• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba canım çok güzel bir Esmadır EŞ ŞEKÜR( 526)
Başka ne için Esma isterdiniz isterseniz yazın.Onu da ekleyin okumanıza.
Bu arada EL FETTAH (489)okumanızı da tavsiye edebilirim.:dua:

El Fettah o kadar güzel bir esma ki, okuduğum her zaman işlerim hep yolunda gitmiştir. zaten "sağ kol" diye nitelendiriliyor. bilgilendirmeniz için teşekkürler :)

ben bir deftere yazmıştım aynı zamanda yazdığım tarihi de not ettim. o zaman hayatımda biri yoktu. hayatımda olmasını istediğim erkeğin özelliklerini yazmıştım.karakter ruh fizik aile vs sonra onu unuttum. birgün hayatıma biri girdi. belli bir süre sonra da o kağıt geçti elime. okuduklarımı hayatımdaki insanla paylaşınca yüzündeki şaşkınlığı tarif edemem. korktuğunu bile söyleyebilirim :)
Bende ne zaman bir şeyin olmasını istesem tüm kalbimle tekrar ederim...benimle ilgisi olmayan bir durumda,bana zarar vereceğini bildiğim bir insan vardı eskiden iyi arkadaşım onu kendimden bir türlü uzaklastiramiyordum...iyi biri değildi...devamlı ya muntekim dedim....inanın benle uğraşacak vakti kalmadan hayatımdan gitti....şimdi ne küs ne konuşuyoruz....Ya müntekım düşmanlarınız için çok faydalı arkadaşlar

Bende ne zaman bir şeyin olmasını istesem tüm kalbimle tekrar ederim...benimle ilgisi olmayan bir durumda,bana zarar vereceğini bildiğim bir insan vardı eskiden iyi arkadaşım onu kendimden bir türlü uzaklastiramiyordum...iyi biri değildi...devamlı ya muntekim dedim....inanın benle uğraşacak vakti kalmadan hayatımdan gitti....şimdi ne küs ne konuşuyoruz....Ya müntekım düşmanlarınız için çok faydalı arkadaşlar
aaaa o kadar şaşırdımki. bikaç gündür bu topiğe bakıyordum.tam bende şu tarz şeyleri yazacakken siz yazmışşsınız.

benimde bi arkadaşım var. ama dost mu düşmanmı belli değilmiş. normalde kendimden uzak tutarım ama ortak arkadaşımız çok .canımı sıkan konuda benim bu arkadaşlarımı etkilemesi sadece kötüleme anlamında değil benden saklayarak onlarla buluşması hatta çok yakın bi arkadaşımla samimiyeti kurmus ve o arkadaşım beni aramaz bile oldu.
inanırmısınız o ya müntekimi bende okudum.ama bu şahirden gitsin diye.
çok kırıldım çok:(

bi kaç gündür bende olumlama cümleleri okudum içim kıpır kıpırdı.bugün biraz düşük enerjiliyıi.
sevdiğim arkadaşlarım var bikaçtane ama ne bileyim hani yanımdada oldular ama ben aramasam aramıyorlar ben gelin şunu yapalım dediim zaman saolsunlar geliyolar ama hep ben dersem.boşverinsizde aramayın diyeceksinizde ozaten aramıyorumda artık ne bilim herkes yoğun herkes yorgunmudur nedir.içim çok kırgın

kaç adet okunuyor ya muntekim esması?

merhaba arkadaşlar. benim de hamilelik ve doğum korkularım var. acaba bu olumlama işi benim için de faydalı olur mu? bu stres ve düşüncelerle hamile kalmak isteniyorum. bi sorun olmayacaksa bile bu stresle olumsuz şeylerle karşılaşmaktan çekiniyorum..

herkese slm
aslında bi süreliğine KK'da off olmayı tercih etmiştim ama izlediğim ve şuan vizyonda olan ve tamda uğraştığımız konuyu ele almış bi film var,bunu tavsiye etmeye geldim kızlar : DOKTOR STRANGE ..muhakkak izlemelisiniz..burda anlatıyoruz falan tamam ama bazen görsellikte önem kazanıyor..filmde geçen bi cümleyi aynen aktarıyorum '' düşünceler, gerçeği biçimlendirir '' :) iyi seyirlerr....

herkese slm
aslında bi süreliğine KK'da off olmayı tercih etmiştim ama izlediğim ve şuan vizyonda olan ve tamda uğraştığımız konuyu ele almış bi film var,bunu tavsiye etmeye geldim kızlar : DOKTOR STRANGE ..muhakkak izlemelisiniz..burda anlatıyoruz falan tamam ama bazen görsellikte önem kazanıyor..filmde geçen bi cümleyi aynen aktarıyorum '' düşünceler, gerçeği biçimlendirir '' :) iyi seyirlerr....
Neden off oluyorsun ki:KK61:

herkese slm
2 ay once filan bu filmi duydum,kaydetmeyi unuttum.Cok izlemeyi istiyordum.Demek ki simdi izmem gerekiyormus.Sagol canim paylasim icin.

Neden off oluyorsun ki:KK61:

çok zamanımı yiyor cnm :(

2 ay once filan bu filmi duydum,kaydetmeyi unuttum.Cok izlemeyi istiyordum.Demek ki simdi izmem gerekiyormus.Sagol canim paylasim icin.

izlemelisin kuzum gerçekten baya baya hoşuma gitti :)

Mercani Mercani bunların hepsini yaptığımız halde burnumuzun b.ktan çıkmadığı gerçeği :dd

:) yaptıklarında hata payı vardır muhakkak..ve tabiki birden olucak şeyler değil..benim hayatımın düzelmesi 2.5 seneme mal oldu ama sonuç tam benim istediğim gibi oldu..burda beni tanıyan 2-3 kişi bu durumu biliyorlar..düşünce biçiminiz yanlış onu da ekleyeyim

kolay gelsin herkese..sağlıcakla mutlu kalın :)

"Ne düşünüyorsanız O'sunuz... Bir anda neşeli, bir anda hüzünlü olabilirsiniz. Hepsi bir düşünce mesafesindedir ve siz yaratıyorsunuz. Yarınlarınızı da bugünkü düşüncelerinizle oluşturuyorsunuz. Hayal ettiğiniz, söylediğiniz şeyler ya olmuştur ya da olmayı beklemektedir..."Alintidir
Cok begendim bu sözü.Düşüncelerimiz secimlerimizdir.Bilincli secimlerle enerjimizi yükseltelim.Rezonansimizi pozitife cevirip genisletelim.Sadece bir esmaya odaklanmak; ondaki güzelligi,inceligi bile farketmek devami getirecektir mesela.

Back
X