düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar üzüldümki,inanamıyorum...
Çok etkilendim,konunun başı neydi,ne oldu.
Çok çok zor olmalı, mat_ruj mat_ruj Allah sana kolaylık versin...
Ne denirki başka.
Eşin çok hatalı,güzel diye nefsi uyanmalı mı hemen insanın.Ah çok yazık etti.
Kız da namussuzmuş.
Evli bir adamı gözüne kestirmesinin başka açıklaması yok.
Eşin zaten rezil oldu gözünde, daha da olacak çevrende,ailende..
Ama o kızı da rezil etmelisin.
Ablasına,ailesine bildirmelisin.
Muhtemelen "kocana sahip çıksaydın" diye zırvalar.ama olsun alnına yapıştırmak lazım o damgayı.
Ahlaksızlar....
Güzelim yuvaların içine edenler Allah affetmesin sizi yaa gerçekten lanet olsun bu nefislerinize!

kadın mı aldatsaydı?o zaman konu sahibi erkek olurdu şartlar kişiler değişirdi.Ama sevgi saygı devam ediyor ve bir anlık yapılan ve pişman olunan birşey olsaydı ,aynısını derdim burda çocuk var , çocuk için bir şans verilmeli.İlerde annesiz babasız büyüyen toplumlar olacağız ne yazık ki

Günümüzde babasız büyümesin,aile dağılmasın diye ayrılmayıp gergin,mutsuz,saygının zerresinin olmadığı bir ortamda büyüyen sorunlu genclerle dolu sırf bu mantık yüzünden işte.Buna birebir okullarda öğretmen olarak şahit oluyorum.Çocuk ya da genç resmen tavırları,davranışları bozulan ailenin yansıması...He ne oldu ? Baba ve anne aynı hanede kaldı.Çocuğun, gencin annesi de babası da yanında.Aldatılmanın psikolojisini terapist silebilecek mi kadının zihninden.Hayır bir de evliliklerinde sorun yokmuş ki konu sahibinin anlattığına göre.Adam sahip olamamış nefsine.Bir daha başkasına nefsi kayar mı düşüncesiyle ömür geçer mi ? Yoksa 2. şansta mı bitirsin ?

Çok üzüldüm ya konu nerden nereye geldi
Minik bir şüpheydi herşey ortaya çıktı

Bir de whatsapp web i bilgisayara indirip onun telefonundan kodu tarattirip gizlice yazismalarini da bi gozden gecirmekre fayda var gibi geldi bana. Kredi karti harcamaları telefon dokumlerine de bakin derim.
Iyice emin olmak, ileride acaba mi ki vslere mahal vermemek daha kararlı olmak için. Cok uzgunum bastan sona tum yazilanlari tekrar okudum ve adamın verdigi tepkiler cok sasirtici: "ergen ki o, çocuk" , aranizda bisi mi var diye soruldugunda "sen paranoyaksin sacmaliyorsun" deyip hem suclu hem güçlü davranıp sizi aramaması gun içinde ve sizi suclu psikolojisine sokması , y seni sordu dendiginde "aa, oyle mi?" ''aramızda bişi olmadı sadece öpüştük'' demesi:KK57:... adam profesyonel olmuş mubarek. :63:

Konu sahibi son olaydan önce sorunca eşinin "paranoyaksın" diye tersleyip evden bir hışımla çıkışından anlamıştım suç bastırdığını. Ama engelli olduğum için yazamamıştım buraya..

Umarım konu sahibi sessiz sedasız değil estirerek gider ki eşi de barınamasın orada.
Kadın acillerde çocuğu için telaşlanırken adamın telefonuna zır zır mesajlar yağıyordu.. Allah bildiği gibi yapsın ikisini de..

Hepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
ablanın kocasının iş yerine gittim. adam iri yarı korkutucu bir tip dışarıdan hiç muhabbetim olmamıştı. anlattım olanları biraz fevri davrandım ilk başta. sordum neredeler diye. belliydi birinin başını yakacağı. çok kavgasını verdim istemem evimde bi yurt fln ayarlayım parasını vereyim dedim hanım vay kardeşimi evimde istemiyorsun diye küstü günlerce mecbur kaldım dedi. günahım kadar sevmezdim ama el mecbur aldık eve falan filan.. apar topar baba evine ziyarete gitmişler.. çıktım yürüdüm biraz. ee peki buradan öylece gidecek miyim? elbette hayır ikisinden de hukuki yollardan hakkımı alacağım.
x e de birisi mi taktik verdi ne yaptıysa 2 gündğr kedi olan adam bugün aslan kesildi. boşanırsam kendini vururmuş. kafasına sıkarmış. çocuğumuz babasız mı büyüseymiş. telfn tlfn üstüne. vur benim gözümde kanı beş para etmez birisin dedimm. ilk defa benden böyle bir tepkiyle karşılaşınca sustu tabi.

maddi açıdan sıkıntı yok alırım sıkıntı değil. ama manevi çöküntü nasıl tamir olacak bilmem.
aldatılmanın acısı mı.. yanlış insana güvenme nin acısı mı. bilemiyorum.

Hepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
ablanın kocasının iş yerine gittim. adam iri yarı korkutucu bir tip dışarıdan hiç muhabbetim olmamıştı. anlattım olanları biraz fevri davrandım ilk başta. sordum neredeler diye. belliydi birinin başını yakacağı. çok kavgasını verdim istemem evimde bi yurt fln ayarlayım parasını vereyim dedim hanım vay kardeşimi evimde istemiyorsun diye küstü günlerce mecbur kaldım dedi. günahım kadar sevmezdim ama el mecbur aldık eve falan filan.. apar topar baba evine ziyarete gitmişler.. çıktım yürüdüm biraz. ee peki buradan öylece gidecek miyim? elbette hayır ikisinden de hukuki yollardan hakkımı alacağım.
x e de birisi mi taktik verdi ne yaptıysa 2 gündğr kedi olan adam bugün aslan kesildi. boşanırsam kendini vururmuş. kafasına sıkarmış. çocuğumuz babasız mı büyüseymiş. telfn tlfn üstüne. vur benim gözümde kanı beş para etmez birisin dedimm. ilk defa benden böyle bir tepkiyle karşılaşınca sustu tabi.

maddi açıdan sıkıntı yok alırım sıkıntı değil. ama manevi çöküntü nasıl tamir olacak bilmem.
Arkandayiz canim inan yalniz değilsin,zor bir surec ama inan ki geçecek.yanlarina birakma o kadına da eşine de hem maddi hem manevi tazminat davasi ac.burunlarindan gelsin.bosandiktan sonra istedigi kadar gorussunler pisliklerinde bogulsunlar.yeter ki senin hayatindan defolup gitsinler

Bu tamamen karakter meselesi. Ben de konu sahibinin yerinde olsam aynını yapardım. Önemli olan bu olacaklara ilk kapıyı açmamasıydı. Fırsat bulamadığı için bana Sadık görüntüsü veriyorsa o adamı istemem. Benim kocam dediğim adam fırsatı elinin tersiyle itmeli eline fırsat geçmediği için Sadık rolü yapmamalı. O yüzden ben olsam ben de kovmazdım. Ama ciddi anlamda içime öküz oturdu. Farklı karakterde biri olsaydım bir şans daha ver derdim ama ben olsam içim içimi yer içten içten çürür ölürüm bunu bildiğim halde evli kalırsam. Beni öptüğü dudaklarla yabancı bir kızı öpmüş der yaşarken ölürdüm . O yüzden devam etmemesi taraftarıyım. Gerçekten ayrılırsanız da para pul istemem defolsun yeter tribine girmeyin lütfen
Evet ben de yapamam
Bari maddi olarak birşeyler alınsa ayrılıkta

Canım kanıtın var değil mi

Benim fikrim tabiki öfkelisin sonuna kadar haklısın ama belinde silah olan birine fevri davranma derim. Neler duyuyoruz. Sana da zarar verebilir.

Git uzaklaştırma kararı çıkarttır gerekirse. Ama bu bile bir nebze korur sizi.
O yüzden çok sert tepkiler verme. Mantıkli biri olsa bir kere bu olaylara meydan vermezdi..

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kendiniz içinde çocuğunuz içinde psikolojik destek almalısınız bu dönemde. Okuduğumuz kadarıyla biz nasıl üzüldük, sinirlendik. Siz neler yaşıyorsunuz kimbilir.
Kocanıza, kıza laf ediyoruzda komşunuzda p.slikmiş. Benim kız kardeşim böyle birşey yapsa kimseye bırakmadan ben yolarım saçlarını. Abla kardeş ne kurmuşlar kafalarında acaba. Hukuki açıdan yapabileceklerinizi sonuna kadar yapın, başka türlü hiç muhattap olmayın onlarla.

Lütfen sana gaz veren kişileri dikkate alma. Boşanmak kolay değil o kadar. Aklı selim düşün. Eşini en iyi sen tanıyorsun ve köpek gibi de pişman olmuş. O... gelince onu herkese rezil et yaptığı yanına kalmasın. Gerekirse biraz ayrı kal eşinle ama boşanmak son çare olsun lütfen. Çocuğunuz da var. Çok üzüldüm ama fevri hareket etme. Eşinden nefret ediyorsun şu anda ama biraz zaman tanı.

Tuylerim diken diken oldu cok uxuldum ya nasil pislik insanlar igrenc .ahlakin ayaklar altina alindigi yozlasmis bir topluma dogru gidiyoruz ne yazik

Ne denilebilir ki..bolca sabır ve dirayet diliyorum size. Güçlü ve nitelikli bir insansınız, yazdıklarınizdan belli. Siz her türlü mutlu olursunuz. Sizin ahınızı alanlar düşünsün bundan sonrasını.

Tahminimce ablası size doğrudan söyleyememiş, dolaylı olarak kask olayı üzerinden anlamanızı sağlamış.

Banlanmayı göze alarak yazıyorum. Boşanma diyen arkadaşlar bu ne genişlik. Her aldatma acıdır ama inanın sizin gözünüzün içine bakılarak yapılanı, tanıdığınız biriyle olanı en ağırı, en alçağı. Kadıncağız hic
birşeyi bilmeden evine almış bu insanı, çay çorba ikram etmiş. adam da hiç sesini çıkarmamış.Reva mı bu düşürdüğü durum? işi var, maaşı var gencecik. Neden yaksın geri kalan yıllarını? Şüpheyle ömür mü geçer?

Pes diyorum size.

Ardını bırakmayın gerekirse bütün mahalle bilsin abla kardeş ne olduklarını eşinize gelince tüm sülalesi bilsin pisliklerinde boğulsunlar. Silahı olan birinden mümkün olduğunca uzak durun aman geri kazanacağım sizi derken gözü dönüp size de bişey yapar allah korusun. Yavrunuzu düşünün onun size ihtiyacı var. Kız da inşallah yaşattıklarını yaşar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X