bu kadar karamsar olma lütfen
psiklojinde çok önemli işallah olur
rabbim gönlüne göre versin canım...
Yooo artık değilim. Kendimi iyileştirmeyi öğrendim. Duaların için saol.:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar karamsar olma lütfen
psiklojinde çok önemli işallah olur
rabbim gönlüne göre versin canım...
Öyle uyuzlar var canım malesef. Senin problemini merak ettim. Sakıncası yoksa. :içelim:[/QUOT dabi sorabilirsin esim 6 yasinda gecirdigi fitik ameliyatin da malesef baba olma sansinida kaybetmis dabi haberi olmadan 1993 de evlendik ve ogun den beri 3 kez tesse ile sperm aldilar ama sperm ler yeterince güclü degil dediler birinde hic emriyo olmadi 4 seferde de malesef tutmadi ama ben o iyneleri hep kullandim inanaki yani tabiki inanaiyorsun da ona o müjdeyi vermeyi sende baba olacaksin demeyi cok isdedrdim cünkü elinden calinmisdi gelecegi cocukken dabi evlenirken benimkide. ama cok mutluyuz asigiz birbirimize onu cok seviyorum
inkansiz degil tabiki rabbim ol derse ne olmazki, ama 4 tenememizde dr.bey bize birdaha denemeyin paraniza yazik demisdi biz ona inanmadik ve tekrar baska hastanede denedik ve olmadi,ama pisman degilim esim amaliyatsiz sperm verse tekrar denerim.esimi cocugu olan bir adama degisirmiyim ASLA
İnan senin için dua ettim. Çok etkiledi beni. İnşallah birgün kalbindeki neyse ona kavuşursun. 2008 senin için umutlarının gerçekleştiği yıl olur dilerim ki. Ben de inan eşim için devam ediyorum. Bizde sizin gibi çok iyi anlaşıyoruz.Bu gün onun doğum günü zaten. Israrla hediye istemedi. İnşallah hediyesini mutlu haberlerle veririm.:1hug:a.s.
önemli olan da son sözün var ya can yoldaşım işte o.....allah muhabbetinizi bozmasın hayırlısıyla size evlat sahibi olmayı nasip etsin
insallah esine dünya meyvesi BABA diyen bi hediye verirsin yeni yilliniz kutlu muhabetiniz , huzurunuz ve evlatiniz bol olsun. paranin önemi yok bazan ise bile yaramiyor ne huzur ne saglik nede evlat veriyor ama mevlam bereketli bir yil nasip etsin dr.lara vermek icin lazim
canim sagol hani BIR ANNE DIYENIM YOK diyorsun ya insallah bu yil anne diyenlerin bir degil üc olur mevlam en tatli dünya meyvesini verir insallah. saglikli kalabalik bir aile diliyorum sana bana ve herkeze nice yillar
merhaba kızlar.
inşallah hepinizin duaları kabul olur ve bebişlerinize kavuşursunuz. Hepiniz tüp bebek aşamasındasınız hehralde anladığım kadarıyla. bakalım ben daha başlamadım ama başlıyacaz gibi gözüküyor. şubatta histeroskopi ile poliplerim alınacak ondan sonra da bahar gibi tüp bebeğe geçeriz herhalde. hayırlısı olsun ne diyelim.
Bir arkadaşın dediği gibi ağlayarak çocuk sahibi olsaydım, şimdi bir düzine doğururdum. 5. denemenin sonucu da negatif artık ağlamıyorum, hamile bir kadın veya bebek gördüğümde de duygulanmıyorum. Aslına bakarsanız bebek isteğimde kalmadı yada bilmiyorum işte. Hiç bir şey hissetmiyorum artık. Arkadaşlarımda sormaktan sıkıldı artık, sormuyorlar. Bende o kişi değilmiş gibi davranıyorum zaten.....
selam kızlar ben yeni sayılırım aralıkta tüp bebeğe başladık 27 aralıkta ilk gonal f iğnemi yaptım uzun protokoldu iğnelerden önce burun spreyi ile başladım daha önce gonal f kullanan var mı varsa kaç dozla başlayıp devam ettiniz bana sanki yüksek dozla başlamışım gibi geliyor
merhaba kızlar ben de şu an tüp bebek aşamasındayım.Lucrine başlayalı bir hafta oldu.Sıra gonal f lerde .Allah hepimize yardım etsin