Adının anilmadigi bir bu konu kalmıştı, buraya da sıçradı2k görünce musaka geldi sandım
Ya benim nikimin altındaki yazıya ne demeli tertemiz delirtti kadın biziAdının anilmadigi bir bu konu kalmıştı, buraya da sıçradıne bereketli kadınmış her yerden fışkırıyor mübarek
Onu farkedip fiziksel olarak kahkaha attım zatenYa benim nikimin altındaki yazıya ne demeli tertemiz delirtti kadın bizi
Tertemiz olan biri daha var kuzumYa benim nikimin altındaki yazıya ne demeli tertemiz delirtti kadın bizi
Canlarım beni çağırmışsınız. Musakkaya dil uzattırmam. Eşşek gibi de fanı olacaksınız.
Seni mi kircaz kız askolsunCanlarım beni çağırmışsınız. Musakkaya dil uzattırmam. Eşşek gibi de fanı olacaksınız.
Ben açıktan okumuştum bu konuyu aöf gibiBunu okumuştum ben ya o zamanlar ne gerek vardı yarıya kadar okudum yine boş boş
Evet canım, hatta o genç kız konu sahibinden önce kocasının sevgilisiymisO kadar sayfayı okuyamayacağım. Kocası o genç kızla mı aldatmış
Evlenmeden önce miEvet canım, hatta o genç kız konu sahibinden önce kocasının sevgilisiymis
Evet kuzumEvlenmeden önce mi
Okumayanlar için amme hizmeti yapabilirsinyapmam gereken ödevim varken oturdum 5 sene önceki konunun 81 sayfasını okudum sağ olun hanımlar