- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. eşimle kızın birebir karşılaştığını görmedim. evet aşağıya indi elinde kitapla oturdu çardağa eşimi bekliyor düşüncesi benim iddiamdı. yine diyorum gözümle görmedim. 2. enişte bu zaten evli erkekleri kafalayan bi kızdır demedi. sevmem kendisini cıvığın tekidir başına bir iş getireceği belliydi evime almak istemedim sorumluluk almak istemedim dedi. 3. kaskı eşimin aldığından hatta ortada bir kask olduğundan bile emin değilim görmedim bir kanıtım yok. benim asıl şüphelerim kızın seviyesiz yakınlık kurma çabası ve eşimin inanılmaz anlayışlı davranması idi ona karşı. burada benim anlattığım kadarını biliyorsunuz. %100 her dakikayı paylaşmıyorum sizinle. veya kurulan her cümleyi kelimesi kelimesine aynı yazamıyorum. aklımda kaldığınca.. artık çok sıkıldım bu ütopik fake söylemlerinden. buraya gerçek değil vs. yazmak yasak diyorlar anlamıyor musunuz? şikayet edin kapatsınlar o zman konuyu üyeliğimi. site kurallarını da mı okumuyorsunuz??inşallah konu gercek degildir dedigim olaylar yaşanmış ..ben hala anlamiyorum eşimin önune gececek kiz ben oyle bakacam ... birde kask paylasacak ordan aldattigi cikacak falan filan...cok utopik geliyor bana ...enistesi ben zaten biliyordum oyle oldugunu falan demis ...ne bileyim bana cok sacma geldi ... ablasi enistesiyle ayni ortama nasil aliyr bu kadar beterse... umarim konunuz gercek degildir gercek olmamasini diliyorum...
Ben onların öncesinde yattığına da eminim. Konu sahibi bir mesajında kız eve soru çözmeye geldi eşime sordu bide dapdar gömlek giymiş göğüsleri fırlayacatı yazmıştı. Soru falan bahane öyle gelip adamı içten içe çıldırtmaya çalışmış ve ystmasalar o kızın bu kadar rahat olacağını sanmam
Yok yok o bence karısıyla eşinin arasını bozmaya huzursuz etmeye çalışıyordu bu tip kızlar öyle yapar ya karısını boşatıp kendini aldırmaya çalışır falan bence amacı öyleydiOlabilir en son bahçede soru sorma bahanesi sonrası adamdan beklediği hareketi zaten gördü kız yoksa neden eve gelmeye devam etmesin anladığım kadarı ile bir o kadar yüzsüz ev sahibi kapıdan kovsa bacadan girecek cinsten
babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
Yok yok o bence karısıyla eşinin arasını bozmaya huzursuz etmeye çalışıyordu bu tip kızlar öyle yapar ya karısını boşatıp kendini aldırmaya çalışır falan bence amacı öyleydi
1. eşimle kızın birebir karşılaştığını görmedim. evet aşağıya indi elinde kitapla oturdu çardağa eşimi bekliyor düşüncesi benim iddiamdı. yine diyorum gözümle görmedim. 2. enişte bu zaten evli erkekleri kafalayan bi kızdır demedi. sevmem kendisini cıvığın tekidir başına bir iş getireceği belliydi evime almak istemedim sorumluluk almak istemedim dedi. 3. kaskı eşimin aldığından hatta ortada bir kask olduğundan bile emin değilim görmedim bir kanıtım yok. benim asıl şüphelerim kızın seviyesiz yakınlık kurma çabası ve eşimin inanılmaz anlayışlı davranması idi ona karşı. burada benim anlattığım kadarını biliyorsunuz. %100 her dakikayı paylaşmıyorum sizinle. veya kurulan her cümleyi kelimesi kelimesine aynı yazamıyorum. aklımda kaldığınca.. artık çok sıkıldım bu ütopik fake söylemlerinden. buraya gerçek değil vs. yazmak yasak diyorlar anlamıyor musunuz? şikayet edin kapatsınlar o zman konuyu üyeliğimi. site kurallarını da mı okumuyorsunuz??
babası da memur. ancak 14 üne izin alabilmişler o gün geleceklermiş. beklemek çok zor o güne kadar. x gece ısrarla aradı açmadım. msj atmış açmazsan gelirim kapına diye. açtım artık. içmiş gibiydi. namazında bi adamdı bu bir hafta öncesine kadar... yine ağlamalar pişmanlıklar o pisliğin leşini iste önüne sereyimler. yurdışına gidelim orada yaşayalımlar. yani denemediği saçmalık kalmadı. ya bu adam fotopraf öekmeyi seven motorcu mesleğinde başarılı kitap okuyan sohbeti hoş. seven sevilen entel bi adamdı. şimdi öyle boş öyle berduş öyle arabesk geliyor li bir tlfnda teypten şarkı açıp dinletmediği kaldı. bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar. yaptın bir halt bari adam gibi özrünü dile hatanı kabul et çekil kenara.. bugün daha iyiyim. onun beter olduğunu gördükçe soğuyor içim. ama öyle paranoyak oldum ki bunu beni sevdiğinden değil de düzeni bozulmasın elindekileri bana kaptırmasın diye mi yapıyor bunları da düşünüyorum.
45.sf da zaten aldatıldığı yazıyorsimdi kizacaksaniz da allah askin abiz kadinlarda da suc yok mu? ilk sizi kotulediginde kesinlikle bir daha ne kapiyo acardim nede yuzune bakardim.bu sizi ailenizden biri degil.millet kardesine bile gerekirse rest cekiyor.alt tarafi bir komsu.elin kizo gelecek kocamin yaninda bana saydiracak yetmeyecek kocami oven seyler soyleyecek ustune de yollarini gozleyecek.bende amann ali riza bey duymasin modunda gezicem.k.bakmayin ama ezik bi karaktere sahipsiniz.silkelenip kendinize gelin.bir daha geldiginde isimiz var soru cozumlerini dersanede hocalarinla yap biz beraber vakit gecirmek istiyoruz diyin.bunu diyecek kadar cesaretiniz yoksa oturun aldatilmayi bekleyin.
simdi kizacaksaniz da allah askin abiz kadinlarda da suc yok mu? ilk sizi kotulediginde kesinlikle bir daha ne kapiyo acardim nede yuzune bakardim.bu sizi ailenizden biri degil.millet kardesine bile gerekirse rest cekiyor.alt tarafi bir komsu.elin kizo gelecek kocamin yaninda bana saydiracak yetmeyecek kocami oven seyler soyleyecek ustune de yollarini gozleyecek.bende amann ali riza bey duymasin modunda gezicem.k.bakmayin ama ezik bi karaktere sahipsiniz.silkelenip kendinize gelin.bir daha geldiginde isimiz var soru cozumlerini dersanede hocalarinla yap biz beraber vakit gecirmek istiyoruz diyin.bunu diyecek kadar cesaretiniz yoksa oturun aldatilmayi bekleyin.
Valla konu sahibi gelin dese giderim linç ederdik kızı pislikTabiki o da ayrı bir mevzu sanki yuva yıkanın yuvası olur da nasıl sinir oldum varya yanımda olsa kızı yolarım o derece yani.
işte daha ben kendisine sormadan önce bitirdiğini iddia ediyor. motor gezisine yemin etti asla onla öyle bir şey planlamadım diye. ha bi önemi var mı bu detayların yok.. sonuçta kendi anlattıkları yetti.eşinizden zerre kadar hoşlanmadım
sanki kız kafasına tabanca dayadı da o yüzden oldu bunlar
neden kız pislik oluyor? ahlaken bence de kız çok hatalı, rezalet ama eşinizin kıza pislik demeye kesinlikle hakkı yok bence
bazı arkadaşlarımız eşiniz sizi seviyor demiş
ben bundan şüpheliyim
çünkü siz olaya uyanmışsınız, durumu farketmek üzereymişsiniz, açık açık da sormuşsunuz
buna rağmen devam etmişler ilişkiye, planlar vs
eşiniz sizi seviyor olsaydı daha sizin şüphelendiğinizi anladığı an KAYBETME KORKUSUYLA ne yapıp edip sonlandırırdı, oysa o plan yapmaya devam etmiş
şu anda ağlayıp sızlaması bence önemli değil, hadi yaptı bir hata, siz şüphelendiğinizde dönecekti (ki bence affetmek için o bile yetmez)
konunun basini okudum guncelleme yapilmasa olayin akisini nasi bilcem acaba.93 sayfayi tek tek okuyamam heraldeasıl siz Allah aşkına
konuyu okudunuz mu???