Yanar doner diyor lafi çevirme diyor.ben kizin hamile kaldigini bilmiyordum.bugun fikrim degistigi icin bu ithamlari duydum Nefertiti den.beni durmadan alintiliyor.ben hosgorulu yazmaya çalışıyorum.ev islerimi yapiyorum.onu da faydali islere yönlendiriyorum elimde toz bezi yine bana ne hakaretler yazdi acaba diye tedirginim.bu da konuya son mesajim.beni alintilamayin lutfen.Lut_ran dun sizin ustunuze neden geliniyor diye yazmistim ama siz surekli alintilanacak, insanlari tuhaf seylerle itham eden, yorumlar yapiyorsunuz. Madem boguluyorsunuz niye yaziyorsunuz?
Hakaret ettiysem niye kiblemiyorsun ?Yanar doner diyor lafi çevirme diyor.ben kizin hamile kaldigini bilmiyordum.bugun fikrim degistigi icin bu ithamlari duydum Nefertiti den.beni durmadan alintiliyor.ben hosgorulu yazmaya çalışıyorum.ev islerimi yapiyorum.onu da faydali islere yönlendiriyorum elimde toz bezi yine bana ne hakaretler yazdi acaba diye tedirginim.bu da konuya son mesajim.beni alintilamayin lutfen.
Iyy o adama mi benziyormus? At suratli herif dicem de tovbe tovbe gunaha gircem.Ya kızmayın ama dünden beri aklıma kızın Josh Josh demesi takıldı, uçak kazası falan derken LOST dizisinde oynayan Josh Holloway diyor sanırım eşinizi benzettiği aktör,mat_ruj kusura bakma ama aklıma takıldı söylemeden edemedim.
Kendisi şu kişilikIyy o adama mi benziyormus? At suratli herif dicem de tovbe tovbe gunaha gircem.
Bence yakisikliIyy o adama mi benziyormus? At suratli herif dicem de tovbe tovbe gunaha gircem.
Ya kızmayın ama dünden beri aklıma kızın Josh Josh demesi takıldı, uçak kazası falan derken LOST dizisinde oynayan Josh Holloway diyor sanırım eşinizi benzettiği aktör,mat_ruj kusura bakma ama aklıma takıldı söylemeden edemedim.
BNM KOCAM DAHA YAKIŞIKLI :):)Kendisi şu kişilik
Şimdi de gerçekten benziyor mu diye merak ettimEvet bence de o. Diziyi anlatmadan önce josh demesinden de anlamıştım..
Allah sahibine bağışlasın ne diyelimBNM KOCAM DAHA YAKIŞIKLI :):)
Tavanda kurt ne arıyor yahu
Şimdi de gerçekten benziyor mu diye merak ettimBenim böyle ufak tefek şeylere takıntım öldürecek beni. Konu sahibi kusura bakma nolur
Hayır benim anlamadığım diziden sonra adamın popüleritesi de azaldı. Ben bir daha bir yerde görmedim başka dizisi varsa da görmedim.
Bu 23 yaşındaki şırfıntı ne alaka benzetti yani?
Fake se yönetim ilgilenir ilgilenmişte zaten kızda açıklama yaptı çocuğumla baba evindeyim millet bana fake sin yazıp özelden avukat adresi kendi adresimi istiyor diye en son da hiç anlamadığım geyik bnm konunun sonunda anladığım buŞimdi son durum ne oldu? Dün gece konu sahte iddiaları gündeme gelmişti. Gerçekliği tekrar mı gündemde? Ben bir şey anlayamadım.
Ben de çok üzüldüm ve etkilendim. Hatta okulda arkadaşıma da bahsettim, o da çok üzüldü. Bizim çevremizde olmaması böyle kötülüklerin var olmadığı anlamına gelmiyor dedik. Dünya gerçekten çok kötü insanlarla dolu. Rabbim iyi insanları var etsin ömrümüzde.Fake se yönetim ilgilenir ilgilenmişte zaten kızda açıklama yaptı çocuğumla baba evindeyim millet bana fake sin yazıp özelden avukat adresi kendi adresimi istiyor diye en son da hiç anlamadığım geyik bnm konunun sonunda anladığım bu
Cidden çok üzüldüm kızın çocuğu hastayken aldatıldı aşağışandı eşi pişmanım diyormuş vs .
O kız gitmiş eşinin çalıştığı jandarma birliğinin önüne hamileyim diye bağırmış
Ben kötü insanlara alıştım cnm iyi insan çıkarsa çok sevinir oldum.Ben de çok üzüldüm ve etkilendim. Hatta okulda arkadaşıma da bahsettim, o da çok üzüldü. Bizim çevremizde olmaması böyle kötülüklerin var olmadığı anlamına gelmiyor dedik. Dünya gerçekten çok kötü insanlarla dolu. Rabbim iyi insanları var etsin ömrümüzde.