Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bugünlerde daha da çok yazmalıyız, daha çok imajinasyon yapmalıyız ki faydası olsun. Bu bir oyun değil ki şu an hayat kolay değil vakit ayıramayız diyelim, esas şimdi yapmalıyız. Güzelleştirmek bizim elimizde.

"Dünyanın dikkatini dağıtmasına izin verdiğin, "düşünün" önüne başka şeyler koyduğun her seferinde, kendini ve hedefini unutmuş oluyorsun.
Görmek için önce inanmalısın, tersi mümkün değildir."(Tanrılar Okulu)

Merhaba guzel kadinlar.Uzun zaman önce bu forumdan bayağı yararlanmis sonra ara vermiştim.Simdilerde yine aklıma düştü belki de tam ihtiyacım olan zamanda, tekrar eski yazılanlari paylaşımları okumaya başladım.Nasil güzel bir emek var insana iyi hissettiren.Tekrar takipteyim.Yillardir okuduğum kitaplarla,gozlemlerimle ben de sizlere katkıda bulunabilirim umarım.Bu forumu takip edenler biliyorum ki farklı bir bilinç seviyesinde ya da oraya erişmeye çalışan insanlar.Birbirimize katkımız hep olumlu yönde olsun.Sevgiler:)

Herkes olumlu dusunme adi altinda deneyimlerini paylasabilir mi acaba? Olumsuz ornekler de olur hani yanlislikla sunu soyledim basima geldi vs.diye ornek olsun ki ayni hataya dusmeyelim

Herkes olumlu dusunme adi altinda deneyimlerini paylasabilir mi acaba? Olumsuz ornekler de olur hani yanlislikla sunu soyledim basima geldi vs.diye ornek olsun ki ayni hataya dusmeyelim
Çok basit gündelik hayattan bir örnek vereceğim. Avmye gittiğimizde öncesinde giriş kapısına çok yakın park yerinin boş olduğunu, oraya park ettigimizi gözümün önünde canlandırırim ve park yeri sıkıntısı çektiğimiz çok nadirdir. Arabasına bindigim çoğu arkadaşım da fark etmiştir seninle olunca hiç park sıkıntısı yaşamıyoruz derler. Buna inancım tam olduğu için sanırım gerçekleşmesi daha kolay oluyor.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Şu 2 gündür çok enteresan ama çok güzel eş zamanlılık deneyimleri yaşadım. Yani ilk defa başıma gelmiyor tabii ki ama ilk defa bu kadar üst üste oldu. Dün çok canım sıkkındı ve sürekli dua ettim dua ettiğim her süreçte kuş tüyleri gördüm. Balkonumda,odamda,yolda çok enteresandı tabi bu eş zamanlılım değil değil mi? Ama bugün kalktım eski bi dizi var o aklıma geldi bide bi film, dedim ki hangisini açsam izlesem acaba sonra işlerim bitti televizyonu bir açtım o düşündüğüm dizi ilk bölümünden tekrarı başlamış ve o bittikten sonra başka kanalda o arada kaldığım film başladı. Yani ikisini birden izlemiş oldum ve çok güzel mutluluk verdi

Dünya, senin onu düşlediğin gibidir.
O bir aynadır.
Dışarıda kendi dünyanı bulursun,
yarattığın, düşlediğin dünyayı.
Dışarıda kendini bul.
Git ve kim olduğunu gör.
Diğerlerinin, senin içinde taşıdığın yalanın, uzlaşmanın, cehaletin yansıyan görüntüleri olduğunu keşfedeceksin.
Değiş ki dünya değişsin...

Tanrılar Okulu.

Çok güzel

Kızlar aranızda benim yetenegim ne aslında ne iş yapmaliyim diye kafası karışan var mı? kendini keşfetme yolculuğuna ne yazık ki geç çıkmış biri olarak bu kafa karışıklığıni sık yaşıyorum. Hep okuduğum bölümden atanip o işi yapacağım zannettim, bize çizilen yol buydu ve sorgulamadan ders çalışıp yoluma devam ettim.Mezun olunca gerçekler tokat gibi çarptı çok çalıştım ama düz memurluk oldu.İşe başladığımda bir isim olduğu için çok mutluydum ama çalıştıkça hep bi oraya ait olmama hissi vardı.Zaman geçtikçe asıl alanıma dair tecrübe bilgi kalmadı tabi.Yas oldu 30. Bebegim 2 yaşına gelene kadar doğum iznindeyim ve şımarıklik gibi gelmesin size ama evet dönecek bir isim olduğu icin sukretmeme rağmen içimi yiyen birşey var bu değil potansiyelim diyorum.Kendime, çevreme faydalı olacak her sabah uyandığımda işte bu diyeceğim o iş ne çok merak ediyorum, bir yandan da geç kalmışlık hissi... İç dökme postu oldu ama merak ediyorum boyle bir his yaşayan var mı, neler yapabilirim?

Merhaba konuya şöyle bir göz attım ve tam aradığım şey olduğunu fark ettim Daha fazla geç kalmadan olumlama yapmaya başlamak negatifliği tüm bedenimden atmak istiyorum. Nasıl başlayacağım peki?

Benim işyerindeki arkadaşım uzaktan üniversite okudu sonra kurumun kadroda yükselme sınavına girip asıl işini yapmaya başladı. Yaş 40 iken. Her zaman her şeyin zamanıdır ve çok alternatif yol vardır. Sevgiler

Böyle örnekler duymak beni mutlu ediyor, teşekkürler sevgiler

O benim işte. en azından memuriyetiniz var yani iş garantiniz. Özelde saçma sapan işlerle ve insanlarla uğraşıyorsunz gerçi sizde de mobingci amir sorunu oluyor genelde . Ben açıkçası ufak tefek birkaç borcumu kapatıp kendi işimi kurmaya karar verdim inşallah. Sinirime dokunan şey birisinin alt kadrosunda çalışmakmış onu farkettim. Hal böyle olunca potansiyelimin maddi ve manevi olarakta çok altındaymışım ve bu durum beni mutsuz ediyormuş . Yeni farkettim inanır mısınız..

O kadar benim icimden geçen bir yazı yazmışsınız ki... potansiyelimi bulmak için işaretleri takip etmeye çalışıyorum, olumlu düşünüyorum bir yerde tikaniyorum, atalet duygusu mu bu adını koyamıyorum. Her gün sevdigim şi yapıyor ve bollukla bereketle donatılıyorum olumlamasini hissede hissede söylemek istiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…