Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Paylasim icin cok sagol tatlim. Bu kaliplar hayata bakis acimizi degistiriyor .4 yasindaki kizimi zorluklarin aslinda kotu bir sey olmadigini bizi daha da güclendirdigini,cabalamanin ve emek vermenin guzel bir sey oldugunu ogreterek buyutuyorum.

Icten gelen,motiveyle yapilmis ve tekrar tekrar güzel enerjilerle beslenen kararlarin muazzam enerjileri vardir.Bir bakarsiniz evren el ele vermis;karsiniza oyle insanlar oyle olaylar cikar ki kader aglarini örmüştür artik.Tadini cikarmaya bakarsiniz.Iste bu yüzdendir ki bu sürede hep sizi mutlu eden seylerle ugrasin,enerjik yeni müzikler dinleyin; eski de olabilir ama olumsuz bir sey dusundurmesin.An da kalin en onemlisi,tek basina yuruyus yap mesela,agaclar,cicekler bocekler.Hepsi siradan geliyorsa tersini dusunun bir an siyah biyaz her yer,temiz hava yerine pis bir hava cektigini;kus sesleri yerine kulagi rahatsiz edecek kotu sesleri...Sonra Yaradana o şükür hissi Eş Şekur esmasi ile hücrelerini bir mutluluk kaplar.Bir de firsat varsa ciplak ayakla cimlerde,toprakta yürümek cok iyi geliyor.Bunlarla evrene bak kendim ve kararim icin bir seyler yapiyorum sinyalleri de ayri harika enerjidir;deger veriyorumdur.

Son düzenleme:

aslında ben bilmeden doğru şeyler yapıyormuşum zaten. tek başıma yürüyüşler hep iyi gelmiştir iyi düşünürdüm ve iyi şeyler olurdu. son dönemde çok karamsarlığa kapılmışım ve en önemlisi bunu fark ettim. bu birçok şeyi değiştirecektir, kararını vermek bile iyi geldi.

emin olmak için dün gece EL Müheymin esmasıyla istihareye de yattım. :) biliyorum ve inanıyorum, güzel günlere doğru adım adım yürüyorum

Paylasim icin cok sagol tatlim. Bu kaliplar hayata bakis acimizi degistiriyor .4 yasindaki kizimi zorluklarin aslinda kotu bir sey olmadigini bizi daha da güclendirdigini,cabalamanin ve emek vermenin guzel bir sey oldugunu ogreterek buyutuyorum.

Cok hosuma gitti benim onun icin paylastim memnuniyetle. Evet yetistirme tarzi önemli. basbelasiyim da olumlama yapmak istiyor sanirim?

bir de bunlara ek olarak bugün kendime bir pano aldım. erkek arkadaşımla fotoğraflarımızdan bir kolaj yaptım, kalpler çizdim. ondan duymak istediğim sözleri yazdım. beraber gitmeyi planladığımız ama gidemediğimiz yerlerin fotoğraflarının üzerine kendi fotoğraflarımızı koydum. olumlama cümlelerimi de panoya ekledim.

Evet bende istiyorum saol gurbet kuşum benim
BLUEGREENBLUE pofu olumlama önerileriniz var mi? Bu arada Eş sekür isyerinde cekiyorum. Gecen gün inanilmaz güzel geribildirimler aldim. Her strese girdigimde ya da zorlandigimda eş şekür cekiyorum. Resmen herseyin yönü degisiyor. Ingilizce bilmiyorum cok. Gecen bir iki kelime bakabildim. Ve olumlama yaparak gittim. Is yerinde tam baktigim kelimeler sayesinde ingilizce anlasabildim. Insanin hayatina güzellikler katiyor her sükpr ve olumlama.
Yasadigim onca zorluk icin hamd olsun ki sükretmeyi ögrendim.

Coook güzel bir calisma olmus,harika deneyimler olsun :)

Hic tesaduf degil,oyle guzel zamanlarda yasiyoruz ki tabi degerlendirmesini bilirsek;ayna gibi enerjilerimiz hemen bize yansiyor.Olumluysa olumlu,olumsuzsa olumsuz.

Daha öncelerde bahsetmistim hayallerim gerceklesmeden bahsetmek,olaylarin seyrinden bahsetmek filan enerjimi düşürüyor diye.O yuzden hep gecmisten ornekler veriyorum.Su an veremiyorum ama sunu diyebilirim;kader aglarini oruyor.Ve yine evren el ele hedefim ve hayalim icin; evet cok olumsuz oldugum donemler oldu,yeter artik dedigim de ama her zaman hayallerimin güvende oldugunu,onlarin aydinlik olduguna inandim ki oyleler cok şükür.Bu sekilde düşünerek onlar ilahi düzende gerceklesmeye sekillenmeye devam ediyorlar.Ben iptal etmedigim sürece de devam edecekler.Diyecegim o ki onlari her zaman ayri yerde tutun, mutlu oldugunuz anda da bol bol enerji beslemesi yapin.Her sey cok güzel,zorlansak da yorulsak da uykusuz kalsak da :)

aaa demek ki bu doğru
Ben ne zaman bir hedef için planımı anlatsam paylaşsam biri ile bütün enerjim gider o iş de olmaz...demek ki kuruntu değilmiş düşündüğüm

aaa demek ki bu doğru
Ben ne zaman bir hedef için planımı anlatsam paylaşsam biri ile bütün enerjim gider o iş de olmaz...demek ki kuruntu değilmiş düşündüğüm
Beynimizin resmen oyunu bu.Sanki olmus gibi algiliyor ,butun enerji akisini kesiyor.Icimizde ne istek ne de heves kaliyor.Hele bir de karsimizdakiler hayalimizi bile kiskanacak ya da kucumseyecek bir insansa hic iflah olmuyor o hayal : ) Ben esime bile bahsetmem,oldugu zaman nasil ama iste buydu hayalim derim yasarken.Sonra birlikte keyfini yasariz cok sukur bin sukur.

Bir kac gundur bakis acimi degistirmeye calisiyordum. Affetme olumlamalariyla basladim aslinda ama sabah aksam ayni metini okumak biraz sıkıcı geldi biraktim. Onun yerine dualar ettim karamsar ic sesimi duymazdan gelip inadina olumlu seyler soyledim. Umudumu kiran gelismeler de yasadim isyan da ettim hatta ama toparladim yarin guzel seyler olacak cok mutlu olacam diye tekrarlayip durdum. Ilk yarinimda cok kotu gectigini ve dusuk not alacagimi dusundugum sinavdan guzel bir not aldim ve sukrettim :) sonrasinda bu aliskanligim devam etti tabi yarin guzel seyler olacak diye tekrarladim surekli. Bugun telefonum bozuldu yenisini kendi imkanimla almak istedim ama gucum yetmedi tam isyana bagliyordum ki babam kalk telefon almaya gidiyoruz dedi. Su an yeni telefonumla yaziyorum bu satirlari :) ardindan da gene kotu gectigini dusundugum bir sinavdan yuksek not aldigimi ogrendim. Havalardayim :)
Kizgin oldugum affedemem sandigim insanlari da daha az dusunuyorum artik canim oyle cok acimiyor kalbimdeki agirlik uctu gitti sanki cok sukur. Boyle gitmesini umuyorum :)

ben bunu hiç yapamıyorum.

hiçbir zaman süperim kafasında biri olmadım zaten en ağır kendimi eleştirdim hep.

şansa inanırdım ama artık ona da inanmaz oldum.

önce haksız bi sebeple hoca bana taktı durumu yaşadım sonra ailem okul sonrası çok üstüme geldi ve sınav sürecim uzadı. geleceğe ve kendime inancımı tamamen kaybettim. beni tanıyan arkadaşlarım bana benden daha çok inanıyor öyle söyleyeyim... kendimi değiştirmek istiyorum artık pozitif olmak istiyorum hayata ki gerçekten dört elle sarılabileyim. motivasyonumu da kaybettim depresif değilim ama hayatımdan hiç memnun değilim şu halinden. kilit noktam ise sınav. yardım edin lütfen sıkıştım arada kaldım

Merhaba canım çok güzel bir Esmadır EŞ ŞEKÜR( 526)
Başka ne için Esma isterdiniz isterseniz yazın.Onu da ekleyin okumanıza.
Bu arada EL FETTAH (489)okumanızı da tavsiye edebilirim.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…