Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım benimle konuşmak istermisinkimse yokmuuuuuuu
merhaba ne zamandır inceliyorum siteyi çok beğendim,sorunlarımız aynı hemen hemen kocaman bir merhaba size nasılsınızben varım benimle konuşmak istermisin
merhabaHastamıyım neyim ya, feci yorgunum ve bugün nöbetçiyim. Bu gece bitermi yaaaaa
teşekkür ederim yeni olduğum için cevapları geç görüyorum yani çok acemiyima.s.
merhaba ne zamandır inceliyorum siteyi çok beğendim,sorunlarımız aynı hemen hemen kocaman bir merhaba size nasılsınız
olsun önemli değilteşekkür ederim yeni olduğum için cevapları geç görüyorum yani çok acemiyim
kederli sorun banamı canımsizin sorununuz ne
ordamısınızkimse yokmuuuuuuu
canım ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır bebişim olmuyo geç kalmak istemedim gelecek ay tedaviye başlayacam progesteron hormonum düşük senin sorun nedir yazmak istermisinsizin sorununuz ne
canım ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır bebişim olmuyo geç kalmak istemedim gelecek ay tedaviye başlayacam progesteron hormonum düşük senin sorun nedir yazmak istermisin
bu konu hakkında bilgim yok,ama şunu biliyorum izmir gelişmiş bir kent iyi merkezler bulabilirsin yanlız moral çok önemli strese girmiyeceksiniz,yaşınız küçük heralde şansınız artabilir.tabiki
ben 5 yıllık evliyim çocuk delisi bir insanım bu yüzden 1. seneyi beklemeden dr lara gittim her seferinde her şey normaldi en sonunde eşim tahlil olduktan sonra varikosel çıktı sperm sayısı düşük çıktı 2 sene önce ameliyat oldu ameliyattan sonra değişen bir şey olmadı 2 defa aşılama yaptık ama yine sonuç negatif şimdi ise tüp bebe yapmatı düşünüyoruz izmirde ama hangi kliniğe gideceğimize karar veremedik irenbe ile özel ege arasında kararsızım senin bir bilgin varmı
kederli ordamısınnnn
kederli niye bukadar streslisin sakin ol sonuçları çok etkiliyo,vücudumuz koordinei biliyosun,sana etrafındakilerin desteği lazım bende destek olmak isterim bir eğitimci olarak tabi bildiğim konularda
tamam şite yaşın küçük tam üreme dönemindesin anne olmak içn en uygun yaş birde buna 35 yaşında başlayanları düşün tanıdıklarımdan 40 ve üzeri yaşta 8.tüp bebek denemesiyle anne olanlar var sabırlı olburdayım yaşım 23
evet kayserili değilim ama şuan kayseride yaşıyorumsen kayseridemi yaşıyorsun