- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
En sonunda sizleri de bezdirdiler.O kadar sıkıldım ki her konuda illa “fake” diyen birileri çıkıyor. Fake olduğunu düşündüğün bir konuya ne diye “inanmıyorum” “fake bu konu” yazma gereği duyarsınız? Demin bir arkadaş sırf bu yüzden konusunu kapattı, ki kendisi gerçekten müşkül durumda.
Velev ki fake; ee? Her konuya yorum yazma yahut okuma zorunluluğunuz yok. Fake konuya yorum yazdıysanız bile zararınız ne? Niye bu kadar mesele edip, gerçekten zor durumda olan arkadaşları da iyice sinir stres sahibi yapıyorsunuz? Bir akıllı siz misiniz?
Mune site yöneticileri var, senden benden hepimizden iyi biliyorlar neyin ne olduğunu. Cidden yeter artık ben bile sıkıldım
yok öldürüp leşini atacakmış önüme güyaleşle mi öpüşmüş adam
Ay ne tiksinç ne iğrenç bir kocanız var ya öpüşüp sevisirken o kız leş değildi sen boşanma davası açınca mı leş oldu gerçekten Allah size sabır versin bu adam potansiyel katil resmen ihbar et onu ciddiyim.yok öldürüp leşini atacakmış önüme güya
O "güzelliğine", "enerjisine" kapıldığı şahsiyet şimdi leş mi olmuş, hiç inandırıcı değilyok öldürüp leşini atacakmış önüme güya
Rabbim herşeyin gonlune gore olmasini nasip etsin sana güç versin canim.yok öldürüp leşini atacakmış önüme güya
Sabah mesaiye bu konuyla başladım affınıza sığınıyorum çok dağıldım bugun toparlayamıyorum kafamı sizin cidden Allah yardımcınız olsun şuraya yüzlerce kez dağıldım da yazsam yine ifade etmez çok sarılmak isterdim sizeavukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
Hakkinizda hayırlısı olsun. Mallara hemen tedbir koydurun kaçırmasın. Yapacağı ilk iş bu olacaktır. Neler duyuyoruz.avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
Boş keseden sallamis. Mahkeme celbi eline geçince cirkinlige de başlar.yok öldürüp leşini atacakmış önüme güya
Adamı da beraberinde yakmış boyunları altlarında kalasicalar. Aba zaten kül olmuş.Kız Abay'ı yakmış
Yuh yaa ne bu insanlarin yaptiklari ya evli barkli adamsin utan ya kiz da b aska erkek yokta evli erkegi ayartiyo Allahim iyilerle karsilastirsin sizi hic sevmemiski bunlari yapmis insallah cabuk atlatirsiniz da hayatiniza iyi insanlar girer sizi deger veren seven.seven insan yapmazz.bole düşünün.kurtuldugunuza sukredinAdam kızla görüşüyormuş zaten ilişki gibi bişeyleri varmış aldatmış maalesef ki konu sahibini. Boşanmayı düşünüyor konu sahibi