Binbir emekle oluşturduğum yeni gelin evim;)

Merhaba tatlım ağız tadı ile otur inşallah. Evini güzel dekore etmişsin.
Ben antrendeki dolabı merak ettim. Yaptırdın mı yoksa bi yerden mi aldın ? ve ölcüleri nasıl? o tarz birşey yaptırmak yada almak istiyorum. İkeada beğendiğim ayakkabı dolabı vardı buna benzer ama ölçülerimiz uymadı...

Tatlim o dolabı modesa da bulunan bir mobilyacıdan aldım. Hazırdı ben sadece rengini ve kulplarını değiştirirdim. Mobilyasının adını ve numarasını yazmıştım. Ama ölçülerini bilmiyorum bakmam lazım :KK66:

Merhaba tatlım ağız tadı ile otur inşallah. Evini güzel dekore etmişsin.
Ben antrendeki dolabı merak ettim. Yaptırdın mı yoksa bi yerden mi aldın ? ve ölcüleri nasıl? o tarz birşey yaptırmak yada almak istiyorum. İkeada beğendiğim ayakkabı dolabı vardı buna benzer ama ölçülerimiz uymadı...

Tatlım ölçüleri boy 112 cm en 103 cm genişlik de 36 cm

Merhaba Arkadaşlar,

Ben henüz 4 aylık evliyim. Evimle başından sonuna kadar eşimle ilgilendik. Gerek eşya seçimi gerekse evin komple temizliği konusunda aile büyüklerinden hiç bir şekilde yardım almadık. Yardım almamamızın sebebi onlarla sorun yaşadığımızdan değil, sadece yuvamızı birlikte kurma isteğimizden kaynaklandı:) Zaten aileler de şehir dışında olduklarından gelmeleri pek de mantıklı olmayacaktı.

Evim kira henüz kendi evimizi alabilecek durumda değiliz. Ancak ben kira da olsa yaşadığım yerin bana huzur vermesinden yanayım. Ev kira diye şartlara razı olmadım anlayacağınız :) Mesela mutfak dolapları çok farklıydı. Eşim onların hepsini yapışkanlı folyolarla kapladı. Çok daha güzel oldu eski halinden. Ona ilişkin fotoğrafları açtığım bir konuda paylaşmıştım daha önce.

Yatak odasında berjerin bulunduğu kısım tamamen masmavi fayanstı. Evin içinde çok garip bir görüntü teşkil ediyordu. Yatak odasının parkeleri de çok kötüydü. Ev sahibine söyledik ama kendisi sadece yarısını karşılayacağını söyledi. Öyle olunca iş başa düştü deyip, yatak odası ve yatak odasının içerisinde bulunan giyinme odasının üstünü parke kaplattık. Böylesi çok daha içime sindi. Yatak odasının içinde minik bir oda vardı. Bina en aşağı 25 yıllık bir bina olduğu için, zamanında o odanın giyinme odası olarak planlandığını sanmıyorum ama biz yatak odasına bir de dolap koyup sıkıştırmak istemediğimiz için o minik odayı giyinme odası yaptık. Ayrıca sonradan fark ettiğim bir husus olarak, yatak odasının güneşliğini kısa yaptırmışım hatta oradan da mavi fayanslar gözüküyor. Onu da vakti gelince uzun güneşlik ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Çalışma/Misafir odası diye adlandırdığım odaya ise hiç bir şekilde masraf yapmadım. Perdeleri annem verdi. Yatak eşimin bekarlığından kalma. Masa benim bekarlığımdan derken, böyle bir oda meydana geldi. İleride kısmet olursa çocuk odası vs. olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz.

Kapıların, dolapların boyanması olsun pek çok ıvır zıvır işle uğraştık. Ama sonuca baktığımda huzur dolu bir yuva yarattığımızı düşünüyorum.

Sizlerin eleşti/önerilerine açığım. Hala bir kaç eksiğim var örneğin salonda bulunan yemek masasının arkasına bir ayna almak istiyorum. Hatta beğendiğim aynayı da ekliyorum. Fotoğrafta öyle gözükmüyor ama aynanın kenarları krem tonlarında.

Eğer isterseniz, evimin büyük fotolarını eklerim daha sonra:KK66: Evin büyük fotoları 5. sayfada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/binbir-emekle-olusturdugum-yeni-gelin-evim.786622/page-5 Banyoyu da eklemeyi unutmuşum. O da 5. sayfada.

Umuyorum ki hepimiz bir gün kendi evimize kavuşuruz. Hepinizi öpüyorum:KK66:
evini çok beğendim çok zevklisin gerçekten. :)

canım iyi günlerde otur. çok güzel evin. salon halının markasını öğrenebilir miyim ? perdelerime çok uyuyo :)) bi de tek yataklı odandaki halıyı ???

canım iyi günlerde otur. çok güzel evin. salon halının markasını öğrenebilir miyim ? perdelerime çok uyuyo :)) bi de tek yataklı odandaki halıyı ???

Tatlım salondaki Saray'ın sembol serisinden. Tek yataklı olan odadaki halinin markasını hiç bilmiyorum inan onu annem vermişti :KK66:

Arkadaşlar değerli önerilerinizi de alabilir miyim acaba? Şuraya şöyle yapsan daha iyi olur vs. diye düşündüklerinizi paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum.

Hayırlı mübarek olsun güle güle oturun Allah bir yastıkta kocatsın sağlıklı bebekler evinizin neşesi olsun....

X