düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oğlum bugün daha iyi ama ben daha kötüyüm. atşim var bütün dişetlerim şişmiş vaziyette bir dilim peyniri çiğneyemedim. başım zonkluyor. eve almayacağım artık. görmeye tahammülüm yok
Ne kadar asil ve kaliteli bir duruşunuz var... Ben kendimi böyle bir olayda düşünemiyorum bile... Çok daha iyi şeyleri hak ediyorsunuz. İnşallah en kısa sürede yavrunuz da siz de toparlanırsınız. Yalnız hissetmeyin kendinizi

Gayet mantıklıyım. Ayrıca süper güzel ve devamlı hayranlığını dile getiren karşı cinsten birine de kayıtsız kalmak bu devirde çok çok zor. Adamın yaptığı tabiki de kabul edilemez ama o da dikkatli okuduysaniz dediklerini " takıntılı olduğunu anlayınca kestim görüşmeyi " demiş. Bu adam istese o kızla yatardi ama vicdanı dur demiş.
Bu arada bekara karı bosamak kolay.
hahahahahahah hay allah razı olsun, istese yatarmışmış, ama yatmamışmış, vicdanı da dur demişmişmiş :) ne kadar iyi kocalar var yarabbim.

çok haklısınız. sonuna kadar. kurunun yanın da yaşı da yakıyoruz bazen... ön yargılarımızı kıramıyoruz..

Sen çok büyük örnek oldun..Üzgünüm keşke fake olsaydın...
Çok geçmiş olsun ,yaşadığın bu hastalık belirtileri beyninin ve kalbinin yorgunluğunda vucudunun bağışıklık sistemininin çökmesinden kaynaklı.
Lütfen bir psikiyatr dan yardım al en yakınına durumu anlat ve en azından bebek bakımı için yardım al.

oğlum bugün daha iyi ama ben daha kötüyüm. atşim var bütün dişetlerim şişmiş vaziyette bir dilim peyniri çiğneyemedim. başım zonkluyor. eve almayacağım artık. görmeye tahammülüm yok
Allah yar ve yardımcınız olsun rabbimizden başka güvenecek hiç kimsemiz yok Allah evladına sana sağlık sıhhat afiyet versin hayırlı evlat olsun inşallah boşanma yada boşanmama ile ilgili bişy söylemek bizim haddimize değil vebal almak istemem ama en doğru kararı vereceğinden eminiz umarım herşey güzel olur bundan sonra ve bu yaşadıklarını unutabilirsin inşallah

BÖyle insanlar cehennemin varlığına şükrettiriyorlar. Allah yardımcınız olsun, sanki en yakınım bu olayı yaşamış gibi üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda kendinizi toparlarsınız. Böyle insanları çöpe atsan çöpe yazık. Hayatınızdan mutlaka atın.

Arkadaşlar bir de arkadaşımız zaten zor bir süreçte. Birbirimizin mesajlarını eleştirerek onun kalbini daha fazla yormayalım, germeyelim psikolojisini. Burada verilen aklın hangisi daha iyi hangisi daha kötü diye yarışmıyoruz. Herkes kendi hayat anlayışı ve felsefesine göre birtakım önerilerde bulunuyor haliyle. Konu sahibi zaten çok akıllı bir hanım. Söylediklerimizi mezc edecek ve uygulayacak olan kendisi. Polemiğe girmemiz onu daha da yorar. Hepiniz tum yorum yapanlar oyle güzel kalpli, başkasının derdiyle dertlenen insanlarsınız ki... biliyorum görüşe ters bir şeye sessiz kalmak zor ama birbirimizi kırmadan yanında olmaya çalışalım arkadaşımızın. :KK200::KK19:

affedemem. evliliğimidevam ettiremem. her bakışta her harekette hatılatırım. canını yakarım öteye git dese sen beni aldatmıştın zaten derim. affeden insan tamamen unutmalı silip atmalı ama ben bunu yapamam. sürekli canını yakmak isterim. huzurumz ılmaz. güven olmaz. sevgi saygı olmaz. affet diyen arkadaşlara çok tşk ederim ama bu konuda anlayış gösterin bunu kabullenecek birisi değilim. bu yüzden polemiğe girip ban yemeyin benm için.

Gayet mantıklıyım. Ayrıca süper güzel ve devamlı hayranlığını dile getiren karşı cinsten birine de kayıtsız kalmak bu devirde çok çok zor. Adamın yaptığı tabiki de kabul edilemez ama o da dikkatli okuduysaniz dediklerini " takıntılı olduğunu anlayınca kestim görüşmeyi " demiş. Bu adam istese o kızla yatardi ama vicdanı dur demiş.
Bu arada bekara karı bosamak kolay.
Söyledikleriniz mantıktan o kadar uzak ki.. Takıntılı olduğunu anlayınca görüşmeyi kesti neden çünkü kız başına bela olacak.. sessiz sakin bi kız olsa fingirdediği kız, konu sahibini uyutabildiği kadar uyutacak,türlü paronayaklıklarla suçlayacak,kızla da yürütebildiği kadar yürütecek,her haltı da yiyecekti (ki yemediğinin garantisini kimse veremez). Bu kadar kocacı olmayınız (Not:Ben evliyim)

Ne kadar asil ve kaliteli bir duruşunuz var... Ben kendimi böyle bir olayda düşünemiyorum bile... Çok daha iyi şeyleri hak ediyorsunuz. İnşallah en kısa sürede yavrunuz da siz de toparlanırsınız. Yalnız hissetmeyin kendinizi
çok tşkler hepinizin pozitif enerjisi benimle.. daha aileler bilmezken sizlerle yükümü hafifletiyorum. eksik olmayın

Söyledikleriniz mantıktan o kadar uzak ki.. Takıntılı olduğunu anlayınca görüşmeyi kesti neden çünkü kız başına bela olacak.. sessiz sakin bi kız olsa fingirdediği kız, konu sahibini uyutabildiği kadar uyutacak,türlü paronayaklıklarla suçlayacak,kızla da yürütebildiği kadar yürütecek,her haltı da yiyecekti (ki yemediğinin garantisini kimse veremez). Bu kadar kocacı olmayınız (Not:Ben evliyim)
Kocacı değilim ama göz göre göre de bir yuvanin yıkılmasını izlemek istemem.

Kocana iyi bir ders oluyor bu tepkin
Tepkini sürdür bir sure ama bi pislik için yuvanı yıkma çocuğun için burnu iyice sürtünce kocanın ona son bir şans verecegini söyle
Herşey maddiyat değil arkadaşlar
Dul kalmak babasız çocuk büyütmek yalniz olmak kolay olmasa gerek
Oğlun babasını soracaktır onu arayacaktir o zaman daha çok üzülürsün canım
En hayırlısı olsun hakkında
Bir arkadasiminda başına geldi bir oğlu vardı koca aldattı kız affetmedi adam yalvar yakar oldu baya bi sure sonra birlestiler ikinci bir oğlu oldu simdi adamda muma döndü

affedemem. evliliğimidevam ettiremem. her bakışta her harekette hatılatırım. canını yakarım öteye git dese sen beni aldatmıştın zaten derim. affeden insan tamamen unutmalı silip atmalı ama ben bunu yapamam. sürekli canını yakmak isterim. huzurumz ılmaz. güven olmaz. sevgi saygı olmaz. affet diyen arkadaşlara çok tşk ederim ama bu konuda anlayış gösterin bunu kabullenecek birisi değilim. bu yüzden polemiğe girip ban yemeyin benm için.
Konunu sessiz sakin izliyordum. Ilk ogrendigimde aslinda bende o o.. sevindirme bosanma diyecektim. Benimde 9 aylik bir kizim var. Bugun sabah esimi ise ugurlarken senin yasadiklarin aklima geldi eger benim basima boyle birsey gelseydi kesinlikle esimi affedemezdim. Kizin ne oldugu belli zaten ama be adam gul gibi karini piril piril evladini boyle biri icin hice sayiyorsan sonucunada katlanacaksin. Zaten dedigin gibi affetsende acisi hic gecmeyecek hic unutmayacaksin en ufak seyde eski seyler tekrar gun yuzune cikacak. Ayrilman en dogrusu gibi. Ama her ne karar verirsen ver Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninle insallah sana bunu yasatanlarin yanina kalmaz... sende cok ama cokk mutlu olursun...

Hepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
ablanın kocasının iş yerine gittim. adam iri yarı korkutucu bir tip dışarıdan hiç muhabbetim olmamıştı. anlattım olanları biraz fevri davrandım ilk başta. sordum neredeler diye. belliydi birinin başını yakacağı. çok kavgasını verdim istemem evimde bi yurt fln ayarlayım parasını vereyim dedim hanım vay kardeşimi evimde istemiyorsun diye küstü günlerce mecbur kaldım dedi. günahım kadar sevmezdim ama el mecbur aldık eve falan filan.. apar topar baba evine ziyarete gitmişler.. çıktım yürüdüm biraz. ee peki buradan öylece gidecek miyim? elbette hayır ikisinden de hukuki yollardan hakkımı alacağım.
x e de birisi mi taktik verdi ne yaptıysa 2 gündğr kedi olan adam bugün aslan kesildi. boşanırsam kendini vururmuş. kafasına sıkarmış. çocuğumuz babasız mı büyüseymiş. telfn tlfn üstüne. vur benim gözümde kanı beş para etmez birisin dedimm. ilk defa benden böyle bir tepkiyle karşılaşınca sustu tabi.

maddi açıdan sıkıntı yok alırım sıkıntı değil. ama manevi çöküntü nasıl tamir olacak bilmem.
aldatılmanın acısı mı.. yanlış insana güvenme nin acısı mı. bilemiyorum.
Geçer inşallah her şey geçer. İnanın konunuz rüyama girdi aklımdan çıkmıyor. Bu mesajı görünce de gözlerim doldu. Güvenmek suc değildir. Neden olsun? Suç böyle haysiyetsiz davrananlarda. Siz güçlü durun o kişi de kendini vuracak kadar onurlu olsaydı gözü disari kaymazdi. Pislikler biz kadın olarak ne yapalım sürekli göz hapsinde mi tutalim telefonu hesaplarını surekli kurcalayip takip mi edelim? Böyle ömür geçer mi? Allahlarindan bulsunlar siz dik durun Allah sizi korumuş ki erkenden göstermiş verilmiş sadakaniz varmış böyle düşünün bir kurban falan kestirin. Bu işler bitince de psikolojik destek alın ki çabuk atlatin.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kendiniz içinde çocuğunuz içinde psikolojik destek almalısınız bu dönemde. Okuduğumuz kadarıyla biz nasıl üzüldük, sinirlendik. Siz neler yaşıyorsunuz kimbilir.
Kocanıza, kıza laf ediyoruzda komşunuzda p.slikmiş. Benim kız kardeşim böyle birşey yapsa kimseye bırakmadan ben yolarım saçlarını. Abla kardeş ne kurmuşlar kafalarında acaba. Hukuki açıdan yapabileceklerinizi sonuna kadar yapın, başka türlü hiç muhattap olmayın onlarla.
Belki ablası kask meselesini ortaya bilerek attı kim bilir.

Biliyorum çok zor ama lütfen kendinize dikkat edin. Üzüntü ve stresin yapmadığı şey yok.
Söylemek kolay belki hariçten gazel okumuş gibi oluyor ama bundan sonra çok daha mutlu olacağınızı
düşünün, inanın. Kendinizi bir şeylerle meşgul edip düşünmemeye çalışın.
Hiç merak etmeyin herkes ettiğini bulur. Kimi neyin beklediğini bilemeyiz onlar perişan olurken siz ileride bu günleri en ufak bir şey hissetmeden hatırlayacaksınız İnşallah.

buna benzer arkadaşım yaşadı hatırlatınca adam hala sen ordamısın diyo herkes hayatında mutlu mesut yaşarken o hep kurcalıyor olan yine masuma oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X