• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Aylık Yeni Gelinin Evi

İnegöl'den aldım Vardar Mobilya'dan. Yatak odası takımımda aynı mobilyacıdan. Ciddi sağlam ve sözünün eri bir yer. Tam tamına istediğimiz tarihte ve saatte teslim ettiler. Hiç üzülmedik yani.

Ben hiç zorlanmıyorum açıkçası, öyle aşırı diyeceğim kadar toz olmuyor. Benim hayalim hep beyazdı zaten öyle de kısmet oldu. Şöyle de bir durum var ki, bir mobilya benimle yaşamayacak sonuçta, illa ki gün gelecek değiştireceğim. İlk eşyalarım gönlüme göre olsun istedim.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Araba yarış koltuğunu eşime düğünden önce hediye olarak aldım. Türkiye'de yok maalesef, yurt dışından sipariş ettim. Çocuklar gibi eğleniyoruz, oynuyoruz :1: Allah gönlüne göre versin seninde

Teşekkür ederim:42:
bunu duyduğum çok iyi oldu içimi rahatlattın teşekkür ederim bende beyaz alayım o zaman hayalimdeki gibi :52:

Rabbim güle güle güzel günlerde sevgi, saygı, huzur ve mutluluk içinde oturmayı nasip etsin İnşallah :16: Bu arada dün yatak odası konu başlığında da yazmıştım canım yatak odası takımına cidden bayıldım ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim acaba :17:

Evin çok güzel olmuş,özellikle mutfak harikaa :nazar:

Allah bir ömür boyu huzurla,neşeyle,sağlıkla ve tabi ki aşkla oturmayı nasip etsin inşallah :))

Bizde yeni ev aldık ve aybaşı nasipse tadilata başlıcaz ve bende en kısa zamanda umarım sizlerle paylaşırım evimi ;))

Son düzenleme:
Rabbim güle güle güzel günlerde sevgi, saygı, huzur ve mutluluk içinde oturmayı nasip etsin İnşallah :16: Bu arada dün yatak odası konu başlığında da yazmıştım canım yatak odası takımına cidden bayıldım ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim acaba :17:

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Allah hepimizin yuvasına sağlık, huzur ve mutluluk versin. Yatak odası takımımı 4500 TL'ye aldım.

eviniz çok güzel hayırlı olsun yatak odanız hangi marka?

Herhangi bir markası yok, İnegöl'den Vardar Mobilya'dan aldım. Teşekkürler.

hayırlı olsun güle güle oturun :nazar: tüm eviniz özenle döşenmiş belli
mutfagınızı çok begendim

Teşekkür ederim, mutfağımı bende çok seviyorum. Keyifle yemek yapıyorum, ben hazırlarken doyuyorum herhalde ki, ben evlendiğimden beri 5 kilo verdim , eşim ise kilo aldı :1:

Evin çok güzel olmuş,özellikle mutfak harikaa :nazar:

Allah bir ömür boyu huzurla,neşeyle,sağlıkla ve tabi ki aşkla oturmayı nasip etsin inşallah :))

Bizde yeni ev aldık ve aybaşı nasipse tadilata başlıcaz ve bende en kısa zamanda umarım sizlerle paylaşırım evimi ;))

Beğenin için teşekkürler. Allah sizinde gönlünüze göre versin. Tadilat işleri zor ama oldukça keyifli, umarım kısa zamanda bizde sizin evinizi görürüz.:16:

Amin çok teşekkürler :) bizde dekorasyon sektöründe çalışıyoruz eşimle beraber çok keyiflidir ama çokta zordur aynı zamanda..Bakalım bende biter bitmez paylaşıcam inşallah sizlerle :)))

Güle güle mutlu huzurlu oturun inşallah :) Yatak odanızı nerden aldınız acaba ? Anlaşılan sizin eşinizde benim sevgilim gibi oyun hastası :)

canım evin çok güzel çok uyumlu olmuş herşeyin, allah mutlulukla sağlıkla otur inşallah :nazar:
perdelerini çok beğendim, markası filan nedir, hep böyle düz açık mı kullanıyosun canım, bir de damla şeklindeki aynana ba-yıl-dım onu da nerden aldığını söyler misiniz kesinlikle almak istiyorum çok zevkli bişey çünküüüü :) :16: :10:

canım evin çok güzel çok uyumlu olmuş herşeyin, allah mutlulukla sağlıkla otur inşallah
perdelerini çok beğendim, markası filan nedir, hep böyle düz açık mı kullanıyosun canım, bir de damla şeklindeki aynana ba-yıl-dım onu da nerden aldığını söyler misiniz kesinlikle almak istiyorum çok zevkli bişey çünküüüü :)

Amin çok teşekkürler :) bizde dekorasyon sektöründe çalışıyoruz eşimle beraber çok keyiflidir ama çokta zordur aynı zamanda..Bakalım bende biter bitmez paylaşıcam inşallah sizlerle :)))

Bence sizin işiniz daha kolay, bu işin içinde biri olarak bence çok hoş ve güzel şeyler çıkacaktır ortaya. Merakla bekliyorum evinizin resimlerini, hatta kaçırmamak adına, eğer kabul ederseniz arkadaş listeme eklemek istiyorum.

Güle güle mutlu huzurlu oturun inşallah :) Yatak odanızı nerden aldınız acaba ? Anlaşılan sizin eşinizde benim sevgilim gibi oyun hastası :)

Teşekkür ederim beğeniniz ve güzel dilekleriniz için. Yatak Odamı İnegöl'den Vardar Mobilya'dan aldım. Köşe koltuklarımda aynı mağazadan. Yılların mobilyacısı diyebilirim orası için, zamanında kardeşimle bana da genç odasını oradan almıştık, inanır mısınız halen daha kullanılıyor.

Evet oldukça seviyor hata düşkün diyebilirim. Tek eğlencesi 1-Futbol 2-Playstation, ee o kadar da olsun. Ben insanların özel zevklerinin olması taraftarıyım. Ben kitap okumayı severim, o oyun oynamayı. O yüzden hem ben rahat rahat kitap okuyorum hem o oyun oynuyor rahat rahat. Tabi birbirimizi ihmal etmiyoruz asla, arasını bulmak gerek :1:
canım evin çok güzel çok uyumlu olmuş herşeyin, allah mutlulukla sağlıkla otur inşallah :nazar:
perdelerini çok beğendim, markası filan nedir, hep böyle düz açık mı kullanıyosun canım, bir de damla şeklindeki aynana ba-yıl-dım onu da nerden aldığını söyler misiniz kesinlikle almak istiyorum çok zevkli bişey çünküüüü :) :16: :10:

Teşekkürler.:16:

Perdelerimin markasını valla inan bilmiyorum, annemin perdecisi vardı, dikimi falan oldukça başarılıdır tülleri beraber seçtik ama markasına çokta dikkat etmedim. Genelde desensiz perdeleri ve abartıdan uzak eşyaları seviyorum. En başından beri dümdüz bir tül düşünüyordum öyle de oldu. Açık mı kullanıyorsun derken, tam anlayamadım ama güneşlik yok sandın galiba ama tülün arkasında store şeklinde güneşlik var. Dışarından içerisi görünmüyor yani. Doğru anlamışımdır umarım.

Aynaya gelince, Bursa'dayım burada çarşıdan aldım.Eğer Bursa'daysanız yada gelme şansınız varsa tarif edebilirim aldığım yeri.

Yatak odanız çok hoşmuş..Güle güle oturun inşlh.

Teşekkür ederim, çok sağolun.:16:

maşALLAH nil:16: çocuğunu görmüştüm zaten bir arada olması daha bir güzel oldu.
aşkla mutlulukla huzurla sağlıklı bebeişlerle oturmak nasip olsun:27:

en guzelı yatakodanmıs..cok begendım onu..

Bence sizin işiniz daha kolay, bu işin içinde biri olarak bence çok hoş ve güzel şeyler çıkacaktır ortaya. Merakla bekliyorum evinizin resimlerini, hatta kaçırmamak adına, eğer kabul ederseniz arkadaş listeme eklemek istiyorum.

Teşekkür ederim beğeniniz ve güzel dilekleriniz için. Yatak Odamı İnegöl'den Vardar Mobilya'dan aldım. Köşe koltuklarımda aynı mağazadan. Yılların mobilyacısı diyebilirim orası için, zamanında kardeşimle bana da genç odasını oradan almıştık, inanır mısınız halen daha kullanılıyor.

Evet oldukça seviyor hata düşkün diyebilirim. Tek eğlencesi 1-Futbol 2-Playstation, ee o kadar da olsun. Ben insanların özel zevklerinin olması taraftarıyım. Ben kitap okumayı severim, o oyun oynamayı. O yüzden hem ben rahat rahat kitap okuyorum hem o oyun oynuyor rahat rahat. Tabi birbirimizi ihmal etmiyoruz asla, arasını bulmak gerek :1:

Teşekkürler.:16:

Perdelerimin markasını valla inan bilmiyorum, annemin perdecisi vardı, dikimi falan oldukça başarılıdır tülleri beraber seçtik ama markasına çokta dikkat etmedim. Genelde desensiz perdeleri ve abartıdan uzak eşyaları seviyorum. En başından beri dümdüz bir tül düşünüyordum öyle de oldu. Açık mı kullanıyorsun derken, tam anlayamadım ama güneşlik yok sandın galiba ama tülün arkasında store şeklinde güneşlik var. Dışarından içerisi görünmüyor yani. Doğru anlamışımdır umarım.

Aynaya gelince, Bursa'dayım burada çarşıdan aldım.Eğer Bursa'daysanız yada gelme şansınız varsa tarif edebilirim aldığım yeri.

Teşekkür ederim, çok sağolun.:16:

bursada değilim :/ marka bişeyse forumlardan alırım diye düşündüm, perdeler derken, yani kenarlardan toplamıyosun, sürekli düz mü kullanıyosun açık bi şekilde, onu sormuştum, ya damla aynandan istiyorum ben :26:

bursada değilim :/ marka bişeyse forumlardan alırım diye düşündüm, perdeler derken, yani kenarlardan toplamıyosun, sürekli düz mü kullanıyosun açık bi şekilde, onu sormuştum, ya damla aynandan istiyorum ben :26:

Yok maalesef marka bir şey değil. Yok toplamıyorum kenarlardan bu şekilde kullanıyorum, dediğim gibi öyle toplama falan bana abartı geliyor biraz.

Valla ben 100 liraya almıştım, dilerseniz gönderebilirim. Gerçi taşınması da oldukça riskli birşey, kırılma riski büyük.

Son düzenleme:
Canım, pek şirin bir evin var, sağlık ve huzurla mutluluk içinde otur! Ben en çok mutfağını sevdim, çok hoş döşenmiş. Mutfağın çeok benzerinden görümcemde var, ancak ara fayansları siyahlı grili döşendi, sende kırmızı beyaz süper olmuş. biz mutfağa uygun halı bulamıyoruz, sen halını nereden aldın, kırmızı düz bir halıyı oğlumun odasına arıyorum. Odada kullanılır mı? memnun musun öğrenmek istedim..

Yok maalesef marka bir şey değil. Yok toplamıyorum kenarlardan bu şekilde kullanıyorum, dediğim gibi öyle toplama falan bana abartı geliyor biraz.

Valla ben 100 liraya almıştım, dilerseniz gönderebilirim. Gerçi taşınması da oldukça riskli birşey, kırılma riski büyük.

dilerim dilerim,diyelim satın aldınız, ama kargoya hiç güvenmiyorum ki, evet kırılma riski çok :5: ben buralarda bi araştıracağım, olmadı bulamadım sriski göze alıcam, isticem yani :24: perde konusunda doğru terch böyle daha şık olmuş, iki tarafta da detayı var :12: :nazar:

Back
X