Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya cok begendım yorumlarıda okumadım ama ben encok calısma odanızı begendım
dıyeceksınız ne alaka benım tam hayal ettıgım gıbıde ondan
çok guzel yerlestırmıssınız dedıgın gıbı cok kalabalık ama sen oyle sevıyomusun mutlu huzurlu evınızde mutluluklar dılıyorum...
ewin gerçekten çok sıcak canım içim ısındı bakaerken evet çok eşya var ama hiçbiri göze batmıyor guzel dızayn yapmışsın allah huzur içinde oturmak nasip etsin optumm opuyorumnanaktan
evin çok güzel güle güle otur ama ben dublex evleri pek sevmiyorum hem yorucu oluyor hemde işin hiç bitmiyor benim evimin kapısı direk dışarıya açılıyordu rüzgarlı havalarda bütün toz içeriye giriyordu çocuk olucada kullanması zorlaşıyor in çık in çık insanı yoruyor ben daireye çıkınca kilom yerine geldi 2 çocuk birde merdivenler beni öldürdü ama sevenler için birde çocuklar oynasın diye çok iyi oluyor bahçe. gülr güle otur
ya canım stor perdeler nasıl memnun mıusuın kullanımından.. yıkaması fln nasl cok merak ediyorum..
ayrıca evin cok sıcak ve cok şirin Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.:)
tablolar harika. en çok hoşuma gideni ise turan, elinde kitap olan kız çocuğu olan tablo.. tebrik ederim. kayınvalideniz ya da başkaları sizi hiç boş bırakmıyolardır. bana da bana da.. diyenler çoktur heralde...eve gelince ben daire olanı daha çok beğendim. daha düzenli ve oturmuş. ama dalyandaki de tam bir huzur mekanı. ama bana biraz karışık geldi. halbuki daha büyük bir ev dimi.sanırım eşyaların yerleriyle alakalı. mesela tv arada kalmış gibi.yatak odası mobilyanız ,koltuklar zevkli seçimler..
canım cok guzel evın kişilikli bir ev sahibinden izler var onlar olmassa buz gıbı bır ev olurdu bır deay gozumu cırmalardı orta sehpa ve kucuk sehpalardakı ortuler onları kaldır bence
hı bu arada tabloya meraklısınız sanırım ozellıkle ınsan fugurlerıne bende cok sevıyorum ama malıyetlerı fazla oludugundan yavas yavas alacam ben soyu resım tercıh edıyorum ama sızın evınıze bu tablolar cok yakısmıs