Merhaba canım çok güzel bir Esmadır EŞ ŞEKÜR( 526)
Başka ne için Esma isterdiniz isterseniz yazın.Onu da ekleyin okumanıza.
Bu arada EL FETTAH (489)okumanızı da tavsiye edebilirim.
Bende ne zaman bir şeyin olmasını istesem tüm kalbimle tekrar ederim...benimle ilgisi olmayan bir durumda,bana zarar vereceğini bildiğim bir insan vardı eskiden iyi arkadaşım onu kendimden bir türlü uzaklastiramiyordum...iyi biri değildi...devamlı ya muntekim dedim....inanın benle uğraşacak vakti kalmadan hayatımdan gitti....şimdi ne küs ne konuşuyoruz....Ya müntekım düşmanlarınız için çok faydalı arkadaşlarben bir deftere yazmıştım aynı zamanda yazdığım tarihi de not ettim. o zaman hayatımda biri yoktu. hayatımda olmasını istediğim erkeğin özelliklerini yazmıştım.karakter ruh fizik aile vs sonra onu unuttum. birgün hayatıma biri girdi. belli bir süre sonra da o kağıt geçti elime. okuduklarımı hayatımdaki insanla paylaşınca yüzündeki şaşkınlığı tarif edemem. korktuğunu bile söyleyebilirim :)
aaaa o kadar şaşırdımki. bikaç gündür bu topiğe bakıyordum.tam bende şu tarz şeyleri yazacakken siz yazmışşsınız.Bende ne zaman bir şeyin olmasını istesem tüm kalbimle tekrar ederim...benimle ilgisi olmayan bir durumda,bana zarar vereceğini bildiğim bir insan vardı eskiden iyi arkadaşım onu kendimden bir türlü uzaklastiramiyordum...iyi biri değildi...devamlı ya muntekim dedim....inanın benle uğraşacak vakti kalmadan hayatımdan gitti....şimdi ne küs ne konuşuyoruz....Ya müntekım düşmanlarınız için çok faydalı arkadaşlar
kaç adet okunuyor ya muntekim esması?Bende ne zaman bir şeyin olmasını istesem tüm kalbimle tekrar ederim...benimle ilgisi olmayan bir durumda,bana zarar vereceğini bildiğim bir insan vardı eskiden iyi arkadaşım onu kendimden bir türlü uzaklastiramiyordum...iyi biri değildi...devamlı ya muntekim dedim....inanın benle uğraşacak vakti kalmadan hayatımdan gitti....şimdi ne küs ne konuşuyoruz....Ya müntekım düşmanlarınız için çok faydalı arkadaşlar
Günde 75 tane okuyorumkaç adet okunuyor ya muntekim esması?
teşekkürlerGünde 75 tane okuyorum
Önemli değil . ..bi de biriyle aram düzelsin iyi olıyım diyede ya vedud ya cami diyorum...bununda faydasını gördüm çokteşekkürler
tekrar teşekkürler, aklımda bulunsun, mutlaka okuyacağım, sayıları nedir bu esmaların peki?Önemli değil . ..bi de biriyle aram düzelsin iyi olıyım diyede ya vedud ya cami diyorum...bununda faydasını gördüm çok
Bunun bir sayısı yok....aklıma geldikçe söylüyorum ben...evdeki huzursuzluk içinde iyi geliyor tavsiye ederim...Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın..tekrar teşekkürler, aklımda bulunsun, mutlaka okuyacağım, sayıları nedir bu esmaların peki?
AminBunun bir sayısı yok....aklıma geldikçe söylüyorum ben...evdeki huzursuzluk içinde iyi geliyor tavsiye ederim...Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın..
Neden off oluyorsun kiherkese slm
aslında bi süreliğine KK'da off olmayı tercih etmiştim ama izlediğim ve şuan vizyonda olan ve tamda uğraştığımız konuyu ele almış bi film var,bunu tavsiye etmeye geldim kızlar : DOKTOR STRANGE ..muhakkak izlemelisiniz..burda anlatıyoruz falan tamam ama bazen görsellikte önem kazanıyor..filmde geçen bi cümleyi aynen aktarıyorum '' düşünceler, gerçeği biçimlendirir '' :) iyi seyirlerr....
2 ay once filan bu filmi duydum,kaydetmeyi unuttum.Cok izlemeyi istiyordum.Demek ki simdi izmem gerekiyormus.Sagol canim paylasim icin.herkese slm
aslında bi süreliğine KK'da off olmayı tercih etmiştim ama izlediğim ve şuan vizyonda olan ve tamda uğraştığımız konuyu ele almış bi film var,bunu tavsiye etmeye geldim kızlar : DOKTOR STRANGE ..muhakkak izlemelisiniz..burda anlatıyoruz falan tamam ama bazen görsellikte önem kazanıyor..filmde geçen bi cümleyi aynen aktarıyorum '' düşünceler, gerçeği biçimlendirir '' :) iyi seyirlerr....
Böyle düşünmeyin bence...hepsini yapıyorsanız sizin için hayırlı olan oluyordur....Mercani bunların hepsini yaptığımız halde burnumuzun b.ktan çıkmadığı gerçeği :dd
Neden off oluyorsun ki
2 ay once filan bu filmi duydum,kaydetmeyi unuttum.Cok izlemeyi istiyordum.Demek ki simdi izmem gerekiyormus.Sagol canim paylasim icin.
Mercani bunların hepsini yaptığımız halde burnumuzun b.ktan çıkmadığı gerçeği :dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?