düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okudum çok üzüldüm. Çok kötü bitmiş. Kadın hissediyor ya. Bi kadın durduk yere telefon karıştırmaz, bi kadın durduk yere işkillenmez eğer ortada psikolojik bi sorun ya da güvensizlik yoksa. Konunun fake olduğunu düşünmüyorum, keşke öyle olsaydı da bi hemcinsimiz daha böyle adice aldatılmasaydı. Üzülmemek elde değil. Aynı yastığa baş koyduğun adam, uçkur sevdasına senin ve çocuğunun hayatını karartıyor. Zaten boşanmış, boşanmasaydı hep bi güvensizlik olacaktı. Oraya niye gittin, buna niye baktın, her dk tel karıştırılacaktı, bitmek bilmeyen kabuslar. Kafanı yastığa rahat koyamacaktın en başta.

Yahu saka gibi denk geldim resmen sayfa sayfa okudum aylar oncesinin hikayesini.elimde olmadan.konu sahibesi coktan kendi yolunu cizmistir.besbelli akli basinda güçlü bir kadın. konunun tekrar enteresan bir bicimde acilmasi bir seylere isarettir belki.bir iki cumle yazsa konu sahibi.olduler geberdiler bende sahane durumdayım dese mesela...

Kadıncağız onca sıkıntının içinde bir de burdaki haddini bilmezlerle boğuşmuş durmuş.. Fake de fake! Bi gidin ya! Fake oldugunu dusunuyorsan yonetime bildir ve yazmayi kes.. Sonuçta ortada acılı bi konu var, ya gerçekse?? Kadinin yakasini bi birakmamissiniz ki icini doksun, rahatlasin..
Bir de ozelden yazip sıkıştırmışlar, kimsiniz acaba siz?!

Böyle bir kıza kesin adamın içi gider diyecektim ki zaten yapmış yapacağını. Kız da ki cesaret korkunç, yani bu kadar alenen yapması çok ilginç hiç korkmadan çekinmeden adamı baştan çıkarmış resmen. Bana biraz tuhaf geldi.

Anlaşmalı boşandık yazmış. Konu belki fakedir bilemiyorım. Gerçek olmasındansa fake olması daha ii

Sonuç üzücü olsa da, bundan sonraki yaşamınızda mutluluklar diliyorum sevgili konu sahibi.

İnanamıyorum ya pes. Biz kadınların iç sesine bir kez daha hak verdim şimdi. iğrenç insanlar hak ettikleri pisliği umarım bir gün yaşarlar.

konunuzun başından beri yazdıklarınızı okudum cidden çok üzüldüm ama helal size ayrılmayı seçmişsiniz. Çok da güzel arkasında durmuşsunuz kararınızın. Kendinize verdiğiniz değeri size verecek birilerini (sadece eş olarak değil arkadaş çevresi olarak da) bir gün bulmanızı umuyorum öpüyorum sizi de çocuğunuzu da gözlerinizden.

hayır demeyi bilin. her isteğini olumlu karşılamak zorunda değilsiniz bu ne canım asap bozucu.
ekleme : daha detaylı baktım konunuza . çok üzüldüm . şüphe olmaktan çıkmış .

Allahım hakkınızda en hayırlısını versin. Ama iyi düşünün . o aptal yüzünden bir evlilik bitecek. çocuk var. siz daha iyi bilirsiniz. mat_ruj

Mat_ruj iysindir umarim kac yil once actigim hesabi sirf senin icin aktif hale getirdim. Cok etkilendim ve cok uzuldum. İyi haberlerini bekliyorum.

ben yeni gördün konuyu nolmıuş yoksa komşu yapacağını yapmışmı? ne aşağılık insan bunlar ya. o yavrunun günahını nasıl verecek.

Kız hamile mi kalmış gerçekten ?anlamadım.

Allah yardımcın olsun dostum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…