- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Neden utanasınız? Aksine çok güzel yazmışsınız. Ben çok keyif alarak okudum şahsen. Ekim doğumluyum ama sene içine denk gelmesine rağmen, yaşım 28 olmasına rağmen, her doğum günümde aynı kaygıları ben de yaşarım. Sanırım duygusal bir kişiliğe sahip olmaktan ileri geliyor.
Hiç unutmuyorum 25.yaş günümde öğrencilerim tam 11 defa pasta kesmişlerdi, neredeyse her sınıfta bir kutlama olmuştu. Sonraki yıllarda aynı coşku hiçbir zaman olmadı. 28.yaş günümde "Amaaan sağlığımız yerinde, ailem yanımda, eşim yanımda, Sevdiklerim yanımda, gerek yok şatafata" diye kendimi tam motive etmişken okuldan patavatsız arkadaşın biri "Bu sene senin doğum günün pek sönük geçti yeea" deyivermişti.
Velhasılı kelam, hissetiklerinizi ben çok iyi anlıyorum ve abartılı bulmuyorum.
Hiç unutmuyorum 25.yaş günümde öğrencilerim tam 11 defa pasta kesmişlerdi, neredeyse her sınıfta bir kutlama olmuştu. Sonraki yıllarda aynı coşku hiçbir zaman olmadı. 28.yaş günümde "Amaaan sağlığımız yerinde, ailem yanımda, eşim yanımda, Sevdiklerim yanımda, gerek yok şatafata" diye kendimi tam motive etmişken okuldan patavatsız arkadaşın biri "Bu sene senin doğum günün pek sönük geçti yeea" deyivermişti.
Velhasılı kelam, hissetiklerinizi ben çok iyi anlıyorum ve abartılı bulmuyorum.