düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu yeni zannediyordum tam çok dikkat edin bazı kadınlar özellikle güzel olanlar her erkekten teklif geldiği için zor olanı yani evlileri kafaya takıyor diyecektim kii. olanlar olmuş.

Konuyu ağzım açık okudum. Helal olsun kadına ama boşamış herifi. Adamın da hala diğer kızla görüşüyor olması hayret verici. Hikaye çok eskiymiş meğer...

Yine yüzsüzce sana geldiğinde al içeriye tut kolundan çek köşeye senin ne yapamaya çalıştığını biliyorum de. Kocamdan uzak dur. Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim de. Ve tabiki bidaha da bu eve gelme, uzak dur bizden de. Baktın hala devam ediyorsa ister inansın ister inanmasın ben ablasına oturur anlatırım her şeyi.Konuyu fazlaca sahiplenip şuan bende oturdum sinir oluyorum. Eşim jandarma eğitiminde ve bir ay sonra görev yeri açıklanıp gideceğiz. Ya her tür insanla karşılacağız. Belki bize asılan, belki eşimize.Allah hep iyi insanlar ile karşılaştırsın.

Konu hortlamış. Bende oturdum sinir oluyorum. Acaba son durum nedir. İnşallah iyidir.

Merak edenler için; baştan sona konuyu okudum da
Konu sahibi arkadaşım 3 yıllık evli karşı komşusunun bekar kız kardeşi var kpss çalışıyor. Konu sahibinin evine gidip geliyorlar, kız soru sormak ders çalışmak için sık sık gelmeye başlıyor derken her gelişinde eşin çok yakışıklı seninle nasıl evlenmiş vs tarzında imalarda hatta hatta açıkça söylüyor ve şüpheler başlıyor.

Konu sahibi sanırım eşine de çok güvendiği için ve kendince böyle davranmanın doğru olduğu düşünerek kızın ilgisini anladığı halde müdahale etmiyor eşine ikaz da bulunmuyor ve sadece olacakları izliyor.

Derken eş kişisiyle kızın ilişkisinin olduğunu bariz ortaya koyan detaylar çıkıyor ve eşiyke konuşuyor.
Eşi her şeyi itiraf ediyor, nefsine uyduğunu sadece bi kaç kez çay içip arabada öpüştüklerini söylüyor.

Konu sahibi bu itiraf üzerine evi terk ediyor ve boşanma davası açıyor. Ortak arkadaşlardan aldığı habere göre kız adamın iş yerine gelip olay çıkarıyor hamileyim diyo konu sahibi buna da inanmamışti ama maalesef doğruymuş sonradan öğreniyor. Ve kızla adam birlikte.

Diğer detaylara gelince anlaşmalı olarak boşanıyorlar. Konu sahibi oğluyla istanbula taşınıyor. Kızın ablası adamla kızın evlenmeden önce ilişkileri olduğunu anlık inatla konu sahibi ile evlendiğini söylüyor ne kadar doğru bilinmiyormuş.

Allah yardımcısı olsun tek söylemek istediğim bir şey var. Çok güzel ve genç bi kızın kocasına göz göre yaklaşmasını izleyip zaten aldatasi varsa yapar mantığı çok yanlıştı burada arkadaşlar çok uğraştı bi şeyler yap diye arkadaşım ısrarla izledi ve sonuç üzücü oldu.

Ben yorumunuza katılmıyorum. Simdi size genc oldukça yakışıklı bir erkek yanaşsa siz sevgilinizi esinizi aldatacak misiniz ? Konu sahibi ne yaparsa yapsin kiz vazgeçmeyecekti adamın da içinde varmış demek ki bu kiz olmasa baskası olacaktı

Eski bir konuydu,hatta fake diye konu sahibinin çok üstüne gidilmisti konu nasıl hortladı ki?

Erkekler kadınlar kadar cinsellik konusunda iradeli değil bence ve kızın aşırı güzel ve bakımlı olduğunu yazıyordu. Uzak tutmakta tedbir almakta fayda vardı bence

Erkekler kadınlar kadar cinsellik konusunda iradeli değil bence ve kızın aşırı güzel ve bakımlı olduğunu yazıyordu. Uzak tutmakta tedbir almakta fayda vardı bence
O zaman şöyle düşünelim esiniz sizinle yeteri kadar ilgilenmiyor ama baskası cok ilgileniyor. O kisi sizden uzaklasmazsa aldatmanız doğrudur. Cünkü kadınlar erkeklerden daha cok ilgiye ihtiyaç duyuyor.

inşallah fake dir . yoksa çok üzücü allah yardımcısı olsun.

Bosanmaya karar verilmisti. Uyeyi fake fake diye küstürenler de oldu. Cekti gitti haber alamadik bir daha.
Ya şu fake diyip sinir ediyorlar beni.Bir kadın da vardı kocasını kafede basıyordu. Geçmiş bir konu o kadını da küstürmüşler gitmiş. Ben merak ediyorum kadınlarımızı. Dua ediyorum şurada gördüğüm dertlere. Hepimizin kocası var, hepimizin ailesi var ve bir gün burda yaşanılanları bizim yaşamayacağımız meçhul. Küstürmeyin, kızdırmayın. Kadınlarımızı . Derdim olunca bende size sığınıyorum. Arkadaşım yok. Ama ben size güvenmeyi tercih ediyorum.
Lütfen birisi haber alınca bana da yazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…