Aqualilly'nin Evi

eviniz çok hoş gerçekten ama yatak odası mobilyanıza bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim. bide bide yüksek ayaklı bir dolap var ki aklımı aldı onu da nerden aldığınızı öğrenmek isterim sanırım o yatak odası mobilyasına dahil değil.. sağlıkla huzurla oturun inşallah. bizede nasip olsun inşallah.

Selam oncelikle mutluluk dilerim sicak yuvanizda.eviniz cok tatli ozenle dosediginiz her detaydan belli gercekten her kosesi yasanilasi...ama kizmazsan kucuk bir elestiri "bazen az coktur" derler aksesuarlar cok oldugu icin arada kaybolmus bi cogu kendini gostermiyor sanki bazi guzel parcalar.bu arada ne zaman ne zaman evlendiniz masallah ne zaman cocugunuz oldu:-) sevgiler

eviniz çok hoş gerçekten ama yatak odası mobilyanıza bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim. bide bide yüksek ayaklı bir dolap var ki aklımı aldı onu da nerden aldığınızı öğrenmek isterim sanırım o yatak odası mobilyasına dahil değil.. sağlıkla huzurla oturun inşallah. bizede nasip olsun inşallah.

çok teşekkürler, daha güzelleri hepinize olsun inşallah

yatak odası adana mobilyacılar sitesinden alınma yalnız özel yapım diyebiliriz rengi kulpları vs benim seçimim.

yüksek ayaklı dolap dediğiniz hangisi onu anlayamadım fotoğrafla gösterirseniz yardımcı olurum :)) tekrar teşekkürler beğeniniz için ...

Selam oncelikle mutluluk dilerim sicak yuvanizda.eviniz cok tatli ozenle dosediginiz her detaydan belli gercekten her kosesi yasanilasi...ama kizmazsan kucuk bir elestiri "bazen az coktur" derler aksesuarlar cok oldugu icin arada kaybolmus bi cogu kendini gostermiyor sanki bazi guzel parcalar.bu arada ne zaman ne zaman evlendiniz masallah ne zaman cocugunuz oldu:-) sevgiler
çok teşekkürler beğeniniz için, aksesuar konusunda çok haklısınız ama kendimi durduramıyordum bir ara şimdi artık engel oluyorum kendime çünkü dediğiniz gibi hem çok kalabalık oldu hem de koyacak yer bulamıyorum. yalnız salonda değişiklikler yaptım ortalardaki ıvır zıvırı toparladım daha sade oldu salon :)

çocuk yok bu arada, odadan dolayı soruyorsanız o benim bekar evimden gelme misafir odası olarak kullanıyoruz :)

Çok güzelmiş evin canım güle güle sağlıkla mutlulukla oturun.:nazar:

çok teşekkürler daha güzelleri sizlere olsun inşallah

Çok güzel yaşanılası ev, bu tarzı çok seviyorum ama kendi evime uygulayacak vakit bulamadım malesef. Evinizde hergün mutluluğunuz katlanarak oturun inşallah. :KK16:

tatlım evin çokkk cici bayıldım :KK66: bu arada masa konsol büfe lerimiz aynı:) senin evinde çok daha güzel durmuş ama... güle güle güzel günlerde otur inşallah:KK66:)

tatlım evin çokkk cici bayıldım :KK66: bu arada masa konsol büfe lerimiz aynı:) senin evinde çok daha güzel durmuş ama... güle güle güzel günlerde otur inşallah:KK66:)

Est. Eminim sizinki de harikadır😊 beğenmenize sevindim çok teşekkürler yorumunuz için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar blogdu instagramdı derken ilk göz ağrıma kk'ya hiç fotoğraf eklememişim yakın zamanda. herkes iyidir umarım sevgiler...

$þljklkiþlk.jpg

$ikl,þlil.jpg

$ljkhkljlþkj.jpg

X