• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

Canımmm cherrycim Şeniz çok teşekkür ederim güzel yorumların için alkisalkisalkis gerçekten çok huzurlu bir yer burası... başta daire istedik daha büyüktü daireler ama ulen dedim hayatımızda bir daha nerde havuzlu neyin bi evde oturma şansımız olacak aynı fiyattı hemen hemen, burayı tuttuk biz de... bahçe ve havuz işleri biraz yorucu oluyor havuzun temizliği bahçenin biçilmesi vs.. ama olsun değer... canım bu taraflara yolun düşerse mutlaka gel, çok sevinirim, sana da mükellef sofra klurarım ben:içelim:...delikafadulden:sm_cool:

çok güzel bir tercih olmuş öyleyse
bahçe işleri zordur bilirim bizim de yazlığımızın 1 dönüme yakın bahçesi var, çok yorucu oluyor uğraşmak ama terapi gibi, spor gibi de bir nevi. keyifli şeyler bunlar.a.s
gerçi ben değil annemler yapıyor ondan mı konuşuyorum acaba bu kadar rahatkaydirigubbakcemile3

güzel teklifin için de teşekkür ederim
umarım yolum bir gün oraya uğrar da misafirin olurum :1hug:

Son düzenleme:
ne kadar süslü bi hatunsunuz.
çok tatlı bi eviniz varmış.
mutlulukla oturun inşallh huzurunuz hiiç bozulmasın yuvanızda.

ne kadar süslü bi hatunsunuz.
çok tatlı bi eviniz varmış.
mutlulukla oturun inşallh huzurunuz hiiç bozulmasın yuvanızda.

:) teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2 kensim pek süslü olamıyorum ama eve bişiler yapmaya çalışıyoruz işte sengözlerimebaksanab
teşekkürler iyi dileklerin için...

aa aynımı şaşırdım :1shok: izmirden almıştık karabağlardan.. yemek odası koyu venge ama çok toz belli ediyor gerçekten, sana da kolay gelsin.. bulabilirsen devekuşu tüyünden toz alma aparatları var süper yardımcı tavsiye ederim...temmuzda 3 yıl olacak bizim... size de evliliğinizde uzuuun yıllar mutlu olmanızı dilerim...

teşekkür ederim..sanada mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemile5

çok güzel olmuş evin..sen alışabilseyden sorun yok evin içinden çok dışı ben burdayım diyor...içinde kışın vakit geçirirsiniz yazın evle işiniz olmaz..

bu arada yatak odalarımız aynı demişdim..dikkat edince fark ettim koltuklarımızın kumaslarının rengi aynı tarz leopar desenlı benımkı kenarları krem rengı derı biraz farklı..

Çalışımayı düşünmüyormusun canım..

çok güzel olmuş evin..sen alışabilseyden sorun yok evin içinden çok dışı ben burdayım diyor...içinde kışın vakit geçirirsiniz yazın evle işiniz olmaz..

bu arada yatak odalarımız aynı demişdim..dikkat edince fark ettim koltuklarımızın kumaslarının rengi aynı tarz leopar desenlı benımkı kenarları krem rengı derı biraz farklı..

Çalışımayı düşünmüyormusun canım..

canım çalışmayı şimdilik düşünmüyorum. uzun yıllar çalıştım üniversitede bile çalıştım senelerdir sabah 6 da kalktım işe gittim 7 de eve geldim. hem burası küçük bir yer ben hep çok büyük kurumsal firmalarda çalıştım burada asgari ücretle falan anca bişeyler bulabilirm otellerde. zaten işsizlik maaşı alıyorum en yüksekten ödeniyor akmasa da damlıyor.birde tazminat almıştım işten ayrılırklen yüklü milktarda... (aslında zamanımı satın aldım gibi birşey oldu) üstelik ev bahçe havuz la uğraşmak gerçekten yorucu işe gidersem en azından bahçe ve havuz için başkalarına para ödemek gerekecek. bulduğum işte sezonluk olacak kışın burda bana göre iş yok. yani yazın en güzel 3 ayını da çalışarak geçirdiğime değmeyecek... aksine zarar etmiş olucam. eşimiz özel sağlık sigortası ve işsizlik parasından faydalanamıycam...

çido canım benim
sen cennete taşınmışsın yaa
evde manzarada havuzda herşey harika
ne deyim
sefan olsun Şeniz

çido canım benim
sen cennete taşınmışsın yaa
evde manzarada havuzda herşey harika
ne deyim
sefan olsun Şeniz

Canım benim teşekkür ederim sağol... cennet insanın içinde inan bana... bu taraflara yolun düşerse beklerim... öpüyorum

çok güzel....bende böyle küçük eşya severim hepside göz önünde olsun isterim.dışardan bakanlar kalabalık der ama ben onları göremeyince rahat edemem.

özellikle masumiyet köşesi deniz kabukları çakıl taşları ve tablolarınız hepsi çok güzel..

harikaa tekk kelimeyleee...... tablolarınızdan almak mümkün müdür acabaa :kedi: zaten o küçük masum kız tablosunu hemen kaydettim ... o kadar etkiledi ki benii... ellerinize sağlık.. keşke benim de böyle bi yeteneğim olsaydı.... :kedi: zevkinizden ve yeteneğinizden dolayııı tekrar tekrar tebrikler.. bu arada resmi aldım umarım bi hak meselesi olmaz... teşekkürler... :1rolleyes:

harikaa tekk kelimeyleee...... tablolarınızdan almak mümkün müdür acabaa :kedi: zaten o küçük masum kız tablosunu hemen kaydettim ... o kadar etkiledi ki benii... ellerinize sağlık.. keşke benim de böyle bi yeteneğim olsaydı.... :kedi: zevkinizden ve yeteneğinizden dolayııı tekrar tekrar tebrikler.. bu arada resmi aldım umarım bi hak meselesi olmaz... teşekkürler... :1rolleyes:

:kedi: teşekkür ederim... bu arada tabiiki sorun olmaz resim almanız... aslında zaten çok ünlü bir ressamın resimlerinden kopyalar bunlar... yani röprediksüyon... ben de onların resimlerine bakarak yaptım. son iki resmim orjinal. kendi çektiğim fotolardan yaptım.
resimlerimi satmak istiyorum ama nasıl satacağımı bilmiyorum :) bir ara sergiye konmuştu ama kıyamadım çıkardım etiketlerini...üstelik artık resim yapamıyorum ve belkide evimin duvarlarını süsleyecek başka resimler yapamayacağım için satmamam gerekiyor :( bilmiyorum kafam karışık fisfisfis

:kedi: teşekkür ederim... bu arada tabiiki sorun olmaz resim almanız... aslında zaten çok ünlü bir ressamın resimlerinden kopyalar bunlar... yani röprediksüyon... ben de onların resimlerine bakarak yaptım. son iki resmim orjinal. kendi çektiğim fotolardan yaptım.
resimlerimi satmak istiyorum ama nasıl satacağımı bilmiyorum :) bir ara sergiye konmuştu ama kıyamadım çıkardım etiketlerini...üstelik artık resim yapamıyorum ve belkide evimin duvarlarını süsleyecek başka resimler yapamayacağım için satmamam gerekiyor :( bilmiyorum kafam karışık fisfisfis

:sinifsinif: anladımmm ama röprediksüyon olsa bilee muhteşeem ben kopyasını daa her halde bi ömür uğraşsam yapamam kii =) yeteneğiniz nasıl geliştii ne zaman farkettiniz yani benim gibi resme sıfır kabiliyeti olan birisi bir heves öğrenmek istese yapabilir mi :kedi:

:sinifsinif: anladımmm ama röprediksüyon olsa bilee muhteşeem ben kopyasını daa her halde bi ömür uğraşsam yapamam kii =) yeteneğiniz nasıl geliştii ne zaman farkettiniz yani benim gibi resme sıfır kabiliyeti olan birisi bir heves öğrenmek istese yapabilir mi :kedi:[/QUOT

:1hug: teşekkür ederim... aslında resim sabır işi, sabır ve isteğiniz olduktan sonra yaparsınız... ben küçükkken çok seviyorsum ve iyi resim yapıyordum. ama hiç üstüne düşmedim. yıllar snra evimizin altında bi kurs açıldı, gittim sordum benim kabiliyetim varmı yokmu bilmiyorum varsa ortaya çıkarmak istiyorum yoksa da bileyim artık kafamdan sileyim bu işi dedim. gel dene dediler karakalem başladım sonra yağlıboyaya geçtim. ama öğrendim ki bu iş herşeyden çok sabır ve istek işi. en yeteneksizler bile istedikten sonra yapabiliyor. inan bana.. önemli olan istemen bence bi kursa kaydol derhal! kaydirigubbakcemile5

yaa harikaa o zamaaannnnn.... çoook teşekkür ederim cevabınıza şimdi ulaştımmmm en kısa zamanda burada bulmam lazım kurs yetenek yok ama sabır ve istek var sankii hihoyyyt

canım benim kendin gibi sıcak ve tatlı yuvanda sonsuz mutluluklar diliyorum.......

Back