düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konunun basini okudum guncelleme yapmasaniz olayin akisini nasi bilcem acaba.93 sayfayi tek tek okuyamam heralde

iyi de konu olmuş 94 sayfa
neden konu bu kadar ilerlemiş, ne yazılmış bu kadar bir bakmak gerekmez mi
en azından konu sahibinin neler yazdığına şöyle bir göz atsanız
ya da hiç biri olamıyorsa son iki sayfayı okuyuverseniz
5-6 sayfalık bir konu değil ki, 94 sayfa

iyi de konu olmuş 94 sayfa
neden konu bu kadar ilerlemiş, ne yazılmış bu kadar bir bakmak gerekmez mi
en azından konu sahibinin neler yazdığına şöyle bir göz atsanız
ya da hiç biri olamıyorsa son iki sayfayı okuyuverseniz
5-6 sayfalık bir konu değil ki, 94 sayfa
normalde guncelleme su sayfada denilir benim ne sucum var sizce.allahim ya

Bu arada ben bir konu hakkında uyarmak istiyorum. Dikkatli olun eşiniz boşanma süreci başladığında türlü çirkinlikler yapabilir; arabasını babasının üzerine göstermek, bankadaki tüm parayı çekmek gibi. Emin olun bu ağlayıp zırlamalar da kurulu düzeninin bozulmaması için ama bu da bitiyor. Hayatlarına şen şakrak devam da ediyorlar, şaşırıp kalıyorsunuz.

tamam tesekkur ederim.boyle aciklamak varken bazi insanlar saldirmayi deniyor

ben size saldırmadım
sadece sizden yana değil, konu sahibinin duygularını göze alarak empati yaptım
zira kadın ne halde, bir de siz direkt onu suçlayıcı yazdınız

simdi kizacaksaniz da allah askin abiz kadinlarda da suc yok mu? ilk sizi kotulediginde kesinlikle bir daha ne kapiyo acardim nede yuzune bakardim.bu sizi ailenizden biri degil.millet kardesine bile gerekirse rest cekiyor.alt tarafi bir komsu.elin kizo gelecek kocamin yaninda bana saydiracak yetmeyecek kocami oven seyler soyleyecek ustune de yollarini gozleyecek.bende amann ali riza bey duymasin modunda gezicem.k.bakmayin ama ezik bi karaktere sahipsiniz.silkelenip kendinize gelin.bir daha geldiginde isimiz var soru cozumlerini dersanede hocalarinla yap biz beraber vakit gecirmek istiyoruz diyin.bunu diyecek kadar cesaretiniz yoksa oturun aldatilmayi bekleyin.
kocamın yanında bana saydırmadı. acaba ben mi yanlış anlattım ki herkes böyle anlamış. şimdi direkt hakaret gibi değil. şaka yapıyorum takılıyorum ayağına yüzüme gülerek koluma dokunarak ayy abla ya x abinin de maşallahı var kıızz sana nasıl baktı hahaha diye güldü. ben de x in güzellikten daha çok önem verdiği şeyleri gmrdü herhalde dedim susturdum. sadece bir kere yine fülerek yersem senin gibi olurum dedi ama ben 55 kg da biriyim. cidden kompleksi olan 48 ken bile ay göbeğim çıktı fln diye dert eden biri oldupu için ben hiç durmadım güldüm geçtim. ya ben bu kızın eşime karşı ilgisinden bunları söylediğini bilmiyordum yani her konuda çat pat konuşan deli dolu bi kızdı. güldürürdü ablasıyla beni sürekli. o yüzden sizin kafanızda algıladığınız gibi kavgada gibi hakaret değildi yani. bir de eşim o gelince evdeyse diğer odaya giderdi. son bir aydır muhabbetlere başladılar. benm yanmda. neyse böyle işte.

simdi kizacaksaniz da allah askin abiz kadinlarda da suc yok mu? ilk sizi kotulediginde kesinlikle bir daha ne kapiyo acardim nede yuzune bakardim.bu sizi ailenizden biri degil.millet kardesine bile gerekirse rest cekiyor.alt tarafi bir komsu.elin kizo gelecek kocamin yaninda bana saydiracak yetmeyecek kocami oven seyler soyleyecek ustune de yollarini gozleyecek.bende amann ali riza bey duymasin modunda gezicem.k.bakmayin ama ezik bi karaktere sahipsiniz.silkelenip kendinize gelin.bir daha geldiginde isimiz var soru cozumlerini dersanede hocalarinla yap biz beraber vakit gecirmek istiyoruz diyin.bunu diyecek kadar cesaretiniz yoksa oturun aldatilmayi bekleyin.

Keşke 90 küsür sayfa neden olmuş diye düşünseniz de konu sahibinin mesajlarına göz atsanız..

Konu sahibi gayet sağduyulu şekilde şüphelendiği durumdan "oy kocamı herkeslerden saklamalıyım" demedi, "aldatma potansiyeli varsa ortaya çıksın ki bileyim" diye düşündüğünü açık açık yazdı.
İşte bu onurlu, akıllı, koca merkezli düşünmeyen kadın hareketidir..

O koca da maşallah çok karakterliymiş ki karşısına çıkan ilk "enerjisi yüksek" hatuna takıldı..

çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.

ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
yeminle aglattin be konu sahibi:KK43: süründür o pisligi

avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.

kocamın yanında bana saydırmadı. acaba ben mi yanlış anlattım ki herkes böyle anlamış. şimdi direkt hakaret gibi değil. şaka yapıyorum takılıyorum ayağına yüzüme gülerek koluma dokunarak ayy abla ya x abinin de maşallahı var kıızz sana nasıl baktı hahaha diye güldü. ben de x in güzellikten daha çok önem verdiği şeyleri gmrdü herhalde dedim susturdum. sadece bir kere yine fülerek yersem senin gibi olurum dedi ama ben 55 kg da biriyim. cidden kompleksi olan 48 ken bile ay göbeğim çıktı fln diye dert eden biri oldupu için ben hiç durmadım güldüm geçtim. ya ben bu kızın eşime karşı ilgisinden bunları söylediğini bilmiyordum yani her konuda çat pat konuşan deli dolu bi kızdı. güldürürdü ablasıyla beni sürekli. o yüzden sizin kafanızda algıladığınız gibi kavgada gibi hakaret değildi yani. bir de eşim o gelince evdeyse diğer odaya giderdi. son bir aydır muhabbetlere başladılar. benm yanmda. neyse böyle işte.

ya zannedilen gibi pasif davranmış olsanız ne olacak?
diyelim ki yapınız öyle, cevap veremiyorsunuz
bu eşinizin sizi aldatması için sebep mi?

bizim bir arkadaş (evli), üniversiteden samimi bir kız arkadaşını, bir akşam gittikleri bir yerden eve bırakacak olmuş
kız yanaşmış, öpmeye çalışmış araba durunca
kulağından! tutup atmış arabadan arkadaş, etmediği hakaret de kalmamış evli barklı adama ne yapıyorsun diye

burada sizin kişiliğiniz nasıl olursa olsun!
sizden boşanmak isteyen, sevmediğini söyleyen bir adama yapış yapış yapışıp, boşanmamakta diretmediğiniz sürece, eşinizin sizi aldatmasının sebebi siz değilsiniz, olamazsınız!

sizin kişiliğiniz yüzünden kız asılma fırsatı buluyorsa ve eşiniz sizi aldatırsa, siz suçlu olmazsınız!!!
beğenmeyen adam boşanalım demeli, aldatmamalı!!!

avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.

Dualarım seninle canım..

İnşallah ikisi de bedelini ömür boyu taşıyacak kadar güzel bir ceza alırlar..
Hayırlısı olsun..
Komşunun falan telefonunu engelle sana kimse yazamasın..

eşinizden zerre kadar hoşlanmadım
sanki kız kafasına tabanca dayadı da o yüzden oldu bunlar
neden kız pislik oluyor? ahlaken bence de kız çok hatalı, rezalet ama eşinizin kıza pislik demeye kesinlikle hakkı yok bence

bazı arkadaşlarımız eşiniz sizi seviyor demiş
ben bundan şüpheliyim
çünkü siz olaya uyanmışsınız, durumu farketmek üzereymişsiniz, açık açık da sormuşsunuz
buna rağmen devam etmişler ilişkiye, planlar vs
eşiniz sizi seviyor olsaydı daha sizin şüphelendiğinizi anladığı an KAYBETME KORKUSUYLA ne yapıp edip sonlandırırdı, oysa o plan yapmaya devam etmiş
şu anda ağlayıp sızlaması bence önemli değil, hadi yaptı bir hata, siz şüphelendiğinizde dönecekti (ki bence affetmek için o bile yetmez)

Tüm yazdıklarınıza katılıyorum. Konu sahibi şüphelenip bu kız sana asılıyor galiba deyince yok o daha
çocuk diyecek kadar yüzsüz. Ortaya çıkmasa daha da devam edecekti çok belli yanı kask alıp
motor gezmeleri planlamışlar. Kız bilerek açık vermiş ki amacı çok belli bayağı konu sahibinin
gözüne sokmuş ki boşansın da adam beni alsın diye..

Yukarıda bir arkadaş yazmış 6 ay peşimde ağladı sızladı baktı ki dönmeyeceğime emin oldu o zaman
normale döndü diye.. Yine burada bir üye paylaşmıştı kocası aldatmış ölürüm öldürürüm sensiz
yapamam beni bırakma diye ağlamış sızlamış kadın affetmeyince gitmiş o aldattığı kızla evlenmiş.
Yani erkeklerin ağlamasına sızlamasına pek inanmamak lazım.
Geri döndürmek için kandırmak için yapıyorlar bakıyor ki kadın affetmiyor ne hikmetse
o pişmanlıkları aşkları bir adan hemen geçiveriyor ümitleri bitince..

Yine başka bir üyenin konusu vardı mesela o adama pişman olmuş diyebiliriz çünkü
adam kendisi itiraf etmişti konu sahibinin öğrenme şansı da yoktu asla..
Tek gecelik bir ilişki yaşamış ve 1 hafta sonra dayanamamış anlatmıştı kadın da boşanma kararı
vermişti. Adam başta boşanmam diye dirense de sonra kadının kararına saygı duyup çirkefleşmeden
boşanmayı kabul etmişti.

Eşinin gözyaşları timsah gözyaşları gibi geldi bana. Sizin boşanmakta kararlı olduğunu gördükten sonraki sevgi ve pişmanlık söylemleri ise hiç inandırıcı gelmedi çünkü böyle bir durumda ölümle vs tehdit edenler yani en extreme şeylerle kendini ispatlamaya çalışanların umurlarında olan tek şey vardır: Boyu devrilesice egoları. Nacizane tavsiyem gardınızı düşürmesine müsade etmeyin.

Artık dedektiflik bişey kalmamış olabilir.. zaten vereceğiniz deliller varsa yazışmalar telefon görüşmeleri olabilir ama tabi avukat daha iyi bilir.. Bazen diyorum acaba itiraf ettirmeden önce ilişki devam ederken mi yapsaydınız bu dedektif işlerini falan? Şimdi kanıt falan da zor artık da o yüzden böyle söylüyorum :KK43:

O kadar sıkıldım ki her konuda illa “fake” diyen birileri çıkıyor. Fake olduğunu düşündüğün bir konuya ne diye “inanmıyorum” “fake bu konu” yazma gereği duyarsınız? Demin bir arkadaş sırf bu yüzden konusunu kapattı, ki kendisi gerçekten müşkül durumda.

Velev ki fake; ee? Her konuya yorum yazma yahut okuma zorunluluğunuz yok. Fake konuya yorum yazdıysanız bile zararınız ne? Niye bu kadar mesele edip, gerçekten zor durumda olan arkadaşları da iyice sinir stres sahibi yapıyorsunuz? Bir akıllı siz misiniz?

Mune Mune site yöneticileri var, senden benden hepimizden iyi biliyorlar neyin ne olduğunu. Cidden yeter artık ben bile sıkıldım

İnşallah her şey lehinize işler bu süreçte .birer birer bulursunuz her delili.
Evde yalnızsınız muhtemelen. Anneniz başka ilde mi acaba yanına gitseniz. Gerçi bebeğiniz de daha yeni iyileşiyor :KK43:
İleride bu durumu çocuğuna nasıl açıklayacak acaba :KK43:

Ortaya çıkmasa sessizce devam edecekti eşiniz, şimdi pişmanlıklar başladı.
Kıza hakaret ediyor ama ikisi de birbirinden beterler.
Umarım oğlunuzla çok mutlu olursunuz. Hakkınız da hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X