''Her konuya fake diyip,konu konu gezip,insanların tüm içsel ve ruhi sıkıntılarını ti ye alıp, sonra tüm okurları kendine inandırıp konu sahibini rahatlamak üzere açtığı konu yorumları yüzünden BİN dert sahibi yapan ÜYELER .....
'' Kapak oldu mu ???
@Mune abla bundan sonra her konuya, koşa koşa yetişip anlayıp dinlemeden yafta yakıştırıp ...
Konu fake diyip konu konu gezen tüm üyeleri KİB liyorum...
Sizden de bu konu hakkında yeni bir kural çıkarmanızı rica ediyorum.
Nitekim çok derdi olup sadece maksadı paylaşarak azaltmak olan üyelerin bu tarz düşünceler ve yaftalar yüzünden derdimden eririm ama konu açmam dediğine bizzat şahidim.
Arkadaşlık,Kardeşlik dayanışma ve en önemlisi merhametimizi kaybetmişiz.
Geçen doğacak bebeğine bir kaç parça kıyafet isteyen bir üyeyi yerden yere vurdular ..Ama yalan ama gerçek,AMA YASAL AMA YASAK !!! Buna karar verecek olan sizlersiniz yöneticiler..
Ben verirsem malımdan kaybederim kime ne,KİME DERT ? Kendileri inanmazsa vermez olur biter.
Burda sadece kıyafet yardımı yaptığım gerçekten sadece kıyafete ihtiyacı olan üyeler var. Sıfır 2. el . Secerelerine kadar tc numaralarına kadar biliyorum hepsinin.
Yani işin özü çürüyor vicdanlar biz seyrediyoruz.
Konu sahibi yerinde olsam eşimden asla boşanmam o genç kadına hayatın gerçeklerini bir şekilde öğretirdim.
Eşini affet diyemem istesende affedemezsin ama ben başkasına aşık olana kadar boşamazdım...