Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine yüzsüzce sana geldiğinde al içeriye tut kolundan çek köşeye senin ne yapamaya çalıştığını biliyorum de. Kocamdan uzak dur. Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim de. Ve tabiki bidaha da bu eve gelme, uzak dur bizden de. Baktın hala devam ediyorsa ister inansın ister inanmasın ben ablasına oturur anlatırım her şeyi.Konuyu fazlaca sahiplenip şuan bende oturdum sinir oluyorum. Eşim jandarma eğitiminde ve bir ay sonra görev yeri açıklanıp gideceğiz. Ya her tür insanla karşılacağız. Belki bize asılan, belki eşimize.Allah hep iyi insanlar ile karşılaştırsın.Merhaba
hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.
eşim gelir birazdan napıcam ben (((
45. sayfa güncel
Konu hortlamış. Bende oturdum sinir oluyorum. Acaba son durum nedir. İnşallah iyidir.Merhaba
hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.
eşim gelir birazdan napıcam ben (((
45. sayfa güncel
Bosanmaya karar verilmisti. Uyeyi fake fake diye küstürenler de oldu. Cekti gitti haber alamadik bir daha.Konu hortlamış. Bende oturdum sinir oluyorum. Acaba son durum nedir. İnşallah iyidir.
Dışarda genç kız konu sahibinin kocasını falan bekliyordu diye okudum yorumlarda oralar silindi mi ya da kaçıncı sayfada acabaBosanmaya karar verilmisti. Uyeyi fake fake diye küstürenler de oldu. Cekti gitti haber alamadik bir daha.
Ben de simdi uyenin profiline baktim orada son durumlari yazmis. Kocasini ve o kizi Allah bildigi gibi yapsin.Dışarda genç kız konu sahibinin kocasını falan bekliyordu diye okudum yorumlarda oralar silindi mi ya da kaçıncı sayfada acaba
Ben yorumunuza katılmıyorum. Simdi size genc oldukça yakışıklı bir erkek yanaşsa siz sevgilinizi esinizi aldatacak misiniz ? Konu sahibi ne yaparsa yapsin kiz vazgeçmeyecekti adamın da içinde varmış demek ki bu kiz olmasa baskası olacaktıMerak edenler için; baştan sona konuyu okudum da
Konu sahibi arkadaşım 3 yıllık evli karşı komşusunun bekar kız kardeşi var kpss çalışıyor. Konu sahibinin evine gidip geliyorlar, kız soru sormak ders çalışmak için sık sık gelmeye başlıyor derken her gelişinde eşin çok yakışıklı seninle nasıl evlenmiş vs tarzında imalarda hatta hatta açıkça söylüyor ve şüpheler başlıyor.
Konu sahibi sanırım eşine de çok güvendiği için ve kendince böyle davranmanın doğru olduğu düşünerek kızın ilgisini anladığı halde müdahale etmiyor eşine ikaz da bulunmuyor ve sadece olacakları izliyor.
Derken eş kişisiyle kızın ilişkisinin olduğunu bariz ortaya koyan detaylar çıkıyor ve eşiyke konuşuyor.
Eşi her şeyi itiraf ediyor, nefsine uyduğunu sadece bi kaç kez çay içip arabada öpüştüklerini söylüyor.
Konu sahibi bu itiraf üzerine evi terk ediyor ve boşanma davası açıyor. Ortak arkadaşlardan aldığı habere göre kız adamın iş yerine gelip olay çıkarıyor hamileyim diyo konu sahibi buna da inanmamışti ama maalesef doğruymuş sonradan öğreniyor. Ve kızla adam birlikte.
Diğer detaylara gelince anlaşmalı olarak boşanıyorlar. Konu sahibi oğluyla istanbula taşınıyor. Kızın ablası adamla kızın evlenmeden önce ilişkileri olduğunu anlık inatla konu sahibi ile evlendiğini söylüyor ne kadar doğru bilinmiyormuş.
Allah yardımcısı olsun tek söylemek istediğim bir şey var. Çok güzel ve genç bi kızın kocasına göz göre yaklaşmasını izleyip zaten aldatasi varsa yapar mantığı çok yanlıştı burada arkadaşlar çok uğraştı bi şeyler yap diye arkadaşım ısrarla izledi ve sonuç üzücü oldu.
Erkekler kadınlar kadar cinsellik konusunda iradeli değil bence ve kızın aşırı güzel ve bakımlı olduğunu yazıyordu. Uzak tutmakta tedbir almakta fayda vardı benceBen yorumunuza katılmıyorum. Simdi size genc oldukça yakışıklı bir erkek yanaşsa siz sevgilinizi esinizi aldatacak misiniz ? Konu sahibi ne yaparsa yapsin kiz vazgeçmeyecekti adamın da içinde varmış demek ki bu kiz olmasa baskası olacaktı
O zaman şöyle düşünelim esiniz sizinle yeteri kadar ilgilenmiyor ama baskası cok ilgileniyor. O kisi sizden uzaklasmazsa aldatmanız doğrudur. Cünkü kadınlar erkeklerden daha cok ilgiye ihtiyaç duyuyor.Erkekler kadınlar kadar cinsellik konusunda iradeli değil bence ve kızın aşırı güzel ve bakımlı olduğunu yazıyordu. Uzak tutmakta tedbir almakta fayda vardı bence
Ya şu fake diyip sinir ediyorlar beni.Bir kadın da vardı kocasını kafede basıyordu. Geçmiş bir konu o kadını da küstürmüşler gitmiş. Ben merak ediyorum kadınlarımızı. Dua ediyorum şurada gördüğüm dertlere. Hepimizin kocası var, hepimizin ailesi var ve bir gün burda yaşanılanları bizim yaşamayacağımız meçhul. Küstürmeyin, kızdırmayın. Kadınlarımızı . Derdim olunca bende size sığınıyorum. Arkadaşım yok. Ama ben size güvenmeyi tercih ediyorum.Bosanmaya karar verilmisti. Uyeyi fake fake diye küstürenler de oldu. Cekti gitti haber alamadik bir daha.