Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Suçluluk duygusu
Ama şöyle mesela kendi hayatımızla ilgili sürekli bi sebep sonuc açıklama şeklinde. Neyi neden yaptigini nasil yapcani gibi. Bu da mi sucluluk duygusundan? Ve nedendir bu sucluluk duygusunun nedeni nasil yenilir? Bilen biri aydinlatirsa ne güzel olur..

Küçükken ebeveynlerin yaklaşımından olabilir. Onlara sürekli açıklama yapmış olabilirsin. Sürekli talep edilmiş olabilir.

"Yaşayan her şey, her yerde her zaman var olan İlahi Bilinçten oluşur, onun bir ifadesidir ve onun niteliklerini taşır. Dolayısıyla, kişi kendi bilincinde gerçek olarak neye inanıyorsa, onu otomatikman yaratır çünkü zihin tarafından yorumlanan bilinç, formun hammaddesidir. Gerçekte, kurban yoktur, sadece gerçeğin farkında olmamak vardır. Bu bir insanın hakkında hiçbir şey bilmediği bir hesapta bir milyon doları olması ve bunu bilmediği için her günü yokluk ve kısıtlamalar içinde yaşaması gibidir."

"Daha önce olan olayları etkileme gücümüz var mıdır? British Journal of Medicine'da yayınlanan bir çalışma geçmişe dönük edilen duaların sonuçlarını tartışmaktadır. Araştırmacılar dolaşım sistemi enfeksiyonundan şikayetçi 5.000 hastanın on yıl öncesinin hastane kayıtlarını bilgisayarla rasgele iki gruba ayırmışlardır. Bir grup için dua edilmiş, diğeri için edilmemiştir. Bilim adamları daha sonra hastaların durumuna baktıklarında, dua hastalar taburcu olduktan on yıl sonra edildiği halde, dua edilen grubun hastanede daha az kaldığını ve hastalığı daha düşük ateşle atlattığını görmüşlerdir. Hastalar zamanın yersizlik özelliği sayesinde duadan yararlanabilmişlerdir. Zamansız anda her şey eşzamanlı olarak yaşandığı için duayla hastalık aynı an içinde gerçekleşir. " (alıntı/Kitap)​

Çok çok ilginç değil mi

Muhteşem bence

Bugün itibariyle(hatta dün başladım) bir deneye başladım. Şu cümleyi temmuz başına kadar içimden, dışımdan, kağıda yazarak sürekli ve sürekli tekrarlayacağım.
"Kendimi olduğum gibi derinden seviyorum, kabul ediyorum, onaylıyorum".
Bilinçaltı devrimi başlasın Katılımcılar bekliyorum. sorgulamadan ve sadece tekrarlayarak sürekli yapıcaz. Yatarken, kalkarken, yürürken, yemek yerken, aklımıza takılan bir şarkı gibi, deli gibi, çocuk gibi, sürekli, içimizden, mümkün anlarda dışımızdan "Kendimi olduğum gibi derinden seviyorum, kabul ediyorum, onaylıyorum"

Sevgilerimle

Son düzenleme:
Herkese selamlar, hayal panosu veya yazarak manifesting yapanlar tecrübelerinin paylaşabilir mi? Ben tam 1 ocakta bir liste yapmıştım yavaş yavaş tikliyorum listemi.

Şu an şu cümleyi duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki, bana güzel bir mesaj oldu

Kimler devam ediyor. 6.günnn Kendimi derinden olduğum gibi seviyorum kabul ediyorummm ve onaylıyorum..
Hadi bakalım ama pozitif paylaşım yok mu kimseden. Ses verin
Ben devam ediyorum kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve çok seviyorum geçen hafta o kadar saçma şeylere kafamı takmışım ki şimdi üzülüyorum ruhuma kattığım negatifliğe sonra senin yazını gördüm ve kendime geldim dedim ki evet unuttuğum şey bu kendimi sevmeyi ve saymayı unutmuşum. O günden sonra kafamı taktığım her şey düzene girdi çok şükür

Bu olumlamayı yaptıkça yaşadığımız pozitiflikleri de paylaşarak daha da motive olabiliriz. O zaman sürekli, hep, içimizden, dışımızdan, uyurken, uyanınca, mutluyken, mutlu hissetmezken, çalışırken, her yerde ve her an:

"Kendimi derinden olduğum gibi seviyorum kabul ediyorum ve onaylıyorum."

Kendimizi sevmenin faydaları. Daha da artıyor daha da geliyor gözümün önüne

Selamlar herkese. Hiç hayatınızla alakası olmayan bir hayal kurup onu herhangi bir çaba sarfetmeden hayat onu karşınıza çıkardı mı? Hayaliniz gerçek oldu mu

Bugün 21.gün. Daha çok söylemeliyim. 2 ay falan. İç seslerim, periyodumdaki iç seslerim biraz ket vurdu. Ket vurdu değil de yavaşlattı diyeyim. Daha çok yazalım daha çok yapalım birbirimizi motive edelim. 1000. sayfaya da az kalmış. Canlılığı azalmış mı sayfanın? Yoksa bırakmak mı istiyoruz ya da? Neblim belki tamam ömrü doldu diye mi düşünüyorsunuz? Ben ne düşünüyorum; ben bana sanki bu sayfanın süresi dolmuş gibi geliyor son zamanlarda. Ama tabi canlanıp yeni bir sayfaymışcasına coşmasını çok istiyorum bizi daha da motive etmesini. Ama katılım yoksa kendine kendine duracaktır doğal olarak. Sevgilerimle.

bence de miadını doldurdu. özellikle butterflyın gidişinden sonra . Birde artık herkes bir geçim derdinde herkeste survivor modu son vites açık. hal böyle olunca zihni sakinleştirip ruhu uçurmak çok zor geliyor.

Bence canlanacak. Birazcık zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…