- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
agualily ,posta kutunu boşaltır msıın
tamamdır boşalttım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agualily ,posta kutunu boşaltır msıın
mesaj kutun dolu canımagualily ,posta kutunu boşaltır msıın
Evin çok güzel..güzel günlerde otur canım....
english home lar şahane, çok romantik
Eviniz ne güzel.Güle güle oturun.
bayıldım evine, özellikle yatak odası dolaplarına ve kitaplığına. En çok hoşuma giden Ayşe Kulin okuman. Kitapları farkettim. Bende çok severim Ayşe Kulin'i. Hatta tek geçerim.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin, o boşluğu kitaplık ile doldurmak en güzel fikirmiş
evin çok şık beyaz ve çiçekli aksesuarlarla bahar havasında.bu arada banyo dolabımız ve yatağın üzerindeki nevresimin benimkinin aynısı:) güle güle kullanın ...
Evin çok güzelmiş tatlım bayıldımmmmmmmm
esracım canım naıslsın biz mobilyalaırmızı halletik daha doğrusu evimize göre yapılacak country istiyordum gönlüme göre oldu şükür inşllah bende 4 ay sonra topik açarım çeyizimde kıyısından köşesinden bahsettim hattaha kumaş örneklerinide foto çektim
öncelikle ilerleyen ügnlerde ahize halı perde konusunda sana danışmak isterim
birde balkon dekorasyonunu evlenmeden önce yapsam mı acaba diyorum senin balkonun panjurlumu, benim balkonum açık bir balkon yani cam yapılabilir ama ailem cam yaptırmayın kapatmayın diyor halbuki hep hayalim mini bir kış bahçesiydi
şimdi balkona dekorasyon yapsam karda yağmurda illa batacak kapatmam uygun düşer herhalde panjur naısl olur panjur fikri yada katlanabilir cam üdşünüyorum
bu konuda senin bir fikrin varmı
öncelikle merhaba,
benim evim için en hoşuma giden sizin yorumunuzdu ve epey zaman sonra bakabildim evinize
beyaz ferforje tepsi,beyaz fener,mutfak masa takımlarımız aynı,tek farkla benim fenerler siyah: )
arkadaşlar söylenebilecek tüm güzel şeyleri söylemişler zaten benim eklemek istediklerimse;
salondaki ahşap mobilyalarınız...
1-yemek odası,2-orta ve yan sehpalar ve 3-tv sehpası.tv sehpası-ellerinize sağlık gerçekten güzel dönüşüm olmuş-tek başına çok güzel.yemek odasının rengidir bence hepsinin olması gereken renk.orta ve yan sehpalarınsa renkleri bence hiç uymamış.yemek odası ve orta sehpa ayakları düz-daha modern,tv sehpası torna ayak-daha klasik kalmış.ve hepsinin bütününde benim gözüme çarpan olumsuzluk budur.
evin ilk halinde konsol üstü eksik görünüyordu evet,sonrasında eklediğiniz ayna çok daha doğru olmuş fakat oraya da çinileri yakıştıramadım pek.ayna çok güzel bir parça gerçekten,çiniler mudo gibi geldi,onlar da çok güzel ve aynayla uyumlular fakat evin romantik havasına biraz fazla milliyetçi kalmıış.
vitrinin üzerindeki tabak ve vazoyu da birleştirseniz daha bütün duracaktır.ikisi de uzun ince kalmışlar,yarım hissi veriyor.
yemek masası üzerine de yine vazonun iki kenarına eşit boşluklarla iki şamdan koyulabilir.
balkondaki banka bayıldım: )
ve orta sehpadaki beyaz tepsinin içini doldurabilirsiniz,birkaç farklı uzunluklarda mum olabilir mesela..gerçi pardon ,şükrü oturmuş sanırım içine: ) ben de evcil hayvanım olursa şakir koymak isterim hep ismini sizin şükrüyü sevdim bu sebepten: )
ve ilk fotolardaki kotuk üstü siyah yastıklar çok patlamıştı,sanırım sonra almışsınız daha iyi olmuş.benim evim ne kadar siyahsa sizinki okadar beyaz,bence olmamış: (
bir de yatak başınızın üzerine bir duvar dekorasyon iyi olur,eskitme çoklu çerçeve misal..
eleştirmek için bakınca sırf böyle şeyler çıkıyor benden ama doğal fikirlerime gelince;
tebrik ediyorum sizi.mobilyacılardan bozma evlerden çok sıkılmıştık,tarzı olmayan,kopyala yapıştır paketlerin soğukluğundan sonra sizin ev ilaç gibi geldi valla.ben böyle özenli döşenmiş evleri ve sahiplerini çok severim.evini seven insan naif olur,hümanist olur,dürüst olur,dostcanlısı olur.sizin sıcaklığınız da evinize yansımış,çok tebrik ediyorum.hayatımda bu kadar uzun mesajı da bir eşime yamıştım onla evlendim bir de size yazdım aman diyim : )
ay nerden başlasam bilemedim birazdan topiğine bakıcam kumaşlara onlarla alakalı da topiğine yazarım gelelim diğer sorduklarına
bence balkonu eve girmeden yaptırma. bizim balkon açık, ilk zaman hep bi kapatsam mı durumu vardı hatta usta geldi ölçüleri aldı vs. yalnız bizim balkona sürgülü pimapenle cam balkon olmazmış evin ve çatının yapısından dolayı. yani normal pimapen takılıp bir nevi oda gibi kullanacaktık.
sonra düşündük taşındık, bir yıl geçmişti tabii evde balkonu nasıl kullandığımızı düşündük ve biz kapalı bir oda istemiyoruz dedik. evimizin önü bahçe havalar güzelken balkonda yaşıyoruz resmen bu zevkimiz kalmayacaktı kapanınca. bir de yazın serin oluyor o serinliği de kaybedecektik.
demem o ki evde bence bir kaç mevsim geçir ki balkonu nasıl kullandığına neye ihtiyaç duyduğuna karar ver gizemcim.
katlanır cam balkon aslında mantıklı hep açık hem kapalı duruma göre. biz balkonu kapatmayınca panjur aldık bakla aynı renk. şimdi şükrü balkonda yatarsa ya da çok soğuk olunca yağmur vs yağınca indiriyoruz panjuru. hava güzelse açıyoruz ama tabii ki bir cam balkon değil temizlik açısından. örtüleri yıkıyorum her ay leş oluyor çünkü.
balkonda kullandığın minderler vs hep kılıflı yıkanabilir cinsten olsun. cam balkon dışında pimapen tavsiye etmem açıkçası balkon havasını bozuyor evin. panjur da cici olur görüntüsü çok hoşuma gidiyor biz bi de renkli yaptırdık çok içime sindi.
perde için imç'ye gelirsen gezdiririm seni. bunun haricinde mesaj atarsan ya da burdan yazarsan da cevaplarım seve seve.
halıya gelirsek ben yatak odasına ve araya kalın bildiğimiz halılardan aldığıma pişmanım açıkçası. mutfakta kullandığım makinaya atılan kilim tarzı halılar çok daha kullanışlı. hele kedi girip çıkıyor eve ki şimdiki aklım olsa sadece salona halı alırdım. english home ve madame coco'daki kilimler halılar çok güzel bence. hem de uygun. zaten evde her yer parke. yine de sen bilirsin tabii ki :)
çok yazdım umarım atladığım bi şey olmamıştım canım öpüyorum çok.
ahahaha çok hoşsunuz
aslında buraya koyduğum fotolar tamamen anlık çünkü evde durağanlığı sevmiyorum sıkılıyorum. sürekli bi şeylerin yerini dğeiştiririm, mevsime ya da mevcut önemli günlere uygun dekorasyonlar yaparım ne bileyim oyun gibi belki benim için. vakit geçiyor aynı zamanda zevk de alıyorum :)
burdaki fotoğraflardan çok çok farklı şu an salon tabii ki mobilyalar haricinde. :)
yalnız orta sehpa ve yan sehpalar ile yemek odasının rengi aynı? fotoğraflarda farklı çıkmıştır belki de aynılar sadece tv sehpası farklı.
bir de benim için biraz da belli bir tarz olmasından ziyade neyi görmeyi sevdiğim önemli galiba. çiniler salonda fazla oryantalist evet ama çinileri çok seviyorum ne yapayım :)
duygularımızsa karşılıklı, evini seven adamı severim. monotonluktan uzak tüm evlerde huzur bulurum bakarken beğenirim yeter ki o ev içindekileri yansıtsın.
yalnız yatak başı konusunda kesinlikle ordaki eksikliğin farkındayım yalnız tam o melekli panoyu astığımız yeri delerken sevgili eşim sıva çatlağı yaptı duvarda oraya yeni bişeyler eklemeye çekiniyoruz o yüzden. yoksa benim niyetim de çoklu çerçeve ve bir kaç melekli obje daha kullanmaktı o duvarda
bu arada sizi bloguma beklerim, evin halleri değiştikçe oraya ekliyorum fotoğraflar son dönemki halimizi de görmüş olursunuz hem :)