- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günlerde oturun çok hoş olmuş kalorifer kaplamalarını sizmi yaptınız?
tatlım salondaki koltuğun üzerinde asılı duran tablo çok hoşuma gitti, onu yakından da çekebilir misin ve rica etsem nerden nekadara aldın öğrenebilir miyim?
canım benim konuma da bi bakar mısın belki fikir verirsin...Kalorifer kaplamaları vardı daha önceden..
Tabloyu Altıncı Cadde adlı mağazadan aldım. Bana toplamda 141,5-TL'ye geldi sanırım. İnternet sitesinde"dekorasyon kısmına tıklayın. Oradan eskitme tabloları seçin orada 11. tablo. ben de ekleyeyim.
Çok beğendim evinizi .Güle güle oturun .
çok beğendim canım, siz de aynı bizim hikayemize sahipsiniz: her şeyi kendiniz yapmışsınız! bence en güzeli böylesi, hzurla oturun evinizde, çok zevkli olmuş. tü tü tü tü maşallah
Mağaza ismi alırsam çok sevinirim.Koltuk takımını maskodan sadece koltuk takımı satan bir mağazadan aldım. Eğer düşünürseniz mağazanın ismini de verebilirim orijinalinin renkleri daha farklıydı ama ben krem ve Gül kurusu ile kombinlemeyi tercih ettim
Mağaza ismi alırsam çok sevinirim.
Maşallah çok güzel eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin emeklerinize değmiş :)
çok güzel canım huzurl oturun.