Cevabınız için teşekkür ederim. :) Bu şekilde aratıp okumuştum; ama hani sürekli elimin altında bulunacak bir kaynak vardır belki diye sormuştum.Masmavi_ alintilayamadim. Google a sadece esmaul husna yazmaniz bile yeterli.Bir sürü bilgiye ulasiyorsunuz.Ozellikle bir kaynak bilmiyorum ama net sayesinde cok detayli bilgiler edindim.En onemlisi; cok kuvvetli enerjileri var.Ozellikle genis genis anlamlarina yonelik icerikleri okudugumda hücrelerimi ışıldattigini hissediyorum mesela.Anlamini,ihtivasini bilmeden Ya Latif i okumakla sadece bir isim gibi soylemek arasinda inanilmaz fark vardir bence.
Ilk once rahat olun,kafaniz karismasin.Icinizden ne geliyorsa emin olun ihtiyaciniz o oldugu icindir,ona bir cekim hissedersiniz.En yakin zamandan ornek vereyim;rahmetli babacigimin degerli taslardan tesbih koleksiyonu vardi.Kehribar,akik,kaplangozu...Hani isim olarak bilirdim sadeve.Bu yaz tatillerde bir anda her yerde vesilelerle karsima ciktilar.Bildigin ben ben ben dediler :) Ben de kirmadim cakralarla birlikte onlar hakkinda pek cok deneyim sahibi oldum.Simdi yine diyorum dogru zamanda dogru seyler oluyor ve bana geliyor.Tam bir inanc ve güven her seye yeter :)esma konusunu ben de biraz araştırdım. 400 adet ya vedud ve 114 adet ya cami çekiyordum dualardan sonra. açık kapalı gün gezegen saatlerini okuyunca kafam baya karıştı. şu an neyi nasıl yapacağımı bilemez bir haldeyim. bunun dışında the secret kitabını aldım ve okumaya başladım. hayatımda uygulamaya çalışıyorum
Bunlarin hepsi derken neyin hepsi,370 sayfayi teker teker okudunuz yani.Uyguladiniz ve hep b.ka battiniz : )) Burdan bile çıkarım yapiyorum;abartiyorsunuz ve hep abarti seyler yasiyorsunuz sizin tabirinizce de ve b.ktan seyler yasiyorsunuz...Eee normali bu zaten; ne düsünürsen onu cekersin : )))@Mercani bunların hepsini yaptığımız halde burnumuzun b.ktan çıkmadığı gerçeği :dd
büyük bir inanc ve rahatlıkla yapıyordum aslında. içimde yaptığımın doğru olduğuna dair güzel bir his vardı ve dua ederken olacağına yüzde yüz inanıyordum o huzurla uyuyordum. bu konuda maalesef nette her kafadan bir ses çıkıyor ve sonunda yarıda bırakmak zorunda kaldım. en güzeli kalpten geçeni yapmak :) bu aralar benim de kalbimden geçen keşke olsa dediğim şeyler birer birer karşıma çıkmaya başladı ayrıyeten olmasından korktuğum şeylerle de karşılaşmaya başladım. esmalarla ilgili bilgileri olan arkadaşlar deneyimlerini ve bilgilerini yazsa ne iyi olur :)Ilk once rahat olun,kafaniz karismasin.Icinizden ne geliyorsa emin olun ihtiyaciniz o oldugu icindir,ona bir cekim hissedersiniz.En yakin zamandan ornek vereyim;rahmetli babacigimin degerli taslardan tesbih koleksiyonu vardi.Kehribar,akik,kaplangozu...Hani isim olarak bilirdim sadeve.Bu yaz tatillerde bir anda her yerde vesilelerle karsima ciktilar.Bildigin ben ben ben dediler :) Ben de kirmadim cakralarla birlikte onlar hakkinda pek cok deneyim sahibi oldum.Simdi yine diyorum dogru zamanda dogru seyler oluyor ve bana geliyor.Tam bir inanc ve güven her seye yeter :)
Su zamanlarin enerji olarak ayna gibi oldugu soyleniyor,yani cosku,korku,umut,unutsuzluk enerjileri hayatimiza hemen yansiyor.Gundemden belli zaten.Benim gordugum enerjisi guzel insanlar alabildigine guzel seyler yasiyor,enerjisi kotu negatif olanlar da habire kayiplarin icindeler...Tesaduf mi asla degil...büyük bir inanc ve rahatlıkla yapıyordum aslında. içimde yaptığımın doğru olduğuna dair güzel bir his vardı ve dua ederken olacağına yüzde yüz inanıyordum o huzurla uyuyordum. bu konuda maalesef nette her kafadan bir ses çıkıyor ve sonunda yarıda bırakmak zorunda kaldım. en güzeli kalpten geçeni yapmak :) bu aralar benim de kalbimden geçen keşke olsa dediğim şeyler birer birer karşıma çıkmaya başladı ayrıyeten olmasından korktuğum şeylerle de karşılaşmaya başladım. esmalarla ilgili bilgileri olan arkadaşlar deneyimlerini ve bilgilerini yazsa ne iyi olur :)
yılların negatifliğini düşünce biçimini bir anda değiştirmek maalesef çok zor oluyor. bu konuyu bulana kadar nasıl düşündüğümün ve düşüncelerimin hayatımı nasıl etkilediğinin farkında değildim. baştan sona okuyamasam da bir çok iletiyi okudum bu topikte ve yaşadıklarımı düşünmeye başladım. güzel başlayan bir ilişkim vardı ve eski ilişkilerim hep kısa sürdüğü için resmen gün saydım ilişkimde. bu da bitecek diye düşündüm beni sevmiyor diye düşündüm. 2 yıl sürdü ve sonunda düşündüğüm her şey gerçek oldu bir anda bitti bıçakla keser gibi. okulumda başarılı olamayacağıma inandırmıştım kendimi. şu an bütün derslerimi alttan alıyorum sınıf tekrarı yapıyorum. çok isteyip çalışınca nasıl iyi notlar alabildiğime şahit oldum bu sene. yaşadıklarımın hep olmasını beklediğim gibi olduğunu anladım. istemeyi bilmiyordum. istesem de sanki olması benim elimde mi dış etkiler de var diyordum isteklerimi hep baltalıyordum. şu an hepsinin farkındayım hep kötü düşündüm ve hep kötü yaşadım. bunca olumsuz düşüncemin içinde iyi bir tek şet bile gelmedi başıma. var gücümle bunları değiştirmeye çalışıyorum şu an. dua nedir bilmeyen bir insandım her gün ellerimi açıyorum kalbim sıcacık dua ediyorum. başarılı olacağıma inanıyorum yapacak gücü kendimde buluyorum ve çalışıyorum. bu kısa zamanda bile küçücük şeyler de olsa beni mutlu edecek bir çok şey yaşadım. genel anlamda çok mutlu hissediyorum.Su zamanlarin enerji olarak ayna gibi oldugu soyleniyor,yani cosku,korku,umut,unutsuzluk enerjileri hayatimiza hemen yansiyor.Gundemden belli zaten.Benim gordugum enerjisi guzel insanlar alabildigine guzel seyler yasiyor,enerjisi kotu negatif olanlar da habire kayiplarin icindeler...Tesaduf mi asla degil...
Pardon ama size giren çıkan nedir?Bunlarin hepsi derken neyin hepsi,370 sayfayi teker teker okudunuz yani.Uyguladiniz ve hep b.ka battiniz : )) Burdan bile çıkarım yapiyorum;abartiyorsunuz ve hep abarti seyler yasiyorsunuz sizin tabirinizce de ve b.ktan seyler yasiyorsunuz...Eee normali bu zaten; ne düsünürsen onu cekersin : )))
Gerçekten çok saf bi şekilde arkadaş yazmış...yapıyorum. ama olmuyor dalga geçmek ne öneriniz varsa güzelce yazın dalga geçmek ne okudu okumadı konuya dahil oluyor bize düşen teşvik etmek değil mi....böyle mi yapıp pozitif dusundurtuluyor...bence sinirlenmekte ve cevabında haklı arkadaş hadsiz bir yorum malesef....kimseyi eleştirmemis kendinden baskaPardon ama size giren çıkan nedir?
Hayır bu yorumu sadece etiketledigim arkadaşım ve konu sahibi yorumlayabilir siz ordan bok bok ahkam kesemezsiniz,ne beni ne de hayatımı biliyorsunuz nede yaşadıklarımı he abartı diye nitelendirdiginiz her yaşadığımı inşallah ebenizin müsait bir yerine kadar yaşarsınız,boktan hayatımdan size kocaman bir siktir çekiyorum. "Siktir olup gidin,yorumlarıma olmayan cücük beyninizle muhalefet olmayın"
Saygılar,lakin bu saygı size değil diğer üyelerden özür diliyorum aşırı gergin anıma denk geldiği için ağır konuştum,kusura bakmayın "diğer üyeler"
Mune abla kendi kendimi kibliyorum abla,meşru müdafa var ona göre banlarsan sevinirim,sni svyrm tşk
"Ne düşünüyorsanız O'sunuz... Bir anda neşeli, bir anda hüzünlü olabilirsiniz. Hepsi bir düşünce mesafesindedir ve siz yaratıyorsunuz. Yarınlarınızı da bugünkü düşüncelerinizle oluşturuyorsunuz. Hayal ettiğiniz, söylediğiniz şeyler ya olmuştur ya da olmayı beklemektedir..."Alintidir
Cok begendim bu sözü.Düşüncelerimiz secimlerimizdir.Bilincli secimlerle enerjimizi yükseltelim.Rezonansimizi pozitife cevirip genisletelim.Sadece bir esmaya odaklanmak; ondaki güzelligi,inceligi bile farketmek devami getirecektir mesela.
Merhaba,
Esmalarla ilgili ayrıntılı bilgi edinebileceğim bir kaynak önerebilir misiniz? :)
olmasından korktuğun bişey aklına düştüğü an hemenn onu def et..başka ama güzel bişey düşün inan bana çok işe yarıyor :)büyük bir inanc ve rahatlıkla yapıyordum aslında. içimde yaptığımın doğru olduğuna dair güzel bir his vardı ve dua ederken olacağına yüzde yüz inanıyordum o huzurla uyuyordum. bu konuda maalesef nette her kafadan bir ses çıkıyor ve sonunda yarıda bırakmak zorunda kaldım. en güzeli kalpten geçeni yapmak :) bu aralar benim de kalbimden geçen keşke olsa dediğim şeyler birer birer karşıma çıkmaya başladı ayrıyeten olmasından korktuğum şeylerle de karşılaşmaya başladım. esmalarla ilgili bilgileri olan arkadaşlar deneyimlerini ve bilgilerini yazsa ne iyi olur :)
dediğim gibi:yılların negatifliğini düşünce biçimini bir anda değiştirmek maalesef çok zor oluyor. bu konuyu bulana kadar nasıl düşündüğümün ve düşüncelerimin hayatımı nasıl etkilediğinin farkında değildim. baştan sona okuyamasam da bir çok iletiyi okudum bu topikte ve yaşadıklarımı düşünmeye başladım. güzel başlayan bir ilişkim vardı ve eski ilişkilerim hep kısa sürdüğü için resmen gün saydım ilişkimde. bu da bitecek diye düşündüm beni sevmiyor diye düşündüm. 2 yıl sürdü ve sonunda düşündüğüm her şey gerçek oldu bir anda bitti bıçakla keser gibi. okulumda başarılı olamayacağıma inandırmıştım kendimi. şu an bütün derslerimi alttan alıyorum sınıf tekrarı yapıyorum. çok isteyip çalışınca nasıl iyi notlar alabildiğime şahit oldum bu sene. yaşadıklarımın hep olmasını beklediğim gibi olduğunu anladım. istemeyi bilmiyordum. istesem de sanki olması benim elimde mi dış etkiler de var diyordum isteklerimi hep baltalıyordum. şu an hepsinin farkındayım hep kötü düşündüm ve hep kötü yaşadım. bunca olumsuz düşüncemin içinde iyi bir tek şet bile gelmedi başıma. var gücümle bunları değiştirmeye çalışıyorum şu an. dua nedir bilmeyen bir insandım her gün ellerimi açıyorum kalbim sıcacık dua ediyorum. başarılı olacağıma inanıyorum yapacak gücü kendimde buluyorum ve çalışıyorum. bu kısa zamanda bile küçücük şeyler de olsa beni mutlu edecek bir çok şey yaşadım. genel anlamda çok mutlu hissediyorum.
Herkes kendisine yakışani yaşar ve böyle de yazar.Yazdıklarindan yine bir kesit çiķarmışsin hayatindan.Sasirdim mı tabiki hayir :)Pardon ama size giren çıkan nedir?
Hayır bu yorumu sadece etiketledigim arkadaşım ve konu sahibi yorumlayabilir siz ordan bok bok ahkam kesemezsiniz,ne beni ne de hayatımı biliyorsunuz nede yaşadıklarımı he abartı diye nitelendirdiginiz her yaşadığımı inşallah ebenizin müsait bir yerine kadar yaşarsınız,boktan hayatımdan size kocaman bir siktir çekiyorum. "Siktir olup gidin,yorumlarıma olmayan cücük beyninizle muhalefet olmayın"
Saygılar,lakin bu saygı size değil diğer üyelerden özür diliyorum aşırı gergin anıma denk geldiği için ağır konuştum,kusura bakmayın "diğer üyeler"
Mune abla kendi kendimi kibliyorum abla,meşru müdafa var ona göre banlarsan sevinirim,sni svyrm tşk
Biyografileri okudugumda en anlamli zirve yapan,kendini gerceklestiren insanlar cok cok cok zor hayat yasamis.Yasadigi kotu olaylari,deneyimleri kendine merdiven yapmislar.Isin en guzel ve en ince yönü olaylara da insanlara da kin besleyip kendilerini kurban rolune sokmamis olamalaridir.Aksine iyiki oyle olmus ki bugunku ben cikmis,ben olmusum diye seviniyorlar.Siz de gecmisten cok guzel ders cikarmissiniz ve yeni sizi insaa ediyorsunuz.Yolunuz acik ve aydinlik olsun :)yılların negatifliğini düşünce biçimini bir anda değiştirmek maalesef çok zor oluyor. bu konuyu bulana kadar nasıl düşündüğümün ve düşüncelerimin hayatımı nasıl etkilediğinin farkında değildim. baştan sona okuyamasam da bir çok iletiyi okudum bu topikte ve yaşadıklarımı düşünmeye başladım. güzel başlayan bir ilişkim vardı ve eski ilişkilerim hep kısa sürdüğü için resmen gün saydım ilişkimde. bu da bitecek diye düşündüm beni sevmiyor diye düşündüm. 2 yıl sürdü ve sonunda düşündüğüm her şey gerçek oldu bir anda bitti bıçakla keser gibi. okulumda başarılı olamayacağıma inandırmıştım kendimi. şu an bütün derslerimi alttan alıyorum sınıf tekrarı yapıyorum. çok isteyip çalışınca nasıl iyi notlar alabildiğime şahit oldum bu sene. yaşadıklarımın hep olmasını beklediğim gibi olduğunu anladım. istemeyi bilmiyordum. istesem de sanki olması benim elimde mi dış etkiler de var diyordum isteklerimi hep baltalıyordum. şu an hepsinin farkındayım hep kötü düşündüm ve hep kötü yaşadım. bunca olumsuz düşüncemin içinde iyi bir tek şet bile gelmedi başıma. var gücümle bunları değiştirmeye çalışıyorum şu an. dua nedir bilmeyen bir insandım her gün ellerimi açıyorum kalbim sıcacık dua ediyorum. başarılı olacağıma inanıyorum yapacak gücü kendimde buluyorum ve çalışıyorum. bu kısa zamanda bile küçücük şeyler de olsa beni mutlu edecek bir çok şey yaşadım. genel anlamda çok mutlu hissediyorum.
Onca sayfayi,paylasimi hic edip ben yaptim olmuyor diyen ve sonrasinda küfürleri basabilecegini tahmin ettigim birisi icin pozitifligi tesvik etmek...Bir de burdan bak...Hadsiz filan demek bu da cok düşündürücüGerçekten çok saf bi şekilde arkadaş yazmış...yapıyorum. ama olmuyor dalga geçmek ne öneriniz varsa güzelce yazın dalga geçmek ne okudu okumadı konuya dahil oluyor bize düşen teşvik etmek değil mi....böyle mi yapıp pozitif dusundurtuluyor...bence sinirlenmekte ve cevabında haklı arkadaş hadsiz bir yorum malesef....kimseyi eleştirmemis kendinden baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?