzını evine yansıtmışsın.
Sade ve şık bence:34:

Güle güle sağlıkla oturun öncelikle tebrik ederim.....zevk meselesi tabıkı sizin yuvanız ....resim paylaştığınıza göre eleştiri de yapabiliriz sanırsam..benim zevkimce salon çok soğuk olmuş...yatak odası siyah örtü odayı boğmuş...sanırım sonradan eklediğiniz foto sizin yatak odanız deyil...mutfak çok güzel...ama en önmlisi huzur tabıkı

maşallah :) çok güzellll evin :) mutlulukla huzurla uzun uzun seneler birlikte yaşayın inş :)
evinizin duvarlarında hep kahkaha sesi yankılansın tek ağlama sesi bebişiniz acıktığında olsun :) aminnnnn:)

maşallah :) çok güzellll evin :) mutlulukla huzurla uzun uzun seneler birlikte yaşayın inş :)
evinizin duvarlarında hep kahkaha sesi yankılansın tek ağlama sesi bebişiniz acıktığında olsun :) aminnnnn:)

Ne kadar güzel dilekler bunlar, çoookkkk teşekkür ederim. Tüm bu güzel dilekler seninle olsun.

evin her köşesi ayrı güzel olmuş, huzurla oturun inşallahh nil :nazar:

kızlar bende beyaz istiyorum yatak odamı acaba kullanımı nasıl temizliği falan beyaz alam diyolar çnkü toz içine kadar giriyor kararıyor diorlar.:30:

Kusura bakma ama hem de hiç bakma,

O araba yarışını çokkkkk kıskandım ama çok.. En sevdiğim şeydir araba yarışı ve hep istedim ama kısmet olmadı. Şu an kıskançlıktan çatlamakla beraber yine de maşşallah diyorum nazarım değmesin..:nazar:

Ayrıca yatak odası mobilyalarını ve tarzını da çok beğendim.. Diğer bölümler içinse nötrüm zati beni araba ilgilendiriyor en çok.. :34:
Ağız tadıyla, huzur içinde oturmanı dilerim..

eviniz cok hoş güzel günlerde oturun ve banyonuza bayıldım mavi ve tonları banyoya cok yakıştırıyorum :)

Köşe takımınızı nereden ve ne kadara aldınız çok beğendim

İnegöl'den aldım Vardar Mobilya'dan. Yatak odası takımımda aynı mobilyacıdan. Ciddi sağlam ve sözünün eri bir yer. Tam tamına istediğimiz tarihte ve saatte teslim ettiler. Hiç üzülmedik yani.

kızlar bende beyaz istiyorum yatak odamı acaba kullanımı nasıl temizliği falan beyaz alam diyolar çnkü toz içine kadar giriyor kararıyor diorlar.:30:

Ben hiç zorlanmıyorum açıkçası, öyle aşırı diyeceğim kadar toz olmuyor. Benim hayalim hep beyazdı zaten öyle de kısmet oldu. Şöyle de bir durum var ki, bir mobilya benimle yaşamayacak sonuçta, illa ki gün gelecek değiştireceğim. İlk eşyalarım gönlüme göre olsun istedim.

Kusura bakma ama hem de hiç bakma,

O araba yarışını çokkkkk kıskandım ama çok.. En sevdiğim şeydir araba yarışı ve hep istedim ama kısmet olmadı. Şu an kıskançlıktan çatlamakla beraber yine de maşşallah diyorum nazarım değmesin..:nazar:

Ayrıca yatak odası mobilyalarını ve tarzını da çok beğendim.. Diğer bölümler içinse nötrüm zati beni araba ilgilendiriyor en çok.. :34:
Ağız tadıyla, huzur içinde oturmanı dilerim..

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Araba yarış koltuğunu eşime düğünden önce hediye olarak aldım. Türkiye'de yok maalesef, yurt dışından sipariş ettim. Çocuklar gibi eğleniyoruz, oynuyoruz :1: Allah gönlüne göre versin seninde

eviniz cok hoş güzel günlerde oturun ve banyonuza bayıldım mavi ve tonları banyoya cok yakıştırıyorum :)

Teşekkür ederim:42:

Back