• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Aylık Yeni Gelinin Evi

dilerim dilerim,diyelim satın aldınız, ama kargoya hiç güvenmiyorum ki, evet kırılma riski çok :5: ben buralarda bi araştıracağım, olmadı bulamadım sriski göze alıcam, isticem yani :24: perde konusunda doğru terch böyle daha şık olmuş, iki tarafta da detayı var :12: :nazar:

Sanırım havalı naylonla sarılırsa kırılma riski olmaz. Siz yine bir araştırın, bulamaz iseniz ben yardımcı olurum seve.

Eviniz çok güzel Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah...mutfağına bayıldım...bizde yeni ev aldık mutfağım kırmızı olsun isterdim bende ama benim mutfağım siyah beyaz...mutfağım için senin perdelerinin aynısını düşünüyorum sizce uygun olur mu acaba bide kullanımından memnun musunuz karanlık oluyor mu içerisi acaba???

Evin çok güzel begendim ben de çok ama o mavi olan küçük odada neden duvarda bu kadar modası geçmiş pano var?
Koltuk renklerin falan çok güzel ama dubvardaki tablo benim nerdeyse annemlerin evindeki tablolar gibi. Bunun yerine çok daha modern bir tablo almalısın bence.

Eviniz çok güzel Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah...mutfağına bayıldım...bizde yeni ev aldık mutfağım kırmızı olsun isterdim bende ama benim mutfağım siyah beyaz...mutfağım için senin perdelerinin aynısını düşünüyorum sizce uygun olur mu acaba bide kullanımından memnun musunuz karanlık oluyor mu içerisi acaba???

Ben şu ana kadar memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Asılıyken bile gayet rahat siliniyor. Beğeniniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Evin çok güzel begendim ben de çok ama o mavi olan küçük odada neden duvarda bu kadar modası geçmiş pano var?
Koltuk renklerin falan çok güzel ama dubvardaki tablo benim nerdeyse annemlerin evindeki tablolar gibi. Bunun yerine çok daha modern bir tablo almalısın bence.

Yorumunuz için teşekkürler ama o bir pano değil, kendi ellerimle yaptığım bir puzzle, sırf onu kullanmak için mavi koltuk tercih ettim zaten.
Gule gule oturun

ewiniz cok güzell güle güle oturun inş

Çok teşekkürler.

Ben şu ana kadar memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Asılıyken bile gayet rahat siliniyor. Beğeniniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkürler ama o bir pano değil, kendi ellerimle yaptığım bir puzzle, sırf onu kullanmak için mavi koltuk tercih ettim zaten.

Çok teşekkürler.

saolunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cevabınız için çok teşekkür ederim ...bende mutfak perdemin siparişini verdim mutfağım siyah-beyaz olduğu için o perdeden vazgeçtim hiç renk olmayacaktı bende bu perdenin siparişini verdim umarım güzel olur $IMG-20140206-WA0001.jpg

Playstation Odasındaki koltuğu ve tv ünitesini özel mi yaptırdınız? hazır mı aldınız?

İnegöl'den aldım Vardar Mobilya'dan. Yatak odası takımımda aynı mobilyacıdan. Ciddi sağlam ve sözünün eri bir yer. Tam tamına istediğimiz tarihte ve saatte teslim ettiler. Hiç üzülmedik yani.

Ben hiç zorlanmıyorum açıkçası, öyle aşırı diyeceğim kadar toz olmuyor. Benim hayalim hep beyazdı zaten öyle de kısmet oldu. Şöyle de bir durum var ki, bir mobilya benimle yaşamayacak sonuçta, illa ki gün gelecek değiştireceğim. İlk eşyalarım gönlüme göre olsun istedim.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Araba yarış koltuğunu eşime düğünden önce hediye olarak aldım. Türkiye'de yok maalesef, yurt dışından sipariş ettim. Çocuklar gibi eğleniyoruz, oynuyoruz :1: Allah gönlüne göre versin seninde

Teşekkür ederim:42:

şimdi gördüm bu cevabı nerden hangi siteden aldınız ve kaça aldınız öğrenebilir miyim? ben de eşime böyle bişey almak istiyorum da.. bu arada eviniz çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :16:

şimdi gördüm bu cevabı nerden hangi siteden aldınız ve kaça aldınız öğrenebilir miyim? ben de eşime böyle bişey almak istiyorum da.. bu arada eviniz çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :16:

playseat.com/shop/eu/wl/playseats-evolution-1.html?p=2 adresinden aldım canım (başında www var tabi :), Logitech G27 oyun konsolu için bir de yanında ufak bir aparatı vardı alınması gereken paket halinde (Playseat Evolution White + Gearshift Holder Silver)
299 Euro' ya aldım. Tabi buna kargo ve gümrük vergisi dahil değil.

Son düzenleme:
o kadar şık bir evin varki ALLAHIM bana da nasip edermi kiii mutfağın hayallerimdeki mutfakkk çokkkkkk güzellllllllllllllll harikaaa:))
eşim öğretmen evleneli 3 yıl bitti borç ödemekten evi düzemedik düğün borçları bitti araba aldık araba borcu 1 yıl daha offffff offff bunlara baktıkçaa içim gidiyor evim kendimizin ist da yaşıyorum çok şükür 2+1 ama evimde eksik eşyaa çok perdem bile yokk:) bir yıl sonra inşallh bende alıp böyle sizin gibi fotolayıcam:))) nasip olrusa:)

Mutfak ve salonu en cok begendim :) gule gule oturun insaAllah :)

Back