düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.

güzel arkadaşım daha iyi olacaksın inşallah eşini tabiri caiz ise çok afedersiniz herkesden özür diliyorum g..t korkusu sardı. seni kaybetme, düzeni bozulma korkusu sardı daha çok gözyaşı dökecek gibi, bacım sana tavsiyem zaten avukat ile irtibat halindesinden maaşına kadar herşeye tedbir kararı çıkart. Çıkart ki ilerde çirkinleşip sana olmadık şeyler yapıp iftira atmasın. Hakkıda yok zaten gsm operatöründen kararda aldırın bütün konuşma kayıtlarını mesajlaşmalarını avukat yoluyla çıkarttır. Bugün daha iyisin inanıyorum...

O kadar sıkıldım ki her konuda illa “fake” diyen birileri çıkıyor. Fake olduğunu düşündüğün bir konuya ne diye “inanmıyorum” “fake bu konu” yazma gereği duyarsınız? Demin bir arkadaş sırf bu yüzden konusunu kapattı, ki kendisi gerçekten müşkül durumda.

Velev ki fake; ee? Her konuya yorum yazma yahut okuma zorunluluğunuz yok. Fake konuya yorum yazdıysanız bile zararınız ne? Niye bu kadar mesele edip, gerçekten zor durumda olan arkadaşları da iyice sinir stres sahibi yapıyorsunuz? Bir akıllı siz misiniz?

Mune Mune site yöneticileri var, senden benden hepimizden iyi biliyorlar neyin ne olduğunu. Cidden yeter artık ben bile sıkıldım
En sonunda sizleri de bezdirdiler.

Defalarca söyledim yine söyleyeyim, üyelik veya konu fake'se kimseye bırakmaz gerekeni bizzat yaparım zaten, yaptım yapıyorum da, mantıken düşünecek olursak fake konulardan kim hoşlanır ki?
Bizim zevk aldığımız falan mı düşünülüyor bilemiyorum, site için hiçbir artısı da yok fake üyelik ve konuların, çakma üyelik açıp üyelerle dalga geçen olunca herkes kadar sinirleniyorum, kendimi daha açık nasıl ifade edebilirim?

mat_ruj'unda üyeliğini ispat için bilgileri ifşa edemem, yok öyle bir dünya.

Fake diye topiklerde yazıp çizildiği kadar, bu üyelik fake inceler misiniz diye kötü içerik yapan yok bu da ayrı bir konu tabii.

Hadi fake diyenlerin cephesinden bakayım, konu fake olsun, sizlerin hayatına olumsuz etkisi nedir? Herhangi bir nedenle açılmış konulardan biri sadece, okursun yorumlarsınız veya okur geçer gidersiniz.

Bu topikte kaçıncı açıklamam oldu bilmiyorum.

Uzun zamandir aktif olmuyordum. Bugun konunuzu okuyunca siteye girip iki cumle yazmak istedim. Aglayarak okudum yazdiklarinizi bekleyisinizi sizin yerinizde ben de olsam aynen sizin gibi davranirdim. Cektiginiz aciyi anlamam mumkun degil ama bir seye ihtiyaciniz olursa elimden ne gelirse yardim ederim. Umarim bundan sonra her sey yoluna girer cok mutlu olursunuz.

yok öldürüp leşini atacakmış önüme güya
Rabbim herşeyin gonlune gore olmasini nasip etsin sana güç versin canim.
İnşirah suresini oku istersen kuzum için ferahlar.
Dünden beri duamdasin aklimdan çıkmadın inanki minigin için güçlü ol asla kendini yipratma kaybeden sen olmadın eşin denen sahsiyetsiz oldu.

avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
Sabah mesaiye bu konuyla başladım affınıza sığınıyorum çok dağıldım bugun toparlayamıyorum kafamı sizin cidden Allah yardımcınız olsun şuraya yüzlerce kez dağıldım da yazsam yine ifade etmez çok sarılmak isterdim size

Hep derim,insan iki ayaklı şeytan diye. Empati kurdum,çok üzüldüm yaşananlara. Yazmayayım dedim dayanamadım. Siz buraya yazıyorsunuz biliyoruz bir de yazamayan bu pisliklerin elinden çeken niceleri var. Çok can acıtıcı. Bir insan yolunda giden elle tutulur bir sorun yaşamadığı bir evliliğe neden böyle taş koyar anlamıyorum. Baş edilemeyen sorunlar varsa boşanırsın sonrası yediğin halt kimseyi ilgilendirmez. Şeytan görse önünde eğilir.
Merak etmeyin mutlu olmayacaklar,Allah alır intikamınızı.
Size de oğlunuzla mutluluklar dilerim gelecek hayatınızda.

avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
Hakkinizda hayırlısı olsun. Mallara hemen tedbir koydurun kaçırmasın. Yapacağı ilk iş bu olacaktır. Neler duyuyoruz.

Ya bu erkekler neden böyle ben anlamıyorum.
Bi gülüş, iki kıvırtmaya tav oluyorlar. Ne oluyo ben anlamış değilim.
Yani bize kimse güzel demiyor mu? Hoş ve akıllısın demiyorlar mı? Eşiniz çok şanslı valla yok artık sizsiniz gibi demiyorlar mı? Bulsam sizin gibi hemen evlenirim demiyorlar mı? Emin olun ben dahil binlerce kadın duyuyordur bu lafları. Ne olacak bu lafları duyduk diye hemen kocaları mı aldatıyoruz. Alıyoruz tavrımızı koyuyoruz mesafemizi gerekiyorsa takıyoruz kocamızı kolumuza boy gösteriyoruz.
Bizim erkekler bu kadar aç mı ya? Anlam veremiyorum:KK43:

Adam kızla görüşüyormuş zaten ilişki gibi bişeyleri varmış aldatmış maalesef ki konu sahibini. Boşanmayı düşünüyor konu sahibi
Yuh yaa ne bu insanlarin yaptiklari ya evli barkli adamsin utan ya kiz da b aska erkek yokta evli erkegi ayartiyo Allahim iyilerle karsilastirsin sizi hic sevmemiski bunlari yapmis insallah cabuk atlatirsiniz da hayatiniza iyi insanlar girer sizi deger veren seven.seven insan yapmazz.bole düşünün.kurtuldugunuza sukredin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X