düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tası tarağı topla taşın ordan . Ergen mergen deme , kocanı elinden alır kalıverirsin .

Aşındırmaya gerek yok ahlaksızlığa özendiren o bütün dizi senaryoları hepsi birbirinin aynısı zaten.

Hislerine katiliyorum. Profiline bakarsan en son iyi oldugunu yazmis. Allah yasadiklarini unutturacak guzel gunler gosterir insallah.

Erkekler kadınlar kadar cinsellik konusunda iradeli değil bence ve kızın aşırı güzel ve bakımlı olduğunu yazıyordu. Uzak tutmakta tedbir almakta fayda vardı bence

Beynine de tedbir mi koyduracaksınız adamların anlamıyorum ki? Zaten inatla evlenmiş işte mazileri var, adamın da yapası varmış yapmış, konu sahibi nasıl engel olabilir? Bence en doğrusunu yaptı. Umarım çok iyidir ve çok çok mutludur.

Konu çoktan açıklığa kavuştu ama ben konu sahibine iyi dileklerde bulunmak için yazayım istedim.
Öncelikle hissiyatının üstüne gitmen ve kararlı duruşundan dolayı seni tebrik eder alnından öperim canım kardeşim.

Yeni kurduğun düzende oğlunla hep mutlu olursun inşallah. Allah senin yüzünüde evladından güldürsün. Yolundaki tüm dikenler gül olsun. Sağlıcakla

Ay yeni okudum olayı ve sonuçları. Allah gönlünüze göre versin hep. Tebrik ediyorum sizi, kolaylıklar diliyorum. Ama şunu da yazmak istiyorum. Konunun ilk başından okurken, siz kızın kustahliklarini, laf sokmasıni, soru çözmek için kocanızı beklemesini yazmışsınız ya. Her birini okurken dedim ki inşallah agzininoayini verdim kovdum demiştir. Ama siz nekibar biriymissiniz ses etmemissiniz. Ama böyle insanlara ayıp falan takmamak lazım. Yırtmak lazım ağzını. Bana bak aş....te bir daha buralarda görürsem bacaklarını kırarım demek lazım. Allah onu ve o adamı bildiği gibi yapsın. İnşallah perişan olurlar. Zinadan dah kötü bir şey varsa o da komşu ile zinadir. Allah muhafaza

Kadinlar bilirler kadinlar hissederler..... Sikmayin caninizi allahtan hayirlisi

iki yil gecmis bile. okurken size cok sarilasim geldi. sevgilerimi ve guzel enerjilerimi gonderiyorum

Ben de sayfada gördüm okuyayım dedim,sonra gelişmeleri okudum ve üzüldüm. Şok oldum İnşallah şimdiden sonra her şey istediğiniz gibi olur.

mat_ruj aceba nasılsın ? Ben size iyi dileklerini sunmak istedim çok güçlü kalmısınız umarım geri kalan hayatınızda tüm güzellikler sizinledir Güzel gelişmeler varmı aceba çok merak ettim . Umarım o pislikler layiğini bulmuştur .

En son geçen sene Ocak' ta girmiş ama.

İsteyen istediğini desin hanımlar. Çok yakınınız, çok iyi tanıdığınız biri olmadığı müddetçe eşiniz evdeyken eve kimseyi almayın gerekirse kapıdan kovun. Eşinize de istediğiniz kadar güvenin adamın üstüne zorla yapışan (bildiğiniz zorla öpmeye çalışan çıplak foto yollayanlar Bile var). Ve asla benim basıma gelmez demeyin lütfen toplumun her kesiminde böyle şeyler oluyor. Ben öyle skandallara şahit oldum ki… Adam vali Yardımcısı çok mutlular eşine aşık, çok sevdiğimiz bir aile dostumuzdu (eşi de dr, kocasına da çok güvenirdi hoş hepimiz çok güvenirdik), karı koca doktor komşuları vardı güya çok iyi insanlar falan. Kadın takmış bu adama önce yardım istemeler işle ilgili, sonra güya dertleşme sonra malumunuz ilişki. Kıyametler koptu eeee ne oldu adamı kaymakam olarak bir yere sürdüler 3-4 sene kaldı sonra tekrar batıya döndü kimse de boşanmadı. İnanır mısınız kadın da, aldatılan adam da affettiler eşlerini. Biz görüşmedik kendileri ile daha sonra (olaylardan dolayı) ama benim çocukluk travmamdır bu. Daha nicelerine şahit oldum. Yine aynı şekilde bir mühendis vardı bunun inşaat şirketi falan da vardı(tanıdık) mutlu bir evlilik 2 çocuk…Yaşadığı şehire bir öğretmen atanıyor genç bir kız (uzaktan akrabası) kızı babası getirip buna emanet ediyor, eşi de çok tatlıdır, kahvaltı hazırlayıp çağırıyor kızı, gezdiriyorlar vs… Eeee ne oldu kız ve adamın mesajlarını yakaladı eşi. Adamın ailesi adamı reddetti eşini çocuklarını yanına aldılar, o kadını da getirme evimize dediler. Adamla öğretmen evlendiler kadın ne hikmetse hemen hamile kaldı. 1-2 yıl sonra adam battı :d yeni eşi de çok afedersiniz it yerine koymamaya başladı. Bu bahsettiklerimin ikisi de herkes tarafından sevilen sayılan, eşlerinin çok mutlu olduğu eşlerini seven insanlardı. Tabi ki kişi ahlaklı ise yapmaz ama yine de kalkıp kadınları/erkekleri yuvanızın içine çok yakınınıza sokmanıza, bu kadar hayatınıza müdahil etmenize gerek yok. Yok iş arkadaşı yok yakın arkadaşı vs fasa fiso kusura bakmayın. Ben 12 farklı şehirde yaşadım gördüklerim bu tarz şeylerin hiç de ‘normal’ olmadığını sonun da hiç iyi bitmediğini gösterdi. Babam mülki idari amirdi bu yüzden çok dolaşmıştık şehir şehir. Kaymakamlar, emniyet müdürleri, subaylar, komutanlar, şunlar bunlar hepsinden çıkıyor hiç adamım mevkisine bakmıyor. Kimsenin de ne olduğunu bilemiyorsunuz. Tek yapabileceğiniz güçlü olmak eşinizi sevin ama kimseye de % 100 güvenmeyin o güveni %80’de %90’da tutun ki bir şey olunca yıkılmayın hayat böyle maalesef.

Eski konu farkındayım ama bu konuyu okuduğumda çok üzüldüm... Umarım hayatınızda çok mutlusunuzdur... Yaşadıklarınız kolay değil gerçekten... Her insan sizin gibi güçlü olamaz... Umarım bir gün buraya girersiniz ve ben çok mutluyum diye bir yazı paylaşırsınız...

Özetle, insanoğlu çiğ süt emen bir canlıdır.
Zaten araştırmalara göre Türkiye sadakatli olma konusunda 45 ülkeden 37.olmuş. O yüzden şaşırmadım. Aldatma her dönem çok fazlaydı bizim toplumda. Çoğu zaman gizlendi. Mutlu giden ilişkilerin arka planı da bu maalesef.

Son güncelleme nedir konu ile ilgili okurken bile sinirlerim bozuldu ben sanırım onun boğazından sıkar duvara yapıştırırdım değil kapıma gelmek bavulunu toplar kaçardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…