- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Valla konu sahibi gelin dese giderim linç ederdik kızı pislik
Ay valla sinirden güldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla konu sahibi gelin dese giderim linç ederdik kızı pislik
konunun basini okudum guncelleme yapmasaniz olayin akisini nasi bilcem acaba.93 sayfayi tek tek okuyamam heralde
tamam tesekkur ederim.boyle aciklamak varken bazi insanlar saldirmayi deniyor45.sf da zaten aldatıldığı yazıyor
normalde guncelleme su sayfada denilir benim ne sucum var sizce.allahim yaiyi de konu olmuş 94 sayfa
neden konu bu kadar ilerlemiş, ne yazılmış bu kadar bir bakmak gerekmez mi
en azından konu sahibinin neler yazdığına şöyle bir göz atsanız
ya da hiç biri olamıyorsa son iki sayfayı okuyuverseniz
5-6 sayfalık bir konu değil ki, 94 sayfa
tamam tesekkur ederim.boyle aciklamak varken bazi insanlar saldirmayi deniyor
kocamın yanında bana saydırmadı. acaba ben mi yanlış anlattım ki herkes böyle anlamış. şimdi direkt hakaret gibi değil. şaka yapıyorum takılıyorum ayağına yüzüme gülerek koluma dokunarak ayy abla ya x abinin de maşallahı var kıızz sana nasıl baktı hahaha diye güldü. ben de x in güzellikten daha çok önem verdiği şeyleri gmrdü herhalde dedim susturdum. sadece bir kere yine fülerek yersem senin gibi olurum dedi ama ben 55 kg da biriyim. cidden kompleksi olan 48 ken bile ay göbeğim çıktı fln diye dert eden biri oldupu için ben hiç durmadım güldüm geçtim. ya ben bu kızın eşime karşı ilgisinden bunları söylediğini bilmiyordum yani her konuda çat pat konuşan deli dolu bi kızdı. güldürürdü ablasıyla beni sürekli. o yüzden sizin kafanızda algıladığınız gibi kavgada gibi hakaret değildi yani. bir de eşim o gelince evdeyse diğer odaya giderdi. son bir aydır muhabbetlere başladılar. benm yanmda. neyse böyle işte.simdi kizacaksaniz da allah askin abiz kadinlarda da suc yok mu? ilk sizi kotulediginde kesinlikle bir daha ne kapiyo acardim nede yuzune bakardim.bu sizi ailenizden biri degil.millet kardesine bile gerekirse rest cekiyor.alt tarafi bir komsu.elin kizo gelecek kocamin yaninda bana saydiracak yetmeyecek kocami oven seyler soyleyecek ustune de yollarini gozleyecek.bende amann ali riza bey duymasin modunda gezicem.k.bakmayin ama ezik bi karaktere sahipsiniz.silkelenip kendinize gelin.bir daha geldiginde isimiz var soru cozumlerini dersanede hocalarinla yap biz beraber vakit gecirmek istiyoruz diyin.bunu diyecek kadar cesaretiniz yoksa oturun aldatilmayi bekleyin.
simdi kizacaksaniz da allah askin abiz kadinlarda da suc yok mu? ilk sizi kotulediginde kesinlikle bir daha ne kapiyo acardim nede yuzune bakardim.bu sizi ailenizden biri degil.millet kardesine bile gerekirse rest cekiyor.alt tarafi bir komsu.elin kizo gelecek kocamin yaninda bana saydiracak yetmeyecek kocami oven seyler soyleyecek ustune de yollarini gozleyecek.bende amann ali riza bey duymasin modunda gezicem.k.bakmayin ama ezik bi karaktere sahipsiniz.silkelenip kendinize gelin.bir daha geldiginde isimiz var soru cozumlerini dersanede hocalarinla yap biz beraber vakit gecirmek istiyoruz diyin.bunu diyecek kadar cesaretiniz yoksa oturun aldatilmayi bekleyin.
yeminle aglattin be konu sahibi süründür o pisligiçok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.
ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
kocamın yanında bana saydırmadı. acaba ben mi yanlış anlattım ki herkes böyle anlamış. şimdi direkt hakaret gibi değil. şaka yapıyorum takılıyorum ayağına yüzüme gülerek koluma dokunarak ayy abla ya x abinin de maşallahı var kıızz sana nasıl baktı hahaha diye güldü. ben de x in güzellikten daha çok önem verdiği şeyleri gmrdü herhalde dedim susturdum. sadece bir kere yine fülerek yersem senin gibi olurum dedi ama ben 55 kg da biriyim. cidden kompleksi olan 48 ken bile ay göbeğim çıktı fln diye dert eden biri oldupu için ben hiç durmadım güldüm geçtim. ya ben bu kızın eşime karşı ilgisinden bunları söylediğini bilmiyordum yani her konuda çat pat konuşan deli dolu bi kızdı. güldürürdü ablasıyla beni sürekli. o yüzden sizin kafanızda algıladığınız gibi kavgada gibi hakaret değildi yani. bir de eşim o gelince evdeyse diğer odaya giderdi. son bir aydır muhabbetlere başladılar. benm yanmda. neyse böyle işte.
avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
eşinizden zerre kadar hoşlanmadım
sanki kız kafasına tabanca dayadı da o yüzden oldu bunlar
neden kız pislik oluyor? ahlaken bence de kız çok hatalı, rezalet ama eşinizin kıza pislik demeye kesinlikle hakkı yok bence
bazı arkadaşlarımız eşiniz sizi seviyor demiş
ben bundan şüpheliyim
çünkü siz olaya uyanmışsınız, durumu farketmek üzereymişsiniz, açık açık da sormuşsunuz
buna rağmen devam etmişler ilişkiye, planlar vs
eşiniz sizi seviyor olsaydı daha sizin şüphelendiğinizi anladığı an KAYBETME KORKUSUYLA ne yapıp edip sonlandırırdı, oysa o plan yapmaya devam etmiş
şu anda ağlayıp sızlaması bence önemli değil, hadi yaptı bir hata, siz şüphelendiğinizde dönecekti (ki bence affetmek için o bile yetmez)
Artık dedektiflik bişey kalmamış olabilir.. zaten vereceğiniz deliller varsa yazışmalar telefon görüşmeleri olabilir ama tabi avukat daha iyi bilir.. Bazen diyorum acaba itiraf ettirmeden önce ilişki devam ederken mi yapsaydınız bu dedektif işlerini falan? Şimdi kanıt falan da zor artık da o yüzden böyle söylüyorumavukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.
İnşallah her şey lehinize işler bu süreçte .birer birer bulursunuz her delili.avukatla görüştük. asla kızla herhangi bir kanaldan iletişime girme dedi. aleyhime olabilirmiş. sonuçta gaza gelip hakaret falan ederim diye. mahkemede delilleri toplayıp ikisşne de tazminat ve zina davası açacağız. avukatın çalıştığı bir dedektif varmış o benden gerekli bilgileri aldı. araştıracak. deliller sağlam olursa en fazla 2 celsede biter dedi.