düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin mesafeli birine benziyor ama belliki ergenlik filan diyip normal karşılıyor.her iyi niyetli erkek gibi.sende cok haşır neşir degilsin kıllanmışsın zaten bir kere.eşinin yanında sana birsey derse sende onun ağzının payını guzelce ver kardeşim

bu mesajin uzerine daha okuyamiyorum,gözlerim yaşlı..sanki kendim yaşadım..insanlar ne kadar kötü,kimseye guvenemeyecek miyiz biz? eşimle iyiyizdir ama artik en ufak biseyden şüphelenilmesi mi gerekiyor ki fazla mi iyi
niyetliyim demeye başladım...Yazik degilmi guzelim ailenr cocuguna karina..utanmadan dersanesine birakmis araba halt yemis..nasil kizgin nasil sinirli ve nasil uzgunim konu sahibi adina..Rabbim cook iyi insanlar cikarsin karşınıza,cok cok mutlu etsin sizi inşallah..

Aynen
Ne de kolay soyluyorlar kapildim diye
Eee konu shibesi de insan, o neden elin heriflerine kapilmiyor??
Yaziklar olsun

.

Valla benim en yakin arkadasim ile kuzenim zamaninda tipi olan karakteri olmayan erkek arkadasima asilinca kizlarin ne kadsr tehlikeli oldugunu anlayip hic bir kiz hakkinda iyi niyetle dusunmemeye baslamistim. Hakliymisim da.

kadının acısı tekrar deşildi sanki Mune konuyu kapatsanız mı?

Konu sahibinin isteğiyle kapatılan konu ilginç bir şekilde tekrar açılıyor. Konu sahibi ortada yok ve konu reyting almaya devam ediyor nedense.
Popüler konu mu seçiliyor arada nedir yani? Boşu boşuna bana da bildirim gelip duruyor..
Ve sanırım çok benzer bir konu açılmış..
Ben neden kapatılmıyordan çok, neden tekrar açıldıyı merak ediyorum sayın Mune ??

Merhaba,
konu neden açıldı'nın cevabı bende değil çünkü topiği ben açmadım, ayrıca yönetimin popüler konu seçmesine ihtiyacı yok zira maşallah üyeler popüler yapacakları konular açmakta iyiler, bazen başka bir topiği üyenin isteğiyle yeniden aktif ederken kapalı başka konular yanlışlıkla açılabiliyor, belki bu da öyle bir durumdur, konuyu takip listenizden çıkartırsanız bildirim gelme sorunu ortadan kalkar.

Not: konu sahibesinin siteye son girişine baktım konu açılış tarihiyle paralel bir döneme denk geliyor, belki kendisi son gelişmeleri yazmak için açtırmış sonrasında fırsat bulamamış olabilir, bu sebeple rica ediyorum sebebini bilmeden fikir yürütmeyelim.

Ek olarak bazen üye kapattığım tüm konuları açın diyor bu sefer tek tek seçmektense üyenin mesajı olan tüm konuları açıyoruz. Konu açıp kapama işini çocuk oyuncağına çevirdiğiniz için bizde böyle kolay bir yöntem seçtik.

Bu fake diyen o... metreslerden biri olmayasin?

Bu tip konularda fake ya da değil diye hiç kafa yormuyorum fake ise zaten ne güzel gerçek olmasın daha iyi, gerçekse de kız boşandık demişti zaten, hakkında hayırlısı olsun

bastan sona butun mesajlarinizi okudum okadar uzuldum ki bu yasadiklariniza.
Suan napiyorsunuz nasilsiniz? mat_ruj

Ablası gayet farkında canım fikrimce,sana tavsiyem ikisiylede alakani ciddi manada kes ve birdaha ne sana ne eşine selam bile vermemelerini sagla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…