Duygular Şelale

Neden utanasınız? Aksine çok güzel yazmışsınız. Ben çok keyif alarak okudum şahsen. :KK16: Ekim doğumluyum ama sene içine denk gelmesine rağmen, yaşım 28 olmasına rağmen, her doğum günümde aynı kaygıları ben de yaşarım. Sanırım duygusal bir kişiliğe sahip olmaktan ileri geliyor.
Hiç unutmuyorum 25.yaş günümde öğrencilerim tam 11 defa pasta kesmişlerdi, neredeyse her sınıfta bir kutlama olmuştu. Sonraki yıllarda aynı coşku hiçbir zaman olmadı. 28.yaş günümde "Amaaan sağlığımız yerinde, ailem yanımda, eşim yanımda, Sevdiklerim yanımda, gerek yok şatafata" diye kendimi tam motive etmişken okuldan patavatsız arkadaşın biri "Bu sene senin doğum günün pek sönük geçti yeea" deyivermişti.
Velhasılı kelam, hissetiklerinizi ben çok iyi anlıyorum ve abartılı bulmuyorum. :KK200:

Doğum gününüz kutlu olsun.

Konuya gelirsek de bence abartıyorsunuz. Benim de içimde bir hevestir sevgilimle doğum günü kutlamak. Ne sevgililer günü, ne yılbaşı, ne doğum günü geçirmedim. En son da telefonda "doğum günün kutlu olsun" lafı yiyip oturdum. Adam pastadır, hediyedir elinden geleni yapmış. Bence mutlu olabilirsiniz..

Şartlar bunu gerektirmiş. Sen kendin için birşey yaptın mi? Kalk bir duş al, en güzel giysini giyin, makyajını yap, doğum günün olduğunu önce kendi kendine hissettir. Mutlu olmak için sen sana yetersin ki sevgilin de yapabileceğini yapmış bence. Nice güzel yaşların olsun. :KK66:
Sabah uyandigimdan beri pijamalarimla yataktayim, henuz bir lokma bi sey yemedim yarim paket sigara icmisimdir
Adeta intihar ediyorum sanki
Kendime getirdiniz beni iyi ki acmisim bu konuyu, cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz:KK200:

Dogum gunlerine, yil donumune ben de anlam yukluyorum. Ama kutlandiysa, hatirlandiysa neden hediye aldi, yemege cikmadik ya da neden yemege ciktik hediye almadi olayini anlayamiyorum.

4. Yilimiz bazen evde pasta ve hediyeyle oldu, bazen aksam yemegine cikmak ve hediye oldu, bazen sehirdisi gezisi oldu, bazen sadece cicekler oldu. Yani hatirlanip bir sekilde kutlaniyorsa o niye olmadi, bu eksik, şu olsa mutlu olurdum filan cok gereksiz seyler.

Evet buyuk ihtimal oyle bir sey, aslinda boyle seylerde hassas oldugumu da bilir. Gecen sene onun dogum gununde epey ugrasmistim plani bozdu diye de sitem etmistim boyle seyler benim icin onemlidir diye.
Suan bende bir burukluk oldugunun farkinda ister istemez anladi neden diye soruyor yok bi sey diyorum.
Azcik belli etsem mi acaba diyorum o da karsi tarafa yanlis mesaj olur mu diye korkuyorum. Hani istediklerimi anlamaz da daha buyuk hediyeler mi daha buyuk surprizler mi bekledi dusuncesini vermek istemiyorum o cok kotu olur

Bence duzgunce anlatirsin beklentilerini ben seninle basbasa kutlamak istiyorum. Bana pahali hediyeler degil seninle bas basa gecirecegim bir gun olmasini istiyorum şekilde olursa ben seni anlayacagini dusunuyorum. Tabiki onu en iyi sen taniyorsun bence duygularini anlat dogum gunun guzel gecsin. Mutlu yillar bu arada

Birlikte kutlayacağınız nice yıllarınız olsun .. Doğum günün kutlu olsun , en büyük hediye sana olan sevgisidir , senin de Ona sonsuz güvenin ..

Doğumgünün kutlu olsun:) erkekler her zaman önce düşünceli olamıyor. "Posto oldom hodoyo oldom doho nopoyom" kafasında olur anlamaz. Doğumgününüz daha bitmedi. Duş alın süslenin puslenin. Güzel bir yemek yiyin. Erkek arkadaşınızı işyerinden kacirin" hadi len dogumgunu yemeğine gidiyoruz" diyin mesela. Gelemiyor mu sen bilirsin deyip kendinize ismarlayin. Simarin bugün ay... Hadi bakalım...

Fazla abartıyorsun gibi geldi.
Ben nisanda doğdum,yaz tatilinde değil.
Ama bir kere olsun kimse doğum günümü kutlamadı özel bir gününü ayırmadı pastayla sürpriz yapmadı.
Çünkü böyle şeylerde beklentiye girmek insanı üzer,bende beklenti içinde değildim hatta teklif edenlere bile hayır hayır istemiyorum diyorum,ilgi odağı olmayı sevmiyorum sanırım.

Sanırım özel gününüzdesiniz, bunun başka bir açıklaması olamaz.

Neden utanasınız? Aksine çok güzel yazmışsınız. Ben çok keyif alarak okudum şahsen. :KK16: Ekim doğumluyum ama sene içine denk gelmesine rağmen, yaşım 28 olmasına rağmen, her doğum günümde aynı kaygıları ben de yaşarım. Sanırım duygusal bir kişiliğe sahip olmaktan ileri geliyor.
Hiç unutmuyorum 25.yaş günümde öğrencilerim tam 11 defa pasta kesmişlerdi, neredeyse her sınıfta bir kutlama olmuştu. Sonraki yıllarda aynı coşku hiçbir zaman olmadı. 28.yaş günümde "Amaaan sağlığımız yerinde, ailem yanımda, eşim yanımda, Sevdiklerim yanımda, gerek yok şatafata" diye kendimi tam motive etmişken okuldan patavatsız arkadaşın biri "Bu sene senin doğum günün pek sönük geçti yeea" deyivermişti.
Velhasılı kelam, hissetiklerinizi ben çok iyi anlıyorum ve abartılı bulmuyorum. :KK200:
Kahrolsun duygusalligimiz,
11 kez pasta mii sanirim mutluluktan aglardim :)
Pastalar surprizler hediyeler degil mutlu eden de hatirlanmak cok guzel bir sey, deger gordugunu hissetmek cok guzel benim butun derdim de bu aslinda
Kutlamak icin zorunlulukmuş gibi degil de gercekten icten gelerek kutlanmadigini hissedince cok uzuldum hala daha gecmedi uzuntum
Tam toparlanmistim az once aradi aksam disari cikariz dedi belki X abi de gelebilir dedi, o nereden cikti dedim. - X abi de benim cok sevdigim biri oz abim gibidir- o ugradi dukkana aksam napiyosunuz dogum gunu icin dedi ben de evdeyiz bi sey yapmiyoruz diyince disari cikalim dedi dedi. Gerek yoktu cikasim yok pek dedim zaten ben demedim x abi dedi ben de bi sey diyemedim cikariz madem dedi. Hepten çöktüm.
Anlatmak istedigimi anliyorsunuz bence, degerli hissedemedim bugun ve mutsuzum

Doğum gününüz kutlu olsun.

Konuya gelirsek de bence abartıyorsunuz. Benim de içimde bir hevestir sevgilimle doğum günü kutlamak. Ne sevgililer günü, ne yılbaşı, ne doğum günü geçirmedim. En son da telefonda "doğum günün kutlu olsun" lafı yiyip oturdum. Adam pastadır, hediyedir elinden geleni yapmış. Bence mutlu olabilirsiniz..
Cok tesekkur ederim
Keske pasta hediye olmasaydi da basbasayken dogum gunun kutlu olsun iyi ki girmissin hayatima deseydi, tek derdim bu inanin

Dogum gunlerine, yil donumune ben de anlam yukluyorum. Ama kutlandiysa, hatirlandiysa neden hediye aldi, yemege cikmadik ya da neden yemege ciktik hediye almadi olayini anlayamiyorum.

4. Yilimiz bazen evde pasta ve hediyeyle oldu, bazen aksam yemegine cikmak ve hediye oldu, bazen sehirdisi gezisi oldu, bazen sadece cicekler oldu. Yani hatirlanip bir sekilde kutlaniyorsa o niye olmadi, bu eksik, şu olsa mutlu olurdum filan cok gereksiz seyler.
Asla hediye surpriz pasta cicek beklentim olmadi. Tek beklentim bugun biraz degerli hissetmekti.
Gorev gibi kutlanmasi beni uzen, hani bi zorunluluk gibi oh bunu da aradan cikardik dusuncesini hissedince kotu oldum

Bence duzgunce anlatirsin beklentilerini ben seninle basbasa kutlamak istiyorum. Bana pahali hediyeler degil seninle bas basa gecirecegim bir gun olmasini istiyorum şekilde olursa ben seni anlayacagini dusunuyorum. Tabiki onu en iyi sen taniyorsun bence duygularini anlat dogum gunun guzel gecsin. Mutlu yillar bu arada
İş işten coktan gecti bundan sonra soylediklerim kapris gibi algilanir diye korkuyorum
Keşke beklenti icine girecegime en basindan dogum gunum icin izin alabilir misin birlikte basbasa bi gun gecirelim deseymişim

Birlikte kutlayacağınız nice yıllarınız olsun .. Doğum günün kutlu olsun , en büyük hediye sana olan sevgisidir , senin de Ona sonsuz güvenin ..
Cok tatlisiniz cok iyi geliyorsunuz bana ne desem az, en guzel gunler en mutlu gunler sizinle olsun:KK200:

X